3 haftadır tanışıyoruz. Tıp okuyor diye dersleri ağır, ondan vakit ayıramıyor diye düşündüm. Önemli bir sınavı vardı ve bana "bu sıralar çok çalışacağım eğer sana vakit ayıramazsam seni ihmal etme sakın düşünme" demişti. Ben de anlayışla karşıladım. Sınavı geçti ama hâlâ ilgisiz davranmaya devam etti. Tatile gitti şehir dışına, doğru düzgün konuşmadık ve hiçbir şekilde bunaltmadım. Günde en fazla bir kere mesaj attım. Aynı zamanda bana "ne zaman kötü hissedersen bana ulaş, sakın beni rahatsız ettiğini falan düşünme ben senin yanında olurum" gibi şeyler de söylemişti. Ama hepsi laftaymış. 3 gün önce Instagram'da hikayeme bakıp cevap vermedi. Ben de onu arka arkaya 10 kere aradım o da başkasıyla konuşuyormuş o sırada. Bana kızdı. Sonra ona mesaj attım. Bu durumdan ve ilgisizliğinden ötürü sitem ettim ama bana etmediği hakaret, denediği laf kalmadı. Engellemekle bile tehdit etti. Konuşmalar bu şekilde:

Bugün buluştuk. Yüz yüzeyken gayet iyi davrandı. Çok tatlı olduğumu söyledi. Ondan sonra ben, ayrılmak istediğimi, eğer isterse arkadaş kalabileceğimizi söyledim. Biraz sinirli konuştum. "Buraya bugün ayrılmak için geldim" dedim. Şok oldu, "hiç beklemiyordum" dedi. Üzüldüğünü söyledi. "Başkasıyla beraber olduğunda çok üzüleceksin, pişman olacaksın" dedi. Beni hâlâ sevdiğini, ayrılmak istemediğini söyledi. Elimi öptü. Onu engelleyeceğimi söyledim, "engelleyecek misin" diye sordu birkaç dakika sonra. Özür diledi, bazen annesine bile o muameleyi yaptığını söyledi. Özründen dolayı affettim şimdilik. Kötü mü yaptım sizce? Yol mu vermeliydim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer