Birinin sadece karakterini beğenmek bir ilişkiye başlamak için yeterli mi yoksa dış görünümden illa etkilenmek şart mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birinin sadece karakterini beğenmek bir ilişkiye başlamak için yeterli mi yoksa dış görünümden illa etkilenmek şart mı?
Sanırım benim için geçerli olmayan bir şey bu.
insanları nasıl tiplerine göre ayırıp sevebilir ki bir insan, bu rafta gördüğü bir çantayı herhangi bir kıyafeti beğenmek gibi bir şey değil mi? ne insanlar tanıdım, kimsenin dönüp bir kere bile suratına bakmayacağı, içini merak etmeyeceği. o kadar duygu dolu hepsi o kadar zeki ve iyi insanlardı ki kötü bir aşk geçmişi olmuştu hepsinin, kimisini annesi bile sevmemişti.
neden yanında gülüp eğlendiğiniz birisiyle olmak yerine tipe bakıyorsunuz? bir süre sonra sıkılmayacak mısınız? ya da aynısını karşı taraf için düşünelim, sizi çok beğendi ve bir birliktelik yaşıyorsunuz. bu kişi sizi dış görünüşünüz için istediyse sizden daha iyisini bulunca gitmeyecek mi? gidecek. yapmayın bu dünya'nın en saçma şeyi, üzülürsünