Hoşlandığım biri var ve karşılıksız; mesaj atmamı istemediği için de Instagram mesaj istek kısmını kapamıştı. Şöyleki mesaj istek kısmı kapalı olduğu için ben de bir şey söyleyeceğimde boş hesaptan takip isteği atıp hesabımı Biyografisine yazıyorum mesajımı eğer hesaba giriyorsa biyografide yazdığımı okuyordur. Muhtemelen okuyor çünkü isteği benim attığımı anlıyordur ve bu kadar istek atmamın üzerine illaki engellerdi. Sizce okuyor mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni istemiyor işte ne diye peşinden koşuyorsun dünya da tek erkek o mu
Peşinden koştuğumu kim söyledi? Evet dünyadaki tek erkek o benim için çünkü ondan hoşlandım. Herkesi kendiniz gibi geniş gönüllü sanmayın…
Peşinden koştuğunu kim mi söyledi😂 ısrarla yazdığına göre peşinden koşuyorsun seni sevmeyeni bal olsa unut deli gibi hoşlanansan da unutmaya çalış duygularını değil mantığını kullan
Canım benim bit şey beklemiyorum bir karşılık görmediğimi kendim söylüyorum bir karşılık beklemiyorum bu şekilde karşılığı olamayacağını zaten biliyorum bir şey bekleseydim en başından taktik yapardım ben kendim olmayı tercih ettim içimden geldiği gibi davranıyorum cevap beklediğim için yazmıyorum okusun istediğim için yazıyorum ama sizin çıkar ilişkileri anlayışınızla bunu anlatmanızı tabiki beklemiyorum… üç tip sevgi vardı eğer sevgisi çünkü sevgisi ve rağmen sevgisi sen eğercisin hepsi bu. Mantığım da içimden geçeni yapmamı söylet duygularımı bastırmam sen bastırabilirsin bu senin tercihin
Sen bilirsin ama onun peşinden koştuğun için onun gözünde değerin azalacak seni cepte görcek bunu da bil
Sapık gibi musallat olma insanlara
SORULAN ŞEYDEN BAŞKA BİR ŞEYE YORUM YAPMAYIN!
Sen bilirsin ama dünya güzeli olsan bile sapık kızlar aşırı iticidir
Kgshjdjdj sapık diyor. Aynen kardeşim aynen
bu kadar ısrarcı olman garıp
Nesi garip pardon? Ayrıca israrci olduğumu kim söyledi bir karşılık görmediğimi kendim söylüyorum bir karşılık beklemiyorum bu şekilde karşılığı olamayacağını zaten biliyorum bir şey bekleseydim en başından taktik yapardım ben kendim olmayı tercih ettim içimden geldiği gibi davranıyorum cevap beklediğim için yazmıyorum okusun istediğim için yazıyorum
Ayrıca Sorulan şeyden başka bir şeye yorum yapmayın
hoslanmanı kımse garıpsemıyor sadece boyle yaparak kendını karsının gozunde ugras veren benım ıcın cabalayan bırı oldugunu hıssettırıyosun karsılıgı olmadıgını bılerek ugras vermen sence de garıp degıl mı bıldıgın sonuca eek harcamak senın zamanından gıtmesı demek eger ne ıstedıgını bılıyorsan devammmm
Üç tip sevgi vardır eğer sevgisi çünkü sevgisi ve rağmen sevgisi. Siz eğercisiniz ve beni anlatmanızı zaten beklemiyorum teşekkürler
soyledıklerınden anlasılıyor kı sevgıyı sınıflandırabılmıssın sana denılenlerı ıdrak ettıgını sanmıyorum bıldıgın yolda devam et erkekler karsında bu kadar caresız gozukmenıze uzuluyorum sen hoslantıyı saplantılı sevıyoruma donusturmeye baslamıssın neyse takıl bıldıgın gıbı sen
