Arkadaşlar eşimin telefonuna gizli konum uygulama yükledim eşim su an otele giderse gidecek galiba. 8 haftalık hamileyim ona çok güveniyordum direkt bosanirim eğer otele girerse otel çalışanları beni girmeme izin vermez polise şikayet edersem eşimi bosanicam zaten polisle beraber basabilirmiyiz ya da polis ilgilenmezmi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden bu kadar kurcalıyosunuz. Erkeklerin hepsi gidiyo. Bunları kurcalayarak mutlu olamazsınızki
Ben onun için neleri göze aldım maddi durumumu çöpe attım 3 yillik emek onu diye isimden vazgeçtim, ailemi karşıma aldım ben neden yapmıyorum ihanet bir ömür böyle insanla yasiycagima bekar geçerim daha iyi
Haklısın sonuna kadar. Her erkek gidiyor görmüyoruz. Ben şahsen takılmıyorum böyle Gitmiyorum diyen erkeklerin emin ol yüzde 70 i gidiyo.
Ama önümde koskoca hayat var böyle insanla yaşanmaz
Siz evlimisiniz
Anlıyorum doğru ama. Onların genlerinde var bu.
Eşim kayboldu ulaşamıyorum de otellerde kbs sistemi olduğundan , direk otelde olduğu çıkar ve ekip gider otele bakar
Ama 24 saat olmadı kaybolmadiki
Fark etmez sen öyle diyeceksin ulaşamıyorum korkma bir şey olmaz benimde otelim var 24 saat sizin gibi çok insan geliyor.
O otel esc*** şehir dışında bir otel acaba rica etsem izin verirlermi
Resepsiyona git aynen şöyle de eşimle görüşmem gerekiyor buda kimliğim , kbs sisteminden burada olduğunu biliyorum ya asaga insin ya siz beni yukarı çıkarın acil durum deyin sokarlar
Tamam 10 dk sonra gidiyorum taksi çağırdım sagol ınsallah sokarlar
Polisle tehtit et otelde bunu istemezler
Nasıl tehdit edebilirimki ne deyim mesele inanın çok kötüyüm su anda kalbim 110 120 arası atıyor birde hamileyim 2 yıl doktor doktor gezdik bisuru tedavi oldum sonunda oldu ama eşimin bunu yapması çok kırdı beni ne yapacağımı bilmiyorum
Dediklerimi yapman yeterli , resepsiyona git , eşinin adını soy adını şöyle , kbs sisteminden görüyorum de ya buraya çağırın ya beni yukarı çıkarın de bende esiyim buda kimliğim de , yok falan derlerse polisi arıyorum hangi oteldeyse onlar bulur de , onlarda panik yapar söyler
Soyadimiz aynı değil onun soyadına geçmedim ama nufus cüzdanına kayitliyim evlilik cüzdanım var şu anda köydeki evde ama resmi var yani evlilik cuzdanimizi onu göstersem olur mu
Olur göster yeter
Tamam ama korkuyorum sanki bisey olacakmış gibi 😔benim annemler gelmişti onlarla beraberim eşim koydeyim su an dedi 30 dk önce ama uygulamada otel onu gösteriyor
Otelde olduğunu öğrenmek mı istiyorsun? O zaman o civardaki otellere bak mesela mavi otel değil mi , sonra eşinin kaldığı oteli ara merhaba ben mavi otelin resepsiyonistiyim bu kişi bizim kbs listemizde ekli sizde nasıl ekli oluyor de , al sana kesinleşmiş bilgi işte hemen söylerler
Kbs nedir
Kimlik bildirim sistemi tüm otellerde var kayıt hem polis görür hem otel yetkilisi
Giriş yaptığına emin değilim kbs para karttan para kesmemi ya da belki nakitmi verdi bilemem ama şu an otel içi değilde otel dışı otopark gözüküyor otel içine girerse bina içinde gözükür heralde onu bekliyorum ya da kararsızmi kaldı girmeye
Birde bi arkadaşı var Cemal diye onun eşi yok sapsiz biri ona kız bulmaya mi gitti emin değilim
Sana kesin bilgiyi söyledim neden yapmıyorsun ki
Bekliyom araba hereket ediyor şimdi baktım yolda 30 saniye önce güncellendi
Aradim oteli dediğiniz gibi yakınlarında olan 4 km uzaktaki otel ismini verdim paylasmayiz dediler yine biseyler dediler kapattılar
Gittim bastım otelde değil pavyonda izin verdiler size çok teşekkür ediyorum içimde bir kuşku vardı zaten hep şüphe içimi kemirirdi sanki insan bi kere ölürmüş ölmedim ama omuzdan dağ gitmiş gibi oldu içim rahatladı aglamadimda onceleri ağliyordum şüphe varken karar verdim pazartesi çocuğu aldiricam böyle şerefsiz insandan cocuk yapmam hayatıma devam edecem sizin tavsiyeleriniz ise yaradı gidemezdim ve aptal yerine koyulmaya devam ederdim galiba sagolun 🖐
Çocuğu mu aldıracaksınız? Günahsız bir can. Bir cana kıymak çok günah, lütfen bir daha düşünün, ilerde pişman olabilirsiniz
Ve eşiniz pavyonda bir kadınla birlikte miydi?
ilk öncelikle Sakin Ol ve eşinin yanında bir kadın var mı Eğer varsa o adamı hemen boşa Eğer Eşinin yanında bir kadın yoksa Eğer eşin sana şiddet uygulayamıyorsa Tek Tek Tek
çocuğunu aldırıp kocana boşanma davası açacaksın
Zina şikayeti yapabilirsin.
Anında gidermi
Birlikte gidersiniz.
Tamam şu anda polisi ararsam gidermi
Gitmez, birlikte gidersiniz
Tam şu an otelde mi?
Yaa çok üzücü polisle girersin
Evet o kadar üzülüyorum kalbim 110 atıyor elim ayağım titriyor
Bak şimdi yavaşça otur bir yere
😔oturuyom ev sıcak ayağım elim üşüyor
Şeker at ağzına sekerin düşüyor
Evet zaten folo asit kullanıyorum anemi var 😔😔
Hadi gittiniz basmaya diyelim ve adam ya uyumaya gitmişse ne yapacan
Oraya neden uyumaya gidecek esc***lerin gittiği otel
Öylemi nerden biliyorsunuz
Gitmisliginizmi var veya kanitmi var
Yok eşimden duymuştum yanında bar var e burada bar var demiştim yoldan geçerken buraların yabancisiydim burası kötü bir yer kötü kadinlar para karşılığı barda tanışıp otele çıkıyor demislerdi
Anladım
Girebilirsin otele esinle soyismin tutuyor
Yani oyle tahmin ettim
Yani otel normal otel değil esc*** otel
Ooo polise bastirt ozamAn giderler
Ne demek o
Polis ilgilenmez
polis ilgilenmez bence boşa onlari yorma
Ne gerek var bunlara
Yaptın desem yapmadım der birde bosanamam ispat etmem gerek sadakatsizlik ediyor
İşler zaten bu boyuta gelmişse boşanın bunlara gerek yok
Tamam ya silinirse o kayıtlar bosanmazsa benden
Seni çok iyi anlıyorumda
Sana neredeyim dedi?
hangi şehirde bu otel