Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Hem diyorsun ki, kimseye elimi uzatmadım, kimseye güven duymadım, ve hiç kimsenin teklifine evet dahi demedim, hem buna değer birisi olmadı.
Hem de diyorsun ki bende hata ve yanlış nerede? Diyerek hatalarını ve kusuratını kabul dahi etmiyorsun.
Kimse demez ki ayranım ekşidir.
Bunun iki kök sebebleri vardır onlar da şunlardır, biri kimseyi kolay kolay beğenmemek, beğenmekte zorlanmak, zor beğenmek belki dikkatini yalnız kusurlarına vermektir. Bu tarz bir büyüteç ile bakarak mutlak kusursuz birini bulmak imkansız içinde imkansızdır.
İkincisi ise "gizli kibirdir", bu tarz insanlar da genelde ve netice itibariyle yalnız yaşamaya mecbur kalıyorlar. Bu meselenin tafsilâtı çok uzun olduğundan, bu kadarı ile iktifâ ediyorum.
Bir diğer mesele ise bir şeyin olabilmesi için gerekli şartların bir araya gelmesidir ve bir arada bulunmasıdır.
Meselâ evlilik gibi şeylerin vücuda gelmesi için yedi temel şartlar vardır, onlar da şunlardır.
1. Karşılıklı meyil etmek, 2. Karşılıklı irâde etmek, 3. Karşılıklı uygun görerek beğenmek ve güzel bulmak, 4. Karşılıklı yardımlaşmak, 5. Karşılıklı birbirine dayanıp kuvvet almak, destek olmak, 6. Karşılıklı cevaplaşmak ve iletişim kurmak, 7. İse hislerin ve duyguların "madden ve mânen" karşılıklı yansımalarıdır.
Şimdi ilk olarak ne geliyor, meyil ve eğilim geliyor, meyil olmazsa eğer irâde edecek bir şey de olmuyor, irâde olmayınca da diğer beş şartların vücuda gelmesi mümkün olmuyor.
Eğer bunu anlamak istersen şu nükteli misâle bak şöyle ki;
Meselâ nasıl ki, Bir saat’i kusursuz çalıştıran içindeki çarklarıdır. velev o saatin içindeki çarklardan biri nâkıs ve noksan olsa veyahut bozulsa, kırılsa o saati çalıştıran düzenek ve sistemin bütün bütün Mahvolmasına, nizamsız ve imtizamsız olmasına ve saatin görevini yerine getirememesine sebeb olacaktır. Eğer o saatin bütün eksik ve noksan çarkları yerine konulsa, o saat kusursuz biçimde çalışacaktır. Aynen öyle de, O saatin kusursuz çalışmasını gerektiren bütün çarkların bir arada bulunmasına illet-i tâmme diyoruz. Yâni harhangi bir şeyin vücuda gelmesi için gerekli şartların bir arada bulunmasıdır.
_Şimdi buna karşılık hiç kimse itiraz parmağını uzatarak diyemez ki o saatin çarkları nâkıs ve noksan olsa dahi o saat kusursuz şekilde çalışır ve vazifesini görebilir?_
Bunu iddia edenin aklından şüphe edilir.
Yine meselâ varsayalım ki, sen bana meyil ederek beni ve ahlâkımı çok beğendin ve güvendin, çok sevdin ve hoşlandın. Sonra da benimle tanışmayı, konuşmayı belki evlenmeyi irâde ettin. Lâkin ben ise sana bunun tam zıddıyla bakarak seni reddettim. İşte o zaman ne kadar irâde edersen et bana elin yetişmeyecektir.
Eğer dersen ki, benim pek umrumda değil, keyfiyetim böyle istiyor ve ben böyle bir insanım.
Ben de derim ki, âmenna. Lâkin hiçbir şey yemeyerek keyfiyeten aç kalmayı irâde edipte. Perde arkasında çok açım ama bir şey yemeye ihtiyaç duymuyorum şeklinde mugalata yapmak maslaralık içinde maskaralıktır...