HAHAHAHHA erkekler karşısında bu kadar çaresiz gözükmek mi? Belki gerçekten çaresizimdir ve oynamıyorumdur direk kendim oluyorumdur bu durumda kazanan kim sence? Ayrıca sevgiyi sınıflandırdığım yok bu bilinen bilimsel bit gerçek cahilliğin diz boyu belliki
saldırgan bır tavra burunmen ne kadar dogru bılmıyourum kendınce durust sevdıgıne ınanıyorsun etrafındakı olaylarla kendını cok kıyaslamıssın anlasılan evet cahılım ama bu denlı bırının cahıl demesı uzdu benı ozur dılıreım ya elestırı yapıyorum kendınle tezat dusuncelere kapılma dıyorum :))) ınan su an senın nasıl bırı oldugunu o kadar kestırebılıyorum kı elde edersın umarım hoslandıgın cocucgu bır gun sevmeyı sevdıgını umarım anlarsın
Evet aynen öyle işte sevmeyi seviyorum bunun ben de farkındayım. Okuduğundan bir şey anlayabilmişsin şükür
ama sen anlayamamıssın sadce senın sevmen yetmeyecek ınan sevılmeyı bılseydın sevmekten daha guzel oldugunu bılırdın ınsanlara karsı netsın tamam anladık ama sana denılenlerı ben bılırım mantıgıyla gıtmesen keske
Sevdiğim kadar sevilmeyeceğimi bildiğim için sevilme beklentisinde olmuyorum ben. Sevilmeyeceğim için sevmekle yetiniyorum demek ki yoksa brn de biliyorum sevip sevilmemek kadar güzel bir şey yoktur eminim. Çünkü tek taraflı sevmek iğrenç ve mutsuz hissettiren bir şey ama yapacak bit şey yok benimki böyle denk geliyor
senı sevecek bırılerının karsına cıkamsını beklesen acele etmesen ıcındekı sevmek duysunu törpilesen senın ıcın daha hayırlı olmaz mı? zamana bırak kendılıgınden spontene gelısır zaten ha dersen kı benım svdıgım benı sevsın bılemem artık
Pardon beni sevecek kişiyi benim seveceğimden nasıl emin oldun acaba? Benim sevmelerim spontane oluyor zaten birini aaaa ben bundan hoşlanayım diyip hoşlanmıyorum… kaldı ki ayran gönüllü biti de değilim herkesten hoşlanamama. Hem maden herkes kendisini seveni sevecekse o beni sevsin madem? Düz mantığınız bu ya hani…
ya sen olaylara nerden bakıyosun senı seven bırını sev demedım seversın dedım oyle bır sever kı onun senı sevmesını bıle seversın sen hakketten bıraz düz mantıkla mı baksan acaba daha mı gonul ılıskılerınde dogru karar verırsın gıbıme gelıyor ya yasın kac bılmıyorum sen hata yaparak ogren neyse mutluluklar
Pek zannetmiyorum sayın bayan
Ama okumasa engellerdi ki yapmışlığı var zamanında. Yani kaç defa istek attım niye engellemesin
Dayıyı rahat bırakınız
Ne dayısı ya 26 yaşında çocuk. Ayrıca sorulan şeye yorum yapın
Çocuk küçülsünde cebime girsin sayın bayan
Ya kes ergence
Ergenus
Bunu erkek yapsa tacize girerdi :d
SORULAN ŞEYDEN BAŞKA BİR ŞEYE YORUM YAPMAYIN!
Ayrıca sen bugüne kadar bir kadının bir erkeğe aşık olup onun peşinden koşup erkeği öldürdüğünü katlettiğini ya da erkeği tecavüz ettiğini duydun mu? Kendi cinsini izin * ortak aramaya çalışmayın
*kaaahpaliklerine
Duydum eğer ufak bir araştırma yaparsan zaten öğrenebilirsin max feminist :d umarım çocuk seni engeller psikopat