• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aldatmak, affedilebilir bir hata mıdır?

zerenursena
zerenursena Takip Et
Xper 5 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor
Bence değil, biri beni aldatirsa hadi derim naş, kimle aldattiysan onun omzunda ağla. Zerre de üzülmem
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TeknikTWERKTÖR
    TeknikTWERKTÖR Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sizi aldatan birinin gözünde hiçbir değeriniz yoktur. O sadece bir eylemi icra etmez, sizin duygularınızı; sevginizi, güveninizi, ilginizi de buruşturup çöpe atar. Sizi bu kadar önemsemeyen bir insan içi acı çekmenize gerek yok, şutlayın gitsin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler degil de kadinlar aldatmayı affediyor. Bu yüzden aslında aldatmalarda bu kadar çok. Ozellikle evli olanlar. Belki sevgiliyken de affeden kadinlar var. Bugun zaten kadinlar bu toleransi verdiği icin erkekler icin aldatmak normal bir şey gibi algılanıyor.

Bir erkek aldatan kadini asla affetmez. Gozu evlilik, yuva, cocuklar görmez, direkt kapının önüne koyar ama kadinlar bunu yapamıyor. Isterse ekonomik özgürlüğü olsun. Aile, cocuklar diyorlar, babasiz kalmasınlar, ben dul kalmayayım malum bu ulkede bosanmis bekar bir kadin ve bekar anne olmakta kolay degil diyerek bir suru sey dusunerek kadinlar affediyor.

Ama erkek aldattığı zaman evdeki kadini ya da cocuklari pek dusunmuyor. Kadin aldatirsa, erkek kadin gibi düşünüp yok yuvamiz, yok cocuklarimiz ayrı kalmasin meselelerini hic düşünmeden hareket ediyor. Gozu dönerse fiziksel bir zarar da verebilir erkek kadina.

Az biraz duygularini kontrol edebilen akilli bir erkekse en basit sekilde kapinin önüne koyar ve boşanır. Erkekler aldarilmati kolay kolay sineye cekmiyor, kadinlar gibi. Yani oyle toplum baskisi, cocuklardan ayri kalmayayım gibi seyleri aldatilan erkekler pek düşünmüyor.

Ama kadinlar bunu düşünüyor. Kadinlar toplum baskini bir kenara birakalim cocuklarin velayetinin kendisinde olacagini bilmesine ragmen hadi diyelim ortak velayet olsun ama sonucta cocuklar her sekilde annenin yaninda kaliyor ayrılıklarda. Bu durumda bile cocuklar bende kalacak ama babalarindan ayri buyumeleri dogru mu, babalari igrenc biri, koca olarak igrenc biri ama babalarindan ayri kalmalarina sebep olmali miyim bunu bile düşünüyorlar yani. Cogu kadin affediyor bu yuzden.

Esiyle konusmasina ragmen bir daha yapmama sozu almasina rağmen aldatmaya devam edilme durumunda cogu kadin esinin bu aldatmaya devam ettigini bilmesine ragmen haberi yokmus gibi davranıyor, sırf aileyi dağıtmamak adına, cocuklar 2 tarafa savrulmasin anne baba arasinda secim yapma zorunluluğunda kalmasin diye.

Erkekler bunlari pek dusunmuyor ama anneler düşünüyor. Yani ben bunlari gozlemledim. Bizim turk kadinlari kendi hayatini yaşamiyor, hangi statude olursa olsun. Bizler bu topraklarda hep fedakarlik yapmasi gereken bireyler ve aileyi bir arada tutmasi gereken kisiler olarak yetistiriliyoruz. Bir suru erkek evdeki karisini kac defa boynuzluyor ama ekonomik ozgurlugu olsa dahi bosanma cesaretini kendinde bulamayan cok kadin var.

Diger aci bir gercek ise bazi ciftler var ki sadece evlilik yürüyor. Adam gidip baska kadinlarla beraber. Adam kadinin bildigini biliyor. Kadinda kocasinin kadina gittigini biliyor. Ikiside sanki sessiz bir sozlesme imzalamis gibi birbirlerinden haberi yokmus gibi davranıp kimse kimseye ses etmiyor. Yani boyle omurgasiz ve gurursuz kadinlar ve erkekler var. Adam karisinin gozunun icine baka baka evden cikip kadina gidebiliyor. Kadinda buna ses etmiyor. Boyle iliskilerde var bu ulkede.

Yani bunu kimse cekmek zorunda degil ki. Isterse ekonomik gucun olmasin. Ne kadinlar var parasi pulu yok, kocayi şutlayip kendi basinin caresine bakiyor. Oya yapiyor, yemek yapip satiyor, iş bulup çalışıyor bir sekilde ayakta durmaya çalışıyor.

Ama bizim turk kadınları çoğunlukla ne yazik ki affetmeyi tercih ediyor hangi konumda olursa olsun. Belki surekli affediyor, belki 2. Ya da 3. Sansi bir sekilde evlatlari hatirina veriyor illaki.

Ama tam tersi bir durum olsa erkekler kadinlari direkt kapinin önüne koyuyor. Kadin aldattiysa bunu canıyla ödeyen kadinlar bile oluyor.

Ama iş kadinlara gelince erkektir yapar, bir hata ettim, sen beni doyuramadin aldatmakta hakliydim, cocuklarimiz var yapma etme, aileler devreye girse bile onlarda bir şans daha ver yuvani yıkma diyerek kadina söyeyip baski kuruyorlar. Erkeğe bir sey diyen pek yok. Erkeklerin gizli bir dokunulmazligi var bu konularda. Erkek ne halt ederse etsin kabul görmesi bekleniyor.

Ama bunu kadin yaparsa tamamen hayati kararır. Diger insanlar kotu gozle bakar, diger erkekler bu kadin kocasini aldatmis bana da yesil ışık yakar da bir seyler yasar miyiz acaba derler, erkek, esini alir baba evine bırakır, bu o**pu benimle evli ama baska erkeklerle beraber oluyor diye gider ailesine teslim eder. Belki bu yuzden kadinin babasi bile sırt cevirir.

Ama aldatma olay kadinin basina gelince toplumunda erkek iste yapmis diyerek kabul etmesini bekliyor. Erkege anne babasinin sirt cevirmesi de cok zor. Kadin gibi olmuyor yine. En fazla oglum bir daha boyle seyler yapma derler konu kapanir.

Yani ben kendi cevremden de ogretmen, dis hekimi gibi iyi bir kariyerleri olan kadinlarin, toplum baskisi hissetmeyen bazi kadinlarin da sirf yuva dagilmasin, cocuklar ortada kalmasin diye bu aldatma mevzularini sineye çektiklerini gördüm.

Kadinlar olarak bu olaya gereken ayaga kalkmayi gosteremedigimizi düşünüyorum. Bu gereken isyani gosteremeyince de erkekler terkedilme, ayrilma, bosanma, cocugumu gostermez yoksa bana gibi korkulari yasamiyorlar.

Bir kere affetti tekrar affeder cocuklar cok kucuk zaten, birakamaz, beni de cok seviyor gider iki duygusal konusma yaparim girerim gönlüne kafasinda oluyor bircok erkek. Umarim kadinlarimizin bu konuda hicbir sekilde taviz vermediği bir duruma geliriz. Kimsenin kimseye boyle igrenc duygular yasatmaya hakki yok cunku.

Çocuklarda tek annenin cocuklari degil. Babalarinda cocuklari dusunerek hareket etmesi gerekiyor. Ama ne yazik ki erkekler işi yaparken baba ve cocuklari oldugunu unutuyor. Ne zaman eşi öğrenirse o zaman cocuklarimiz var, ben bosanmam, cocuklarimdan ayri kalmak istemiyorum kafasina giriyorlar. Bir haltlar yerken cocuklarin aklina bile gelmiyordu ama kadına baski kurmak adina boyle cocuklarini kullanan cok erkek var.

1
    2 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Üşenmedim okudum ve her dediğine katılıyorum, kısacası kadınlarımız ayak da durmak yerine affetmeyi seçiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Degerli vaktini ayirip okudugun icin tesekkur ederim. Zamanini aldim belki de. Hakkini helal et😊

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Eğer ki sadece 1 defa yapmış ve sonra gerçekten pişman olmuş ve bir daha hiç aldatmaz ise affedilir ama yine tekrar ederse o zaman affedilmez ne hali varsa görsün olur aldatmak çok kötü bir şey gerçekten ihanet resmen

0
    0 Yorumla
  • liader
    liader Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kesinlikle affedilmez. Ve kronik bir durum bu yani sen affettikce o aldatmaya daha çok yüz bulur. Ya nasıl affeddilsin kanka ya düşünsene sevgilin başkasıyla birdaha gönlün açılmaz ona ya.

0
    16 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Haklısın abi bunu görmezden gelen insanlara da çok şaşırıyorum yani nasıl ya nasıl, ben bi daha bırak devam etmeyi dokunmak istemem midem kaldirmiyor böyle olaylari

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Ya gerçekten ben düşman gibi olurum böyle birdaha görmek istemem. İnsanlarda nasıl mide var ya Zeren. Sen birde Twitter de denk gelmedin ya neler var neler

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Ciddimisin ya

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Ya Zeren gerçekten çok var saçma sapan şeyler ya burada anlatamam ama aklına ne geliyorsa. Hayal gücünü kullan bakalım ne dersin

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Katiliyorum

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Mesela aklına gelecek en uç şey nedir onu söyler misin

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Cinsellik desem saçma olur mu acaba

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Cinsellik evet yok saçma değil adam kendi eşine erkek çağırıyor ve onlar yaparken eşi de izliyor

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Var oyle fanteziler ama bu fantezi değil tabi bu peze<enklik

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Yarım kaldı yazamadim ama sen anladin

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

fantezi dediğin seninle eşin arasında yaşanır Zeren. . Başka bir yerini nasıl görebilir başkası ya Zeren.

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Ya dedim ya fantezi değil başka bisey diye ama yazilmiyor burada, bagzi insanlar çok fazla geniş, hadi adam istedi kadın niye kabul ediyor

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Bu insanlar birbirinin yüzüne nasıl bakabiliyor sonra. Mesela çocukları olsa hiç mi şüphe duymaz karısından.

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Valla midesizlik ben kaldıramam o kadarını, onları da bunu yapan insanlar düşünsün tabi onlara göre çok normal ama

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Bende kaldiramam inan. Takip isteği atar mısın bana Zeren rica etsem

Yorumla
    • liader
      liader
      +1 yıl

Sen takip atar misin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

77

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

Affedersen yine yapacak bunu biliyorsun

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Affedilmez bir hatadır

0
    0 Yorumla
  • Ecesan
    Ecesan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bazı kişilerin gözü karşı taraftan başka birini görmeyip karşında ki kişiyi de kendisi gibi gördüğü ve sevdiğini düşündüğü için bazı çiftler arasında çözülüp affedilebiliyor, fakat kesinlikle gösterilmemesi gereken bir tolerans sonuçta hiç beklenilmediği bir anda yapılıp yeniden bir şans verildiği için, bir daha yapsam bir şey olmaz algısı ile tekrardan bile isteye yapacaktır o yüzden ne olursa olsun 2. bir şans verilmemelidir. Zaten gerçekten seven ve sevilen bir kişi bunu ne kendisine ne de sevgililik adı altında karşı tarafa uygun görmez.