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm mesele bu aslında
Yine meselâ varsayalım ki, sen bana meyil ederek beni ve ahlâkımı çok beğendin ve güvendin, çok sevdin ve hoşlandın. Sonra da benimle tanışmayı, konuşmayı belki evlenmeyi irâde ettin. Lâkin ben ise sana bunun tam zıddıyla bakarak seni reddettim. İşte o zaman ne kadar irâde edersen et bana elin yetişmeyecektir. yani ben
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Sizi anlıyorum... Bu yaşınıza kadar karşınıza çıkan kimseyi istememekteki gayeniz kusursuzu aramak gibi görünüyor. Karşınıza çıkan her kişide ki bir eksiklikten bahsetmişsiniz fakat şunu kaçırıyorsunuz ki kusursuz insan yoktur. Her birinizde farklı farklı kusurlar eksiklikler var. Böyle bir hata ile aşktan ve ilişkiden kaçmanın içinizde büyük korkuları olabilir. Bunu anlayabilmek için belki de destek almalısınız. Hata yapmaktan korkmamanızı tavsiye ederim. Athena nın şarkısındaki gibi benim güzel hatalarım var 😊
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Belki de bazı insanların kaderi böyledir. Bende 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım sevgilim flörtüm olmadı. Hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım vakit geçiremedim. Hayatımda hiçbir kızla yakınlaşmadım. Bu bana eksiklik gibi geliyor hiç flört deneyimim bile olmadı gençliğim hep yalnız geçti. Belki de herşeyin bir zamanı vardır doğru zamanda doğru kadının hayatımda olacağına dair inancım ve umudum hâlâ var. Hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net söyleyeyim mi böyle bir devirde zaten hiç buluşmamak Bence daha mantıklı Çünkü Kim kimin ne b** olduğunu bilmiyoruz arkadaşlar O yüzden hani böyle şeyler artık yadırgamak bilmiyorum Bana çok saçma geliyor olabilir yani buluşmayabilirsin herkes buluşacak diye bir kaydı yok öyle bir kural yok zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
+1 yılYanlızlık Allah mahsus ama yanlış bir kişi ile evlenip hayatının sonunda kadar mutsuz olmaktansa şu anki düzenini bozmaya hiç gerek yok.
Tamam evlenmen, çocuğunun olması büyük mutluluk. Ancak seni anlayan, Hayata bakış açımın aynı olmadığı ve en önemlisi o büyük kalbini aşkla dolduracak bir kişi olmazsa hiç olmasın daha iyi. Eğer evlenmek istersen evlenirsin ancak sen akıllı bir bayan gibi önceliğin mutlu olmak. Cinsellik önemli ama mutluluk herşeyden önemli. Yani benle aynı fikirdesin. Mutlu olmayacaksan evlenmenin hiç gereği yok.111 Yorumla
Soran+1 yılZaten böyle saçma amaçlar bana göre değil, olmasa da olur. Bu saatten sonra çok da gereği de yok
- +1 yıl
Saçma amaçlar derken tam olarak neyi kastettiniz acaba?
Soran+1 yılYani tam da sizin bahsettiğiniz durum işte
- +1 yıl
Evlilik ve çocuk durumunu kasdettiniz galiba.
Ama size tavsiyem şu bende daha evlenmedim ama evlilik fikrimi aklından asla çıkarmadım. Eğer uygun birisi olursa bunu değerlendirmenizi yani en azından görüşme yapmanızı öneririm. Ama karar sizin tabii.
Soran+1 yılEvlilik hele çocuk hiç uğraşamam bu saatten sonra. Sadece bir omuz olursa yeter
- +1 yıl
Zaten bayanların ihtiyacı güveneceği bir omuz ve huzurdur. 😊😊 çocuk o huzuru bozar tabii🤪🤪
- +1 yıl
Ama çocuk da çok daha güzel duygulanırının oluşmasına neden olur. 😊
Soran+1 yılYok kalsın benim hiç bu planım yok
- +1 yıl
Tabii sizin kararınız sizin hayatınız. 😊
Ben sadece dilimin döndüğünce kendi görüşlerimi size anlatmaya çalıştım. 😊
Soran+1 yılTeşekkürler 👍🏻
- +1 yıl
Rica ederim efendim ne demek 😊😊😊
zat-ı şahanenize az da olsa düşüncelerimi aktarabildiysem ne mutlu bana 😊😊
+1 yılDert etmemelisin bence bunu ama artık istiyorsan tabi ki kriterlerini fazla bozmadan biraz esneterek aramaya devam etmelisin. Yalnızlık gerçekten çok kötü bir yoldaş bir hayat arkadaşı istiyor insan. Yanlış seçim de olabilir farkına sonra varınca boşanıyoruz işte. 35 yaşıma geldim evlenip ayrıldım ama bekarlık sultanlık lafları yalan dolan hikayeler. Eve gelince iki laf edecek sarılıp öpüp duygularını paylaşabileceği birini arıyor insan. Zaten o yüzden kadın ve erkek olarak yaratılmışız. Ben de sıkıldım yalnızlıktan
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim için hiç sıkıcı olmadı yalnızlık aksine severim
- +1 yıl
Yalnızlığı belli bir ölçüde herkes sever. Zaten evlilik içinde de özel alanı olmalı hem kadının hem erkeğin ayrı olarak. Lakin bi ilişki evlilik sonrası işte o yalnızlık kötü oluyor. Çünkü alışıyor insan belli bir yaşantıya. İşten gelinir birlikte yemek yenir film izlenir veya gezmeye çıkılır vs vs. İşte bi anda böyle bu alışkanlıkların yerini boşluk alıyor. Kötü bir evlilik olduğu için boşanır insan ve ilk başta oh be dünya varmış derken zamanla bu boşluğu hissetmeye başlar ve o zaman yalnızlığın sıkıcı olduğunu anlar. Ayrı evlerde sevgili okup arada bir görüşüp sonra da ilişkisi bitmiş insanlar anlayamaz bunu. Birlikte yaşamış olanlar anlar benim gibi. Hıbilerimle vakit geçiriyorum dicem ama evliyken de yapabiliyodum bunu zaten. Hobilerim o zaman da vardı yani. Şimdi hobiye ayırdığım vaktin kalanıyla eşimle olmak yerine yalnız oturuyorum. Bu yalnızlık kötü işte
Soran+1 yılYalnızlığı siz beyler çok dert ediyorsunuz burada da gördüğüm kadarıyla. Benim için hiç dert olmadı
- +1 yıl
Çünkü erkeğin kendi cinsinden bir arkadaşlık kurması da daha zor. Kadınlar öyle değil. Minibüste yanında oturan kadınla bi yerden başlar sohbete arkadaş olurlar. Öyle farklarımız var kadın ve erkek olarak. O yüzden kadına zor değil ve kötü değil
Soran+1 yılKadın kadına sevgi ihtiyacı giderilmez sadece, bu konu için son güncelleme de yazdığım gibi karşı cins gerekir ama değerli birine denk gelmek kolay değil bu yüzden en iyisi tek olmak en azından kendi adıma
- +1 yıl
Tabi ki sevgi kadın kadına erkek erkeğe olmaz ama arkadaşın olması bile bu yalnızlık hissini azaltır. Benim artık bekar arkadaşım yok dolayısıyla görüşemiyoruz öyle kafamıza göre ama kadın evliyken de bunu yapabiliyor bekarken de yapabiliyor. Sevgi paylaşımı elbette çok farklı dediğim gibi ama arkadaşlar bu yalnızlık hissini bastırır bi nebze olsada
+1 yılBu halde olmamız aslında suç değil. Ülkenin temel bir durumu. Maalesef artık yolda yürürken bile on kere arkama bakıyorum. Bize bunu yaptıranlardadır suç. Güven bu ülkede en büyük eksik. Kimse kimseye güvenemiyor. Yarın terk edilebilme ihtimali yüksek diye. Bu devirde anana babana bile güvenmeyeceksin. Elalemi bırak, en yakın tehlike sevdiklerinden de gelir. Acı ama gerçek. Bekar kalmak zor fakat güvenip sevebilecek insanda bulmak zor. Ülkenin her tarafı bataklık çamur gibi. Ne tarafa gitsen bir yerine çamur bulaşıyor. 30 yaşına geliyorum hala bekarım. Suç bizde değil.
