Sizce beni yara bandı mı yapmış?

merhabalar şimdiki sevgilimle daha öncesinde ayrıl barış bir ilişki yaşıyorduk en son bu yaz ayrıldığımzda sevgili yaptı. Kız için instada yorum açtı tweet attı benim için daha öncesinde hiçbirini yapmamıştı ve ablaları annesi babası bile biliyordu. Sürekli geleceğe dönük planlar kuruyorlarmış zaten ortak arkadaşlarımızdan duyuyordum ama uzak mesafe ve kızın sınav senesinde olması nedeniyle kız benimkiyle ilgilenemeye başlamış.3 ay sonra ayrılmak zorunda kalmışlar ayrılır ayrılmaz da ben yazdım ve tekrar çıkmaya başladık. Bizim ilişkimizi ortak arkadaşlarımız biliyor sadece ve ablaları. o kızla şarkılarını bana da atmış ve ara dinlediğine denk geldim ben beraber olduğumuz belli olsun diye tweet vs atıyorum ama o sadece beğeniyor kendi hiçbir şey yapmıyor ve kız stolk yapamasın sınav senesi üzülür diye kızı engellemiş vs. yani kız muhtemelen benim attıklarımı göremiyor ama o kızdan daha uzun süredir beni tanıyor ve aynı yerde yaşıyoruz sürekli görüşebiliyoruz vs. Sizce onu unutmak için beni kullanıyor olabilir mi kız hala kalbinde mi.

Sizce beni yara bandı mı yapmış?