Yakışıklıyım ama icraat yok yardım edin?

18 yaşındayım universiteye yeni başladım ama hiç konuştuğum kız yok gerçi erkek de yok benkm hiç arkadasim yok benim sosyal ilişkilerim çok kötü utangaç ve fobiliyim insanlarla konuşamıyorum gittiğim heryerde övgüler alıyorum harbi yakışıklıyım günde en az 10 kere çok yakişıklısın lafıni duyuyorum biyere gittigimde bana ilk söylenen laf hep bu oluyor yemek siparışi veriyorum kurye bile diyor geçen universitede sınava girdim 40 yaslarında bi bayan hoca sınava girdi herneyse çıktık sınavdan birkac gün sonra bizim hocamız hasta diye sınifa o hoca girdi yoklama alıyodu sıra bana geldi benim ismimi söyledi bana sen çok yakışiklısın ya maşallah geçen sınavda dikkatimi çektin sınavda seni kestim dedi makarasına sonra herkes güldü falan anlıyacağinız gerçekten tipim iyi ama icraat yok işte sadece tiple olmuyor sınıfta bir kızdan hoşlaniyorum oda benden kız benim sıranın bi yan sırasında oturuyor iste kiz benle arada sırada konusma baslatmaya calisiyor geçen biraz konuştük sonra arkadaşı geldi kantine gideceklerdi sende gel istersen dedi sırf utangaçlığımdan gidemedim hem utangacım hem nasil davranilacağinı bilmiyorum hemde nasil konuşacagimi bilmiyorum işin kısası durumlar vahim çok canimi sıkıyor nasıl özgıvenli olunur nasıl arkadaş ve sevgili yapılır bu konular hakkında tecrübeli olan ya da bana tavsiye verebilcek biri var mı yardıma ihtiyacım var yardım alicak kimsem yok o yüzden buraya yazıyorum

Yakışıklıyım ama icraat yok yardım edin?