10 Yorumlaolabılır deger bırı yok zaten var dıye kendımızı kandırıyoruz. yas ılerledıkce ınsan bunu daha ıyı anlıyor. cunku ınsanlara guvenıp kırılıyoruz sevıyoruz sevılemıyoruz. deger verıyorsun deger gormuyorsun. ıster ıstemez ınsanlardan uzaklasıyorsun. gıttıkce umutların dusuyor. ve 30 yasından sonra genelde yanlızlıga alısmaya baslıyorsun. cunku bulamıyacagını anlıyorsun. ve zaten buda bır sans. yanı oyuzden sıkılmayın takmayın. ama sızı tanımak ısteyenlerıde tanıyın gerı cevırmeyın kafanız uymaz ıse arkadas kalırsınız. cunku bu yastan sonra oyun oynıcak ne vaktın nede sabrın kalıyor
10 Yorumla
+1 yıl40 yılına yazık olmamış mı? Ben istemsizce üzülüyorum ya. Güven dediğin nedir ki güvendiğin biri olunca sana kazık atmayacak mı? İnan benim için güven kafaya en son takacağım konu oluyor. Ondan önce 10larca kriteri önemsiyorum. Bazı şeyleri yaşayarak deneyimlemek lazım. Eee bu beni aldatır bu bana güven vermrz diye diye 40 yılın gitmiş bak. Umarım pişman ya da üzgün değilsindir. Zamanın telafisi yok çünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeçimimden hiç pişman olmadım. Değerimi bozmadım, heba etmedim kendimi. Kalbim çarpmıyor ise karşılık vermedim geri çekildim herkesi yolladım hepsi bu. Keyfim yerinde sorun yok. Ayrıca 40 yılın yarısı çocukluk son 10 yıl diyeyim
- +1 yıl
İyi bari sevindim uzulmedigine ya da pişman olmamsna çünkü bu akıp giden zamanın telafisi olmuyor maalesef
+1 yılUmarım karşına çıkar. Ama sanmaki dışarıda gördüğün sevgililerin hepsinin kalpleri birbirleri için çarpıyor çoğu yalan dolan menfaat cinsellik hava atma vb
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben buna uymayacagim için kimseye evet demedim
- +1 yıl
Bence seni gõrmeyenler çok şey kaćiriyor
Soran+1 yılGörenler de sorun yok ben onları görmedim uygun olmadı bana göre
- +1 yıl
Er geç çıkacaktır eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Eğer kriterlerini gözden geçirmezsen, bu espri, sayende gerçek olacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorun değil😅 heba olup çürümektense kendimle kalırım bir 40 yıl daha, problem değil
- +1 yıl
Hayatta başarılar...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de 31 yaşındayım, hiç garip değil. Hayatımda ilk defa 1 ay önce birine güvenmek istedim, umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz
311 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah pişman olmaz aksine mutlu olursun. Mutluluklar senin olsun😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, bilmukabele 😊🙏🏻
- +1 yıl
delisiniz, insan emek verir biz kendimizi yırtıyoruz olsun diye olmuyor, kadınların seçiciliği hastalıktır
Soran+1 yıl@unununuunn demekki olsun diye yirtanlar da bize denk gelmiyor, ok deyip gidiyor
- +1 yıl
erkeğin gelmesini beklemek yerine sizin de bişeyler yapmanız gerekirdi, hoşlandığınız kişiye yanaşmak yüz vermek şirin görünmek gibi. Bu yoksa kimse niye size yanaşsın
Soran+1 yıl@unununuunn bunlar kolay şeyler ama yanlış erkek ise geri çekilmek de asalettir. Ya adam evli, ya yaş uygun değil, ya mekan ya zaman işte. Şans yok olsun sorun da yok keyfim yerinde
- +1 yıl
yanlış kişi olup olmadığını tecrübe etmeden anlayamazsınız ki, iyi kötü deneyim şart, bence çok fazla şeyden soğuyorsunuz uygun bulmuyorsunuz, keyfim yerinde diyorsanız bu soruyu niye sordunuz madem gece gece. Her neyse, ben yardımcı olmaya çalıştım, çözüm bulmak istemek size kalmış bişey, iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@unununuunn Seveceğimiz biri olsa emek verirdik, şu an veriyorum da. Her şey uygun zamanını bekliyor demek ki. Kalbimizin atmadığı, görünce gözlerimizin parlamadığı biri sizin tabirinizle kendini yırtsa ne olur ki?
Soran+1 yılAğzına sağlık🖐️
Cevap sahibi+1 yılSenin de yüreğine sağlık sevgili @soran.
- +1 yıl
çok saçma,2 sene önce yanımdayken kalbi atan gözleri parlayan heyecanlanan kız benle tek gece ilişki yaşayıp terk etti, bir kızın sevgisine de güven olmaz
+1 yılGarip elbette. Mağarada mi yaşadın? Diye sorarlar.😂
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır ülkenin merkezinde İstanbul
- +1 yıl
O yüzden daha da garip 😂
Soran+1 yılTercih bu🤣 sana garip geldiyse o ayrı
- +1 yıl
Evrensel olarak garip yahu, benlik değil. 39 sene ya dile kolay 😂
Soran+1 yıl20 yılı çık çocukluk, son 10 yıl diyeyim
- +1 yıl
Ben 20 yaşına gelene kadar bile çok flört edindim. Ne çocukluğu ya? 😃 Sen fazla mükemmeliyetçi olabilirsin.
Soran+1 yılDeğilim aslında, cevaplar güncellerde
- +1 yıl
Ne diyeyim ki hayatta başarılar 😃
Yaşadığın şehrin ya da kültürden olabilir mi bu durum
13 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'dayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYo neden garip olsun. Size kendinizi yanında iyi hissettirecek kimsenin karşınıza çıkmamış olması garip değil. Hatta seçici davranıp alelade ilişkiler yaşamamayı tercih etmenizden dolayı da takdir edilesi.
10 Yorumla
+1 yılteyze geçmiş olsun, fakat insan da bir emek, istek olur. Acaba hormonlarında bir sıkıntı mı var, cinsel istek yoksa doktora görünün, bişeyler tüketin. Normal değil, insan fıtratına aykırı bişi hatta canlı fıtratında yok böyle pasif kalmak. Günah veya tabular her zaman dikkate alınmamalı, mesele mutlu olmak, insanca yaşama meselesi, çözüm bulmak gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. peki bu saatten sonra planın ne? nereye kadar gidecek bu böyle nereye kadar kendini insanlardan soyutlayacaksın?
16 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlardan soyut bir yaşantım yok keyfim yerinde hiç sorun yok, ehil ele denk gelmeyeceksem kalbim çarpmıyor ise karşılıklı, tek taraflı geçit yok hepsi bu
Soran+1 yılYani burada karşı tarafa çok iş düşüyor ama o adamlar artık yok
Soran+1 yılKalp çarparsa ben zaten adıma ışık yakarım ama burada gördüğüm millet her zaman kendini çok gizliyor bu da herkes için kayıp
Neden garip olsun ki insan kendine göre uygun birini bulamadı mı olmuyor işte. Herkes birileriyle buluşacak birşeyler yaşayacak değil ya.
10 Yorumla39 yaşına gelmişsin halen değerli biri olmadı diyorsun neyi bekliyorsun anlamadım ki birazda sorunun kendinde olduğunu düşünebilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden garip olsun ki?
Bazıları yalnız daha mutlu oluyor.
Evlilik zorunlu değil, tercih meselesidir.
10 Yorumla Ben de öyleyim açıkçası…güvenilir, seveceğim biri çıkmadı ve yaş ilerledi.
Hata sizde değil veya garip değil
hayırlısı olsun sizin için
111 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
35 üzeri diyelim
Soran+1 yılNe kadar üzeri ama 45 gibi mi ya da daha çok gibi. Profilde olmalısiniz görmek lazım
- +1 yıl
45 üzeri değilim ikisinin ortası bir yerde geziniyorum
Sen gizli olunca gizemli davranıyorum 😂 sözde - +1 yıl
Hayat bu, insanların ne dediğine bakma. İnsanlara kalırsak herşeyi yadırgarlar. Olan olmayan… önemli olan aradığın huzuru bulamıyorsan biri ile birlikte olmanın bir manası yok.
- +1 yıl
Yaş kaç sizin bu arada
Soran+1 yılEn tepede yazıyor sorunun başında
- +1 yıl
Doğru mu acaba diye düşündüm 🥰
Soran+1 yılKendim yazdigima göre doğrudur😄
- +1 yıl
Site sahtelikle dolu bilemem o yüzden 😅
Ekler misin beni
Merak ettim seni
Bu da şiir sana
Soran+1 yılSizi profilde görmem lazım önce
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi nedeni nedir ki bunun
13 Yorumla
Soran+1 yılGüncelde yanıtlar
Soran+1 yılKarşılıklı kalbim çarpmadı ise OK demedim hepsi bu. Seçimimden hiç pişman olmadım. Değerimi bozmadım, heba etmedim kendimi. Kalbim çarpmıyor ise karşılık vermedim geri çekildim herkesi yolladım. Keyfim yerinde sorun yok.
- +1 yıl
Aşk olmadan zor olur umarım karşınıza çıkar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurşucu dükkanı açsan baya müşterin olur :D :D
14 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun ama hiç öyle bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılYoo ciddiyim
Soran+1 yılSeçimimden hiç pişman olmadım. Değerimi bozmadım, heba etmedim kendimi. Kalbim çarpmıyor ise karşılık vermedim geri çekildim herkesi yolladım hepsi bu. Keyfim yerinde sorun yok
Cevap sahibi+1 yılBana öyle gelmedi pek ama dediğin gibi olsun, seni mi kırıcam :)
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Zamanı gelmemiş ama biraz kabuğundan çık çevrende ilgilen gülümse sevmeye çalış hiç bir şey hiç bir zaman geç değildir. Benim bir arkadaşım emekli olduktan sonra evlendi onun için o yaşının kıymetini bil
00 YorumlaAhahah niye garip olsun yaa. Mezar taşım bile hazır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye garip olsun? Hemde böyle bi devirde bence kendinizi korumussunuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. sen daha bu yaştan sonra kimseyle olamazsın bence çok takıntılısın, başarılar :)
10 YorumlaNeden garip olsun belki en iyisini bulana kadar garip olamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Sen çıktın mı
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Hayır niye olsun. Herkes aynı şekilde yaşamak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir sorunun var büyük ihtimalle, keşke 39 yaşına gelmeden destek alsaydın.
