Hanımlar beyler size önemli bişe sorucam inşallah bana yardımcı olabilirsiniz, bi kaç ay önce Facebook’ta kocamın Badoo yu takip veya beğendiğini gördüm Facebook’unu kapattığından şimdi beğendi mi mi takip m ettiydi onu tam bilemiyorum bunun neyle ilgisi amacı vardır? Ona sorduğumda hatırlamıyorum bilmiyorum yanlışlıkla olmuştur diyo, niye bu kadar artık takıldığımı anlatıcam ki beni daha iyi anlar ve yönlendirebilirsiniz belki. Şimdi iki senedir bi intagram keşfette uygunsuz kadın fotolarına baktıgını daha öncesinden bi resmi beğendiğini gördüm beğendiğini görünce herhalde yanlışlıkla beğendin kaldır herkes beğendiniz görüyor diye uyardım geçtim. Sonrasında facde birilerini arattıgını ben gördükten sonra silindiğini sorduğumda orada burada okudum arattım demesi benimde madem öyle niye siliyorsun, silmen daha şüphe uyandırıcı dedim, ve birisini takip ettiğini onuda bilmediğini. Sonra birde Twitterde bi ara bi düğünde oryantel kadınını dans ettiğini tvitlemesi beni epey kızdırmışdı , bu ne böyle dedim cevabı herkes bu rezilliği görsün diye tvitledim demesi ne saçma sen manyak mısın dedim çirkin kötü bişeyi yaymak ahlaksızca dedim birde olmicak yerlerden mesajların gelmesi ne ya bu böyle her yerden bişe çıkması çoğunuda bilmiyor hatırlamıyorum demesi… hadi bir olur iki olur yanlışlıkla her uygulamadan bişeylerin çıkması bu adam sapık mı bile diye düşünmedim düşünmüyor değilim. ve inanın bu zihniyetin ve merakından çok tiksindim ve bundan dolayı dedim, bunların hepsi sadakatsizlik ve aldatıp aldamadıgınnı sorduğumda kesinlikle yok öyle bişe aklımdan dahi geçirmedim diye yeminleri çok etti…. Artık neye inanıcamı şaşırdım inancım güvencim sanki kalmadı…. Şimdi tüm bu uygulamaları kaldırdı WhatsApp başka bişe yok… ama ben çok kozgınım ve onun hakkında artık iyi şeyler düşünemiyorum bile nerdeyse…WhatsApp demişken oraya da bazı yabancı numaralardan mesajlar geldiği oldu… tabiki olur öyle şeylere bakınca çünkü bissat kendimde denedim banada gelmeye başlamıştı…. Birde bu badooo takip etmekte veya beğenmekte sizler sakıncalı görüyor musunuz? Bana yardımcı destekçi olun lütfen!!! Bu arada biz 26 yıllık evliyiz iki çocuğum var birisi 25 kız diğeri 18 erkek…?
Lütfen Yardım yardım yardımcı olun bana !!!
Lütfen Yardım yardım yardımcı olun bana !!!
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat ben tatmin olamadım, bana daha açık ve yazarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sakınca yok
Ne sakınca yok?
Birde bu badooo takip etmekte veya beğenmekte sizler sakıncalı görüyor musunuz? Sakıncası yok.
Badoo zaten dolandırma yeri 😁😂 eskortlar para bekleyen kadınlar kocan aldatıyor desene monoton olmuş evliliginiz geçmiş olsun
açık net yazılırsa zaten silinir canım ;)
Silinirse silinsin olucagı kadar olmuş
Bundan sonrası Allah Kerim!!! Yalandolanın içinde olmaktansa hiç olma daha iyi!!! Herkes kendi yoluna gider ne tamam yesin sonrasında!!!
Herkes kendi yoluna gider ne tamam yesin sonrasında
ben buraya yazılırsa silinir dedim sen zaten kafanda bitmiş sanırım evlilik
Ne tamam yesin yazmıyorum
tamam yesin
Yazdığım yapılmıyor ne yaparsa yapsın diyeyim bari
şimdi oldu 😁 dediğim gibi biten bir ilişki bu zaten
Fiziksel olarak gerçek hayata dökülmediği sürece tam aldatma sayılmaz bence. Kocanız eğer aranızdaki cinsellik azaldıysa veya bittiyse p*rno ihtiyaç duyup kendini tatmin ediyor olabilir.
Ama Badoo gibi uygulamalara para veriyorsa sıkıntı.
Sadakatsızlık sayılır bu net!!! p*rno da bakıldı zamanında !!!
p*rno bakıldı zamanında derken önceden eşiniz p*rno mu izliyordu?
Evet bakıldı bende baktığım oldu. ilk evlendiğimizde cinsel problemlerimiz vardı ve çok eskiden ilkimizde bilinçsizdik benim amacım o zamanlar öğrenelim bilinçlenelim gibi yönde oldu ve çok eskiden bişeyleri öğrenmek için hiç bişe şimdiki gibi yaygın da değildi sonrasında ben zaten tiksinmeye başladım ve bakmadım artık ama eşim hala devam etmiş bakmaya bana cevap vermekte zorluk çektiği zamanları baktığını söylemedi ne kadar doğru olabilir onuda bilmiyorum
diğer sorularınıza da baktım da anladığım kadarıyla eşiniz ve kızınız daha açıkgöz. Siz ve oğlunuz daha saf kalplisiniz.
Doğru mu?
Bilmiyorum saf mıyım degilmiyim
Aslında saf sayılmam, çok ince düşünür araştırırım kuşkucu şüpheci yimde ama mantıklı düşünüp hareket ederim, ona sorarken de bak mantıklısı bulur derim uydurup uydurup gidip sormam bişeyyi?
saftan kasıt iyi niyet kendin gibi sanma
yani karşıdakini kendin gibi sanma durumları
Asla kendim gibi sanmıyorum artık
O eskidendi
Bir dönem olmuş işte. Bundan sonra daha çok çocuklarınızın bu sebeplerden zarar görmemesini sağlamalısınız.
İşte amacı belli ama seni sevmediği için değil onlara Çakar sadece
Ne demek istediniz burada anlamadım? Çakar ne demek?
Böyle konular da anlaşılmayı sağlayan tek şey emapti olduğunu düşünüyorum siz de aynı şekilde yaptıklarını yapın başka türlü anlaşılmaz
Yapılabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma ama bence eşinizin de sizi anlaması için en mantıklı yol bu
Nasıl anlicak ben kötü bişe yapmadım diyor başka nişe demiyor!!! Bak diyorum benim takip ettiğimi görsen sen ne düşünür hissederdin diyorum, nasıl bi sayfa olduğunuzda bilmiyor diyor… hatta bazen bu adam yalancı diyorum yalan söylediğinide düşünüyorum çoğu zaman… kadınlar yalan söylediğini hisseder mi acaba !!!
Ablacım bir şey diyip evliliğinizi sebep olmak istemem bana en mantıklısı gelen bu yanlışıkla bir şey yapsa 1 kere olur farklı uygulamalardan olmaz
Bişeye sebeb olmasınız merak etmeyin olucayı kadar olmuş bundan sonrası Allah Kerim…yalan dolanın içinde olmaktansa hiç olma daha iyi…. daha açık ve net olursanız sevinirim…
O zaman dediğim gibi görmekten mideniz bulansa bile aynısını yapın bilerek yakalanın ekranı aşık bırakıp başka yere falan gidin görmesi için aynısını hissettirin tartışma başlayınca birden nasıl oluyormuş anladın mı hissettiğimi dersiniz ancak öyle yola gelebilir başka bir şey aklıma gelmiyor
Anladım ama o anlar ki benim onu masusdan yaptığımı
Peki yemin eden kurana el basan adama ne kadar inamalıyız!!! Çok şaşkınım!!!
Ne insanlar gördüm ablacım gurbette olan adam her gün karısını kızının fotoğrafını öyle özledim böyle özledim diye paylaşırken her gün başka kadınlarla geziyor dünya böyle
Bu arada aklıma bir şey dhaa geldi bence siz benim dediğimi yapmadan çocuklarınızla konuşun küçük değillermiş zaten gördüğüm kadarıyla birisi 18 diğeri 25 yaşındaymış olay sonun da en azından çocuklarınız yanınızda olur
Teşekkürler güzel düşünüp fikir üretmen için… evet dünyada ne insanlar
Bende çok gördüm… insanların aynı kalnadıgını değiştiğini…. Rabbim hayırlı insanlarla karşılatırsın… az olsun öz oldun fazlasına lüzum yok zaten ….
Ne yapmayı düşünüyorsunuz aklınız da bir şey var mı
Şu an hiç bi fikrim yok inanın önce sakinleşip iç sesimi bi dinilicem..
Rabbime sığınıp bana doğru yolu göstermesini yolumu önümü açmasını dilicem… eminim bana bi yol açıcak….
Zaten öncesinde kaç kez avukata da gittim ayrılmak için… o da ayrılmak istediği oldu tabi o avukata gitmedi, ama olmadı ya o ikna etti, olmadı bi şekilde işte…. Ne bileyim ne mutlu olmayı nede ayrılmayı bile beceremedik şimdiye kadar…. neden niye böyle oluyor bazen gerçekten anlamıyorum….
Bu sefer Allah sabır versin bacım erkekler sağı solu belli olmuyor güzel bakımlı kızları görünce değişiyor Ali ve yıldırım Selam sizede 🤨
kocan seni aldatıyor bütün girdiği siteleri kaydetip boşanma davası aç
Nasıl bu kanıya vardınız elimde net bişe yok, birde tüm siteler kapatıldı !!!
açıklamayı okudum aldattığı gayet belli saf gibi kocana inanmıyo tercih ediyosan o senin saflığın
Kaç kez sordum öyle bişe yok diyor kuranın üstüne el basarak da yemin ettiği oldu… gördüm bişe çıkmadı o kadar takip halldeyken ben… net nişe görsem zaten boşanırım başka yolu yok!!!
o yüzden mi kadınların fotoğrafını beğenmiş badoya üye olmuş bado sohbet sitesi uygunsuz kadınlara baktı diyosun kendinle çelişme
Badoo uygulaması yok resimleride beğenme yok.. facbookda o sayfayı takipte ya da beğenmeye almış
Resim beğenme instada olmuşdu
olmaz bak kocanı karşına al konuş instagramı falan sildir sen buna
Hepsi silindi hatta ben zorlamadım bile, önceden aldım karşıma ikimizde kapatıyoruz dedim hemen kapatmadı tabiki ama sonra ben böyle konuşup sorular sordukça problem haline gelince kendiliğinden kapattı… bu iyi bişe mi?
evet kapatması iyi bişey ama gözün yinede kocanda olsun ara ara bak telefonuna derim
Öyle zaten
Telefonunu saklamaz şifresini de bilirim. İşte bi öyle şeyler görüyorum şifresini bliyorum işte tamda bu yüzden çelişkiye düyoum neye inanıcamı şaşrdım
önceden yapmış artık yapmıyosa sorun yoktur ama şüphe bir kez oldum mu insanın içini kemirir seni anlıyorum
Sünende öyle oluyor güven yıkıldımı eskisi gibi asla olmuyor!!’
Önce güven dürüstlük saygı en son sevgi!!!
Aynen de öyle oluyor yazacaktım
güven şart bu devirde her ekeğe güvebilmiyo zaten
Yahu adamı bi sal napıyosa yapsın
Karışmayım hiç ama onunda bana karıştığı oluyor bu normal, normal olmayan evlilikte böyle şeylerin olması !!!
ayrılırsak ne tamam yesin!!!
Bado uygulamasından ava çıkıyordur
Uygulama yüklemedi facbookda talip veya beğenme oldu, bende incelemek için baktığımda bazı arkadaşlarda beğenmiş ve benelerim hepsi evli, acaba bu konuda ben mi büyütüyorum diyorum ama diyemiyorum maalesef
Hayır kendisi için kovalıyor beğeniyle kalmaz
merak etmistir kendisiyle konusaydın
Konuşmaz mıyım hiç defalarca konuştum bilmiyorum hatırlamıyorum yanlışlıkla olmuştur demesi, yanlışlıkla niye oluyor sen neyi beğenip begemedigini takip ettiğini bilmiyormusun , hadi bir iki olur yanlışlıkla diyorum, hep sorduğumda çok kızıyor anlattım ya diyor kaç kez anlatıcam diyor sen bi kere anlatsan ben inanırım gibi laflar ediyor
aldattığındanmı süpheleniyon
Net bişe ne gördüm be yakaladım.. Evet şüphelenmiyor değilim bu kadar şeyyin arkasından aldatmanın gelmesi büyük oladık ihtimal yüksek diye düşünüyorum…
ne is yapıyor
Biz yurt dışınd yaşıyoruz
Fabrikada çalışıyor
İşçi yani… lütfen siz beyler yardımcı açık düşüncenizi bana aktarın
burada yazınca cogu seyi siliyor
Yazdıklarınızı mı siliyor anlamadım?
hersey yazıllmıyor yanı burdan