1
    3 Yorumla
    • Ecesan
      Ecesan
      +1 yıl

Düzeltelim "sevgililik ve ya eş fark etmeksizin"

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Katılıyorum valla

Yorumla
    • Grininellitonu35
      Grininellitonu35
      +1 yıl

Ben de katılıyorum ama gülmekten

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Bazı durumlar da evet. Mesela duygusal ya da fiziksel olarak uzak durup yalnız bıraktığım biri beni aldatırsa kendimde de suç olduğu için afedebilirim. Tabi ne olursa olsun bu hataya düşmemiş olması lazımdı fakat insanoğlu beşer şaşar demişler, bazen de zorla hataya itebiliyoruz birbirimizi

1
    4 Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

İhtimal dahilinde bile değil 😏

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@DoluRakıŞişesi bence de 😌

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

@pilly_bhebek seni senle aldatcam. Aldatılma yaşamak istiyorsan tek ihtimal bu 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@DoluRakıŞişesi töbe töbe 😂

Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bu insanın başına gelmeden verilecek bir cevap değil. Yani Allah kullarının günahlarını samimi bir tövbeyle affediyor biz insanların hatalarını asla affetmem falan diyoruz ama başımıza geliyor affediyoruz çok örneklerini gördüm asla affetmem diyip boşanıyor tekrar evlenen bile gördüm yani bu işler ikili ilişkiler düzeyinde yürüyor kimse kimsenin yaşadığını bilmiyor ve başına gelmeden bilemiyor insan. Kimse böyle bir seti affetmeyi istemez ama gel gör ki affederler affetmeyenlerden fazla

1
    0 Yorumla
  • nutellalıpasta95
    nutellalıpasta95 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Kesinlikle affedilebilir bir yanı yok benim için. Fakat ilişkide bir süre sonra heyecan bitebilir. Ve eğer böyle bir şey olduğunu hissedersem ben kendim ayrılırım. Ben o insanla 1 süre ayrı kalsam bile ben aldatmam eğer onun da aldattığını duyarsam kesinlikle ayrılırım. Bana iğrenç geliyor biriyle yazışmışsa, biriyle temas etmişse ve bana da o vücutla gelmişse ben bu insanla yapamam artık. Aldatmanın affı yok. Affedenin de kendisine saygısı yoktur. Net.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer ki ciddi bir ilişkiye iyi düşünmek lazım. Ve aldatmayın ne nasıl olduğuna göre değişir. Fiziksel bir şey geçmişse, aile durumu filan gözden geçirilir!

Aldatmak hata olduğu kesin! Nefsine uymuştur, ama nefsi niye böyle, bir şey yaptırdı, bunlara ne yol açtı, o da ayrı bir sorudur!!!

1
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Aynen öyle. Aldatan insanın ne kendine saygısı vardır ne de karşında ki insana. Saygı yoksa da yanımda durmasının da bir anlamı yok zaten. Hiç bir anlamı olmayan bir ilişkiyi de kim ister acaba?

2
    0 Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu bir hata değil, yanlıştır. Bilmeden yaptığın bir şeye hata diyebilirsin. Bile isteye yapılan şeyler yanlıştır ve bende hiçbir yanlışın affı olamaz. İhanetin de affı olmaz. Affedene de zerre saygı duymam.

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

öyle olsaydı hayatımda en en en en en aşık olduğum adamla olurdum :) bazı şeyler hata değildir ve hatalar affedilir , aldatmak ise hata değildir

1
    0 Yorumla
  • Eve_in_Heaven
    Eve_in_Heaven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Aldatmak hata değildir. Hata yanlışlıkla yapılır görmeden bir yere takılıp düşmek gibi aldatmak bilinçlidir. O yüzden affedilmesi de gerekmez.

1
    0 Yorumla
  • isteklibüş
    isteklibüş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence hayır sonuçta ilgisi bitmisse ayrilsin aldatmasini getektirecek bir durum yok kabul edemiyorum bu düşünceleri de soruları da

1
    0 Yorumla
  • Gecelerin_yargıcı_34
    Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Bizde gidip onun omuzunda güleriz merak eyme bizde fazla üzülmeyiz, ben aldatana değil aldatılana bakarım neyi veremedin neyi kısıtladın ya da neyden bunalttında bu adamın bedeni ya da ruhu aç kaldı ve mutluluğu başkasında buldu

0
    0 Yorumla
  • Lindström
    Lindström Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Merak ediyorum affedenler tekrardan o güven duygusunu nasıl sağlıyorlar. Uzun lafın kısası öyle olaylarda yolları ayırmaktan başka hiç bir çare yok. Affetmek kendine de saygısızlıktır.

