Eski Sevgilime Büyü Yaptırdım?

Gerçekten pişmanım şu an 2 ay kadar oluyor. Durduk yere hiçbir sebep yokken terketmişti beni en kötü zamanımda hemde 1 hafta boyunca aralıksız yalvardım , acıtasyon da yaptım sonra baktım olmuyor ne kadar kabul etmesede anladım artık başkasını sevdiğini. Ya sevdiği kişiyi bulup ayırıcam ya da başka bi yol denemeliyim diye düşünürken aklıma büyü geldi çok araştırdım Türkiye’de kilerin %90 ı dolandırıcı uzun araştırmalarım sonucu İran’da biri olduğunu buldum. Burdan atladım İran’a gittim. Büyüyü yaptırdığım kişi yapmadan önce 1 saat boyunca sonuçlarını ve zararlarını anlattı ilk başta. Çok büyük bir vebaldir aklında bulunsun bunun tövbesi telafisi yoktur ahiretini yakar geri dönüşüde olmaz bunların bilincinde olarak kabul ediyor musun dedi evet dedim. Sonra 3 kez farsça evet kelimesini öğretti ve teyit etti sorarak. Kızın fotoğrafını götürmüştüm onlar film zırvalıkları öyle olmaz beden parçası gerekli dedi. Bende kalan tarağınıda götürmüştüm bu olur dedi ve yaptı aradan 3 gün geçti ve bi gece pişmanım diyerek beni aradı şu an birlikteyiz ve sanki çok farklı biri gibi eskiden hiç özür dilemeyen insan şimdi en ufak kızmamda yalvarıyor. Benden gidersin diye çok korkuyorum diyor. Eskiden 3 gün bile konuşmadığımız olurdu şimdi 3 saat ayrı kalmıyoruz sürekli arıyor sesini özledim kokunu çok özledim diyor. Resmen hayatının merkeziyim. Ama içim rahat değil benim müdahalemle bana aşık oldu beni sevdi kendi duyguları değil ki bunlar tesir Altında sahte duygular diye düşünüyorum sürekli ve mutlu olamıyorum. Yaptırdığım kişiye gittim yeniden bu işin tövbesi telafisi yoktur o nasıl ki sana bağlandıysa sende onu bırakamazsın yapılan büyü bu yönde birbirinize bir ömür bağlısınız bu bağı eğerki sen kopartırsan anlaşmayı bozan sen olursun sonucu da kötü olur bahtsızlıklar yakandan düşmez dedi

Eski Sevgilime Büyü Yaptırdım?