212 Yorumla
Soran+1 yılYoo😅 değil gayet iyiyim ama illa biri olsun demedim
- +1 yıl
++++
- +1 yıl
39 senedir hayatına birini almamanı normal bir şey olarak görmen çok daha büyük bir problem
- +1 yıl
Yeter yete vurma fkdjdbs
- +1 yıl
@Lafontenden_mallar yüzleşme seansı djdjjd
- +1 yıl
Katarsisin bugün ki konuğu gizli üye gkjfjd
Soran+1 yılYani sana göre bir masadan kalkıp diğerine oturup, hadi bu olmadı sıradaki deneme mi demeliydim😅
- +1 yıl
En azından bir tane denenebilirdi. Hiç inandırıcı gelmiyorsun gizli gerçek olması yalan olmasından daha kötü olan bir durum ne taraftan baksan sıkıntı
- +1 yıl
Yüzlerce kişiyle görüşmekte normal değil her şeyi uçlarda yaşıyor ve algılıyorsun, inanılmaz 😄
Soran+1 yılYüzlerce değil, güncelde olan şeyler karşıma çıkan hep. Evet demek için de diyemem öylesine olmaz
- +1 yıl
Hayatının geri kalan kısmında evet diyebilmen dileğiyle
- +1 yıl
Doğru olan sevgili yapmaması zaten kamperastil
Yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun 18li yaslarda düsünen birisi ile 38 40lı yaslarda düsündügün bir degil
025 Yorumla
Soran+1 yılYani çözüm?
Soran+1 yılOnu aradığımı kim söyledi, son günceli okumadın mı
Soran+1 yılBunlar biraz boş laf gibi geliyor
Soran+1 yılSeçicilik değil ya, yazdım gincelle
Soran+1 yılVe sonuç?
Soran+1 yılKariyer istediğiniz sizinki nedir?
Soran+1 yılPeki aşk varsa kariyeri önemli mi senin için
Soran+1 yılTip nasıl sizde? Kimse kendine kötü demez ama genel görüş nedir?
Soran+1 yılÖyle tabiki ama yine de bir yaratılış genetik var
Soran+1 yılBöyle olmaz görmek lazım
Soran+1 yılSorsam düşünemiyorum sonucu açıktan
Soran+1 yılTüm sayfanız benim sorularımla dolmuş 😅
+1 yılKanka sadakat aradığında zaten % 1 lik kör topal kesim kısmet olarak kalıyor. İyi yapmışsın. Eminim evli yaşıtlarından genç duruyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç gün önce bir bey 26 en fazla 30 dedi 😅
Soran+1 yılBu arada evet sadakat olmazsa olmaz
+1 yılAçıkçası bana inandırıcı hiç gelmiyor. 39 cidden azımsanır bir yaş değil. O yüzden inandırıcı gelmiyor :/
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşma masası hiç olmadı hepsi bu. O aşamaya gelmedim kimseyle
Kendi seçimin vicdanın ve aklın ne söylüyor? Önemli olan bu, insanlar sana bakıp kendi düşüncelerini görür.
Asıl sen ne diyorsun?