0
    0 Yorumla
  • Yaguuu
    Yaguuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Aslında cinsellik çok güçlü bir dürtü bununla baş edebilmek gerçekten zor bizi tek eşliliğe kültürümüz zorluyor ve sonuç birbirini altadan eşler yıkılan yuvalar. İstediğimiz kadar kendimizi kandirabiliriz ama biz doğada tek eşli olmayan bir canliyiz olaya bu açıdan bakmak gerekir.

1
    10 Yorumla
    • 01pamukprenses
      01pamukprenses
      +1 yıl

Karın inşallah seni baska adamla aldatir aminnnn

Yorumla
    • Yaguuu
      Yaguuu
      +1 yıl

Bu yorumdan bunu mu çıkardın yani

Yorumla
    • Selen411
      Selen411
      +1 yıl

Aynen eşinde tek eşli olamaz. Sen işdeyken oda başkalarıyla beraber olsun. Nasıl olsa tek eşli olmayan canlılarız

Yorumla
    • Yaguuu
      Yaguuu
      +1 yıl

Valla istediğiniz gibi düşünün ben illa birbirlerini aldatmalilar demiyorum ki ama görünen köy uzakta değildir siz de kabul edin ki çoğu insan birbirini aldatıyor cogusu da sadece kafasında kuruyor cesaret edemiyor

Yorumla
    • Yaguuu
      Yaguuu
      +1 yıl

Ha birbirine sadık insanlar yok mu tabi ki var ama bu gerçeği değiştirmiyor

Yorumla
    • 01pamukprenses
      01pamukprenses
      +1 yıl

Yaw he he

Yorumla
    • Selen411
      Selen411
      +1 yıl

Birini gerçekten seviyorsam degil fiziksel olarak aldatmayı, gözlerimle bile aldatmam. Ondan başka hiçbir erkege gözümle bile bakmam.

Yorumla
    • Yaguuu
      Yaguuu
      +1 yıl

Bunu zihninde bile kurmuyorsan seni tebrik ediyorum

Yorumla
    • 01pamukprenses
      01pamukprenses
      +1 yıl

Yaguu herkes senin gibi pêzvenk değil

Yorumla
    • Yaguuu
      Yaguuu
      +1 yıl

Yok artık güzel kardeşim de olduk. Şöyle soyleyeyim o zaman bu kadar p*rno filmini de ben tek başıma izliyorum zaten bu sektör de benim için dönüyor

Yorumla
  • yeleklimont
    yeleklimont Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

hayır kesinlikle affedilmez.. eger affedilirse tekrarlanabilir.. eger tekrarlanmaz ise sürekli kafanın içinde bir soru işareti ile yaşarsın buda zaten çok kötü bir durum insan için..

0
    0 Yorumla
  • kreeck
    kreeck Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.

hata? ? aldatmaya hata dersen diger hatalrar haksızlık etmiş olursun. aldatmanın affedilcek bir yanı yoktur.

0
    3 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Hata diyerek ben hata ettim ama olsun sorumu anladınız gene de kanka

Yorumla
    • kreeck
      kreeck
      +1 yıl

iistediğin kadar sev asık ol öl bit ama aldatanı asla affedilmez.. kendine olan özsaygını yititirirsin. özsaygısı olmayanıda kimse svmez. her şekilde zarar affedersen 🐧

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Katılıyorum valla

Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ben hiç aldatılmadım ama aldatılmış gibi hissediyorum ve affedemiyorum
    Kendimi affedemiyorum. Ben kendimi mi aldattım acaba. Bu daha mantıklı

0
    3 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Naptin ki kanka eğer özel değilse

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Ben sevgimizi koruyamadım. Kendi ellerimle kapıyı açtım ve git dedim.

