Aşk İlişkileri Aşk insana her şey yaptırır mı? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor iyi akşamlar 🍁🍂🍁 Güncellemeler+1 yıl Değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Sağlıcakla kalın bol bol su için. Aşk insana her şey yaptırır mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Artık bana hiçbir şey yaptıramaz 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. yaptırır bence 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaptırırsa adam değilsindir. Yaptırmamalı. Bi yerde mantık devreye girmeli. 0 22 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bana sökmez severiz ama her şeyi yaptıramaz bana o kadar!!! Yorumla frenchgirl16 +1 yıl E yaaaaanee Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Yaptırırsa adam değilsindir dedin bende cevap verdim Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam bene e yani tabiki de anlamında dedim 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Öyleyse tamam 😅 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🥳 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl 🪴 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Niye saksı ya Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Görseldeki kamışlar dan bulamadım idare et Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Edim baari 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ricaaa Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bir ara oraya gidelim gezmeye Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Nereye ya Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Görseldeki yere gezeriz Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ajshah oraya gidemeyiz çok uzak Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Yakın yerlere gideriz buluruz göl kenarı Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bağa bulaşma knk Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Tamam kanka takıldım sana ben gidiyorum eniştem çağırıyor çay içelim diyor. Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Gitttt Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sende şu şarkıyı dinle İlhan İrem - Don Kişot Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Hııı dinlerim sonra Yorumla
taetae333 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Biri gelir hayatta yapmam dediğin ne varsa fazlasıyla yaparsın ve yaparken zerre pişmanlık duymazsin bile çünkü kendinde değilsindir.. 0 0 Yorumla
geceninnöfkesi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Her şeyi yaptırmaz ama bence çoğu şeyi yaptırabilir 1 2 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 😊👍 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Bu arada GT yapıp karşılık verir misin lütfen 😊 Yorumla
Elleltkf Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 89% +1 yıl Yaptırır bence aşk eşittir sınırları aşmak demek gözüne bi nevi perde İniyo 1 0 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Hayır. İnsanların her anlamda sınırları ve kendine has prensipleri olmalı.. 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hatadan başka bir şey yaptırmaz! 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yapanlar var, intihar eden bile var. 🙄🙄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Fizana götürür 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır tab 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. her şey değil 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yaptırır 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaptırır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artık bana hiçbir şey yaptıramaz
yaptırır bence
Yaptırırsa adam değilsindir. Yaptırmamalı. Bi yerde mantık devreye girmeli.
Bana sökmez severiz ama her şeyi yaptıramaz bana o kadar!!!
E yaaaaanee
Yaptırırsa adam değilsindir dedin bende cevap verdim
Tamam bene e yani tabiki de anlamında dedim 😂
Öyleyse tamam 😅
🥳
🪴
Niye saksı ya
Görseldeki kamışlar dan bulamadım idare et
Edim baari 😂
Teşekkür ederim 😅
Ricaaa
Bir ara oraya gidelim gezmeye
Nereye ya
Görseldeki yere gezeriz
Ajshah oraya gidemeyiz çok uzak
Yakın yerlere gideriz buluruz göl kenarı
Bağa bulaşma knk
Tamam kanka takıldım sana ben gidiyorum eniştem çağırıyor çay içelim diyor.
Gitttt
Sende şu şarkıyı dinle
İlhan İrem - Don Kişot
Hııı dinlerim sonra
Biri gelir hayatta yapmam dediğin ne varsa fazlasıyla yaparsın ve yaparken zerre pişmanlık duymazsin bile çünkü kendinde değilsindir..
Her şeyi yaptırmaz ama bence çoğu şeyi yaptırabilir
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Bu arada GT yapıp karşılık verir misin lütfen 😊
Yaptırır bence aşk eşittir sınırları aşmak demek gözüne bi nevi perde İniyo
Hayır. İnsanların her anlamda sınırları ve kendine has prensipleri olmalı..
Yaptırır. En çokta hata yaptırır
Hatadan başka bir şey yaptırmaz!
Birçok şeyi yaptırır bence
Kontrol edebilirsen kendini hayır
Yapanlar var, intihar eden bile var. 🙄🙄
Fizana götürür
Yaptırır. Yaptırıyor da..
Yok frene bakariz cnm😎
Bana yaptırmaz sökmez o bana siler atarım
Aşk değil de bu seks gibi gözüküyor ama neyse
Hayır
Yaptırır
Hayır tab
Evett aşk insana her şeyi yaptırır 😍
misal ver
her şey değil
DNA’nda var ise aktifleştiriyor diyelim.
Her boku da yaptırır canlı örneğiyim :(
Yaptırıyor.
Aşka inanmam
Yaptırır
Yaptırır
Yaptırır
Yaptirir
Yaptırıyor maalesef