Gerisi hikaye.03 Yorumla
Soran+1 yılSeçimimden hiç pişman olmadım. Değerimi bozmadım, heba etmedim kendimi. Kalbim çarpmıyor ise karşılık vermedim geri çekildim herkesi yolladım hepsi bu. Keyfim yerinde sorun yok
Soran+1 yılSorun yok zaten sadece soruydu
+1 yılön yargılı olmayıp biriyle tanışıp buluşmalısın bence
121 Yorumla
Soran+1 yılİlk izlenim geçilebilir ise ve denk uygun olursa neden olmasın
- +1 yıl
evet yani aynen öyle, istersen konuşalım bu konuyu ne dersin
Soran+1 yılİlk izlenim için profilde önce sizi görmeliyim
- +1 yıl
mesajda gösteriyim isterseniz
Soran+1 yılÖnce profil
- +1 yıl
burada herkesin görmesini istemiyorum
- +1 yıl
siz ister miydiniz , herkesin sizi görmesini
Soran+1 yılProfilimde fotoğraf var
- +1 yıl
e gizlisin görünmüyor
Soran+1 yılSoru dışında tabiki ama siz herkes görecek diye neden çekiniyorsunuz, çok mu kötü bir tipsiniz ya da çok iyi. Herkes sizi görünce ne olacak😄
- +1 yıl
değilim çekinmiyorum da ama burada resimlerin profilden çalışınıp kullanılabildiğini gördüğüm için profilime koymadım, mesaj atarsanız ikimiz de birbirimizi görmüş oluruz
- +1 yıl
ve bence siz de profilde kendi resminizi tutmayın derim nacizane tavsiyem
Soran+1 yılBir anlık koyun geri kaldırılir
- +1 yıl
peki tamam iki dakika durucak sonra değiştiricem ama takipte kalın
- +1 yıl
gördünüz mü?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
e yani hem prfilde istiyosunuz hem bakmıyosunuz ne yapabilirim ki
Soran+1 yılBekledim biraz ama yoktu
- +1 yıl
iki dakika beklettim halbuki, mesaj yazarsanız daha sağlıklı olacak , siz neden çekiniyosunuz mesaj atmaya?
Soran+1 yılGörmeden olmaz çekinme değil. Neyle karşılaşacagimi bilmeliyim
- +1 yıl
bunları yazana kadar mesaj yazsaydınız çoktan birbirimizi görmüştük, kimseyi bulamamış olmanız hiç te garip değil yani bu şekilde davranarak, bahsettiğiniz şeyler benim için de geçerli ben nerden bilicem neyle karşılacağımı, neyse sizin niyetiniz pek yok anlaşılan, iyi akşamlar
Yanlış insanlarla yanlış yerde olduğundan olabilir mi?
110 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılBeğeni de sorun yok hiçbir zaman ne karakter ne görünüm ama benim kalbim çarpmıyor ise adım kabul etmedim hiç, hep savdım
Soran+1 yılEvet belki de
Soran+1 yılYazsa ne olur, buradan kimse çıkmaz çünkü herkes aşırı gizli, kimse profilde olmaya korkuyor böyle kimse bir yere varamaz
Soran+1 yılİlk izlenim için görmek şart, gerisi sonraki iş
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende aynı durumdayım çok zor doğru insani bulmak...
21 Yorumla- +1 yıl
Tanışmak ister misin
+1 yılmuhafazakar bir ailede büyümüşsün muhtemelen baskı
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık aileme bağımlı bir hayatım yok yıllardır, yani konunun bununla ilgisi yok
- +1 yıl
artık olmayablir peki çocukluğun da rahat bir ortam da mı büyüdün?
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo değil maddi anlamda hayatini düzene soktuysan senden mutlusu yoktur emin ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtaç değilim çok şükür mutlu muyum emin değilim ama huzurluyum o kesin
Soran+1 yılMutluluk aramiyorum illa arasaydim birine evet derdim. Kendimle huzurluyum son güncellemeyi okumanızı tavsiye ederim 😊 sevgiler
+1 yılFazlasıyla aşırı derecede garip ve hatta patolojik bir durum, neden bu kadar güvensizsin? Bunun altında bir travma olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. çok seçici olup giden zamanı geri getirebilecek misin peki?
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorun değil kaybım yok. Ya en değerlisi ya hiç
Soran+1 yılHayır hep böyle düşünüyordum hiç değişmedi konu
Soran+1 yılNo problem, gidene by by👋
+1 yıl39dan sonra ne oldu da erkek sevdan depreşti bi anda?
07 Yorumla
Soran+1 yılDeprestigini kim söyledi😅 hala sorun yok
- +1 yıl
olay nedir
zorla mı evlendirecekler anlatsana bi
Soran+1 yılYoo🤣 hiç öyle bir durum yok
- +1 yıl
39 yaşıdan sonra rahatını bozmaya değer mi?