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

O aldatmak olmuyor için rahat olsun

Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Eğer duygusal aldatma varsa affedilmez ama fiziksel aldatma aldatmak değildir yani cinsellik seks vs.

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aldatmak bir hata değildir. Bile isteye yapılan bir eylemdir. Bunu yapan sonucuna da katlanır.

0
    0 Yorumla
  • kdsljdkspalsls
    kdsljdkspalsls Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Zaten bir şekilde affeder diye yapılıyor eğer ben birlikte olmadiysam birlikte olur öyle ayrılırım

0
    2 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

O nasi bi düşünce lo

Yorumla
    • kdsljdkspalsls
      kdsljdkspalsls
      +1 yıl

Valla bizde böyle bende etinden sütünden yararlanırım sonuçta duygularımla oynuyor

Yorumla
  • BirAnanasAldirdim
    BirAnanasAldirdim Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

Hayır tabi ki.. aldatmanın bir keresi de olmaz. Bir kez yapan bir kez daha yapar. Ama bu sefer daha profesyonel olur yakalanmaz

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Büyük konuşma Allahın gücüne gider sonra aşkından aklını kaybedip zengin bir şeyhin haremine 29. Karısı olarak girersin 👍👍

0
    0 Yorumla
  • AmpülNefreti
    AmpülNefreti Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Aldatmayı affeden insan, geriye kalan her şeyi de affeder arkadaşlar. Öyle birisinden her türlü yararlanabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • ademmm59
    ademmm59 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

aldatmak mı asla ama asla affetmem kapımda sürüm sürüm sürünsede affetmem aşağılık karaktersizliktir.

0
    0 Yorumla
  • nedennnFASULYE
    nedennnFASULYE Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

kapınızda zaten 50 erkek bekliyor
    kadınlara aldatılmak neden koyuyor anlamadım?

0
    3 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Bi kadın seni aldatsa affedermisin, ve bir çok kadın göz yumuyor buna bana kalırsa ben affetmem abi niye affedeyim ki, erkek mi kalmadı piyasada da onun gibi biriyle devam edeyim

Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Bu arada egoyla alakası yok abazan çok olduğu için söylüyorum kapımda 50 den fazla erkek var

Yorumla
    • nedennnFASULYE
      nedennnFASULYE
      +1 yıl

çıkarsal mevzular her şey bu aşkta dahil

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Kapımda köpek olsa affetmem..

1
    0 Yorumla
  • zaferpekek
    zaferpekek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Aldatmak bir hastalıktır psikolojik bir sorundur o yüzden bir kere aldatan hep aldatır kaldırabiliyorsanız sorun olmaz ama kaldıramıyorsanız sorun olur

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Güven tazelenenilen bir olgu tabii tekrarlanmamak kaydıyla

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Bu bir karakter problemidir, affetmek ile düzelmez.

0
    0 Yorumla
  • porifldekibendeğilim
    porifldekibendeğilim Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yoo, anlamıyorum zaten affeden enyaileri yapan bir daha yapar abi

0
    0 Yorumla
  • ÇevikYiğit
    ÇevikYiğit Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Asla ! Böyle bir şeyi affeden tekrardan aynı duruma düşmek zorunda.

0
    0 Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır ihanetin affı asla olmaz, affedenin de kendine saygısı gram yoktur net

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.

Duruma göre elbette affedilir. Belki de affa ihtiyacı olan aldatan değil, aldatılan taraftır.

0
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Değildir. Böyle bir şeyi affetmek de ihanettir.

0
    0 Yorumla
  • isocan007
    isocan007 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bana göre affedilmez bir hata çünkü aldatmak bilerek yapılan bir şey hata olarak kabul edilemez

0
    0 Yorumla
  • frkn7790
    frkn7790 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Asla affedilebilir bir şey değildir bugün yapan yarın birdaha yapar

0
    0 Yorumla
  • PastiLL
    PastiLL Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.

aldatmak asla affedilir değil. aldattıysa beni kaybetmiştir demektir. binlerce kız var..

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.

