Erkek arkadaşım efendi görünümlü bir saykoymuş?

Sosyal medya üzerinden tanıştık çevresi var yakışıklı falan diye ben buna düştüm hatayı orada yaptım oda bana kendini efendi biri gibi tanıttı görüntülü konuştuk ve buluşma günümüz geldı çattı. Dün bir araya geldik sürekli bana eski sevgilim şöyle peşimden koştu seni görürse çok kıskanır falan gibi saçma sapan şeyler söyledi. Sanki böyle onu havalı zannedicem çok boş geldi açıkçası. Baqir kız arkadaşına malum işi yapmış sonra bi çocukla teke tek dövüşü varmış böyle kanka kanka konusuyordu. Kahve içtik hesabida ben ödedim. Teşekkür ederim ben gitmek istiyorum dediğimde defol her türlü elde edebilecegim kızlardan birisin dedi. Değersiz biri oldugunu özgüven rolü yaptığını söyledim delirdi. Ailesine gittim anlattım durumu bana anlattığı birçok şey yalan çıktı ailesi onayladı sonra babası dövmüş biraz hırpalanmış. Gece özür mesajı yazdı kabul etmedim. Havalı göründüğüne inanan niteliksiz kanka yazdım engelledim. Başıma geleceğini bilsem başta düşünmezdim bile terslerdim. Ne bileyim ortamdaki karizması beni etkiledi kıskanması falan şimdi anlıyorumda ucuz düşüncelermiş.

Erkek arkadaşım efendi görünümlü bir saykoymuş?