Soran+1 yılİşte bende hep böyle düşündün hiç gerek yok
- +1 yıl
hayatının içine sıçma
Soran+1 yılValla rahatım çok önemli, zaten içine edecek değil daha da konforu yükseltecek biri bizi bulmaz. En iyisi bu zaten biliyorum😅
+1 yılVay be helal olsun. Ama bu zevkleri yaşamamış olman üzücü
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk dediğin kucaktan kucağa dolaşmak ben almayayim
- +1 yıl
Neden sevmek el ele tutusmak opmek bunlar farkli tatlar
Soran+1 yılBuna değer kişiye ulaşmak öyle kolay değil. Biri olsun kafasında değilim
- +1 yıl
Bunlar olmadan hayatin zevki yok sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişman değilsen sorun yok. Zamanın geçip gitti ve geri gelmeyecek
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç değilim sadece heba olmak istemedim belki de
- +1 yıl
Bana göre böyle de heba oluyorsun. Bana göre ama, şahsen ben senin yerinde olsam çoğu şeyi kaçırdığım için pişman olurdum
Soran+1 yılTek kaçırdığım aşk olmalı başka şey yok😅 ama daha ölmedim onun da zamanı vardır belki
+1 yılZaten artık herkes menfaat peşinde en iyisini yapmışsın. Sonuçta libidona hakim olma kabiliyetin göstermişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Rahat ol takma bu kadar. Millet artık şeyinin sevdasında yaşı kaç olursa olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu zamanda garip ama değişik değil olabilir herkesin kendi hayati
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeyfim yerinde sorun yok diyorsun yorumda. tamam mutluluklar dilerim size
10 YorumlaYa çirkinsin, ya da ruhsal sorunların var. Bunun üçüncü bir ihtimali yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi herkesten uzak duranlar için normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılelmanın sapı armutun çöpü diyene kadar hayat bitiyor
00 Yorumla
+1 yılyadırgamadım tuhafsamadım olabilir bu senin seçimindir yani
00 Yorumla
+1 yılGarip tabi. Çıtanı doğru ayarlayamamışsın demek ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence değil 39 çok geç bir yaş bende 39 yaşındayım mm ve hayat guzell
00 Yorumla
+1 yılGecikmis bence sonu ayrilikta olsa yasamali insan bir seyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bundan sonrası zincirlikuyu mezarlığı zaten bu saatten sonra bunu sorgulamakta ne bileyim
01 Yorumla
+1 yılNeden kimseyi almadın hayatına bu yaşında kadar neden evlenmeden bu yaşına kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani sana kalmış bir durum istemiyorsan kimse bir şey diyemez.
00 Yorumla Evlenmemiş olman garip biraz. Karşıdaki insanda nelere bakarsın ki
00 Yorumla
+1 yılTercih senin, karar senin ve en önemlisi hayat senin. Kimsenin bir şey söylemesine izin vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek ve hayatınıza birini almak istiyormusunuz olmasada olur mu diyorsunuz
16 Yorumla
Soran+1 yılOlmasa da olur ya sorun değil
Cevap sahibi+1 yılBence çok isteseydiniz olurdu ama çok istemediğiniz için olmuyor belkide buarada bende 27 yasındayım hayatımda kimse olmadı bu zamana kadar ama ben çok istiyorum
Soran+1 yılCanım istemekle bitmiyor karşılıklı birşeyler olmalı ve güncelde yazdığım gibi ya insan ya zaman yanlış ise yapacak şey yok
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlümüze göre versin
- +1 yıl
Böyle muhabbetin arasına girmek istemem yorup yapan bayan, ama doğru kişiyi bulmadan kalbinin kapısını sonuna kadar açmamı tavsiye etmem. Erkekler ile ilgili en büyük sorun güven sorunudur ve hareketli tiplerden uzak durmanı tavsiye ederim. Senin işine karışmak istemem, senin kararın senin hayatın. 😊
- +1 yıl
Tanışmak ister misin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbizim kiymetiniz olmaz, öyleler sevilir
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyleler derken?
- +1 yıl
önüne gelenle her halti yiyenler
Soran+1 yılOnlarla aynı kulvarda hiç olmadım pişman değilim
- +1 yıl
🤗🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGarip değil senin tercihin kimse bişey diyemez
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse bir şey dediği yok zaten ama sordum işte
- +1 yıl
Garip değil merak etme çok var böyle olan
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Ya çok zenginsin ya da çok güzel. 3. bir ihtimal veremiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİlginç bir yaklaşım😅 neden böyle düşündün
Soran+1 yılHiçbiri, zenginlik hiç yok güzellik de orta ama ilgi çeken biri oldum her zaman nedense. Kimseyi aşağı görmem bu hiç değil ama tabiki değer yerini bulmalı ve özellikle kalbim karşılıklı atmalı
Soran+1 yıl1 ya da iki kez diyelim onlarda da ya insan ya mekan ya zaman yanlıştı. Diğerleri hep istedi ama bende tık yok karşılıksız olunca da benden, geçit yok
39 yaşında bekar ve bakiresin sanırım öylemi
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne