Facebook Badoo?

Hanımlar beyler size önemli bişe sorucam inşallah bana yardımcı olabilirsiniz, bi kaç ay önce Facebook’ta kocamın Badoo yu takip veya beğendiğini gördüm Facebook’unu kapattığından şimdi beğendi mi mi takip m ettiydi onu tam bilemiyorum bunun neyle ilgisi amacı vardır? Ona sorduğumda hatırlamıyorum bilmiyorum yanlışlıkla olmuştur diyo, niye bu kadar artık takıldığımı anlatıcam ki beni daha iyi anlar ve yönlendirebilirsiniz belki. Şimdi iki senedir bi intagram keşfette uygunsuz kadın fotolarına baktıgını daha öncesinden bi resmi beğendiğini gördüm beğendiğini görünce herhalde yanlışlıkla beğendin kaldır herkes beğendiniz görüyor diye uyardım geçtim. Sonrasında facde birilerini arattıgını ben gördükten sonra silindiğini sorduğumda orada burada okudum arattım demesi benimde madem öyle niye siliyorsun, silmen daha şüphe uyandırıcı dedim, ve birisini takip ettiğini onuda bilmediğini. Sonra birde Twitterde bi ara bi düğünde oryantel kadınını dans ettiğini tvitlemesi beni epey kızdırmışdı , bu ne böyle dedim cevabı herkes bu rezilliği görsün diye tvitledim demesi ne saçma sen manyak mısın dedim çirkin kötü bişeyi yaymak ahlaksızca dedim birde olmicak yerlerden mesajların gelmesi ne ya bu böyle her yerden bişe çıkması çoğunuda bilmiyor hatırlamıyorum demesi… hadi bir olur iki olur yanlışlıkla her uygulamadan bişeylerin çıkması bu adam sapık mı bile diye düşünmedim düşünmüyor değilim. ve inanın bu zihniyetin ve merakından çok tiksindim ve bundan dolayı dedim, bunların hepsi sadakatsizlik ve aldatıp aldamadıgınnı sorduğumda kesinlikle yok öyle bişe aklımdan dahi geçirmedim diye yeminleri çok etti…. Artık neye inanıcamı şaşırdım inancım güvencim sanki kalmadı…. Şimdi tüm bu uygulamaları kaldırdı WhatsApp başka bişe yok… ama ben çok kozgınım ve onun hakkında artık iyi şeyler düşünemiyorum bile nerdeyse…WhatsApp demişken oraya da bazı yabancı numaralardan mesajlar geldiği oldu… tabiki olur öyle şeylere bakınca çünkü bissat kendimde denedim banada gelmeye başlamıştı…. Birde bu badooo takip etmekte veya beğenmekte sizler sakıncalı görüyor musunuz? Bana yardımcı destekçi olun lütfen!!! Bu arada biz 26 yıllık evliyiz iki çocuğum var birisi 25 kız diğeri 18 erkek…?
Lütfen Yardım yardım yardımcı olun bana !!!
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat ben tatmin olamadım, bana daha açık ve yazarsanız sevinirim
Facebook Badoo?