Bunun sorusunu sormak bile affedilebilir değil

0
    0 Yorumla
  • TR_Vikings
    TR_Vikings Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

duruma göre değişiyor, çocuk varsa veya kör kütükse, boş ver yaw o siyahlar içinde gel kucağıma 😎

0
    0 Yorumla
  • Olgunvenetadam
    Olgunvenetadam Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bütün hatalar affedilebilir Önemli olan affedene bağlı

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

aldatmak hata değildir kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabiki affedilir bence herkesin yaşaması gereken seyler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Elbette değil. Aldatılmayı affeden her hatayı affeder.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evli olup çocuk varsa

Bu devirde erkeklerde affediyor kadınlarda

Çaresizlik daha zor

0
    0 Yorumla
  • Memoo00007
    Memoo00007 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

affeden grup yapmayı da kabul eder ileri de

1
    2 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Abi çok farklı bi bakış açısı ama katiliyorum

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      +1 yıl

Öyle ama onu kabul edebiliyor ise her şeyi kabul eder

Yorumla
  • mayheath
    mayheath Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl

effeden tekrar aldatılmaya mahkumdur

2
    2 Yorumla
    • VusLaaaaT
      VusLaaaaT
      +1 yıl

Kesin hükmü affedilmemekmidir

Yorumla
    • mayheath
      mayheath
      +1 yıl

@VusLaaaaT Kesin hükümdür

Yorumla
  • philosophydoctor
    philosophydoctor Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Aldatmak affedilemez. Çünkü ilişkide tam anlamıyla bağlanmak demektir. Aldatıyorsa bir yerlerde kopukluk var demektir.

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Affedersem kendime olan saygımı kaybetmiş olurum

1
    0 Yorumla
  • zİstilacıTürİnsan
    zİstilacıTürİnsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

hata değil bile isteye yapılan b0kluktur

1
    0 Yorumla
  • Kani666
    Kani666 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Aldatılıyorsak aldatmak büyük bir aptllk

1
    0 Yorumla
  • rosê62
    rosê62 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Defolsun gitsin 😊

1
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Affedilmemesi gereken bir şey.

1
    0 Yorumla
  • believefairySfire
    believefairySfire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Hayır. İnsan sevdiğini aldatmaz zaten, aldatıyorsa hiç sevmemiştir.

0
    0 Yorumla
  • Sternritter
    Sternritter Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Duruma göre değişir bence sohbet etmek isteyen Dm bekliyorum canım sıkıldı

0
    0 Yorumla
  • Ersağlkcı2555
    Ersağlkcı2555 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Asla affetmemde afetmedşmde yaptı kız arkadaşım beni kaç ay aldattı ruhum duymadı sonunada öğrendim

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

Affedilemez bir hata

0
    0 Yorumla
  • kubat_cagatay
    kubat_cagatay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 98%
    +1 yıl

Bazen Bayan affediyor, ama erkek asla

0
    2 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

Erkek de affediyor kanka ama herkesin için de bi şüphe kalıyor

Yorumla
    • kubat_cagatay
      kubat_cagatay
      +1 yıl

Olabilir. ama ben hiç rastlamadım. kadinin sonu maalesef bazen ölüm oluyor

Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Bir seferden bir şey olmaz

0
    1 Yorumla
    • zerenursena
      zerenursena
      +1 yıl

2. De durduran ne olucak seni, iki de bir gibi aynı şey sonuç da

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aldattı bir haftada boşadım. Hiç pişman değilim

1
    1 Yorumla
    • mert8272
      mert8272
      +1 yıl

Nasıl. anladiniz

Yorumla
  • Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatmak, affedilebilir bir hata mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatmak affedilebilir bir hata mıdır? 3 cevap verildi
Aldatmanın affedilir bir yanı var mı? 76 cevap verildi
Aldatmak sayilir mi, affedilir mi? 8 cevap verildi
Aldatılmak affedilir mi? 8 cevap verildi
Aldatılmak affedilir mi? 87 cevap verildi
Aldatılmak affedilir mi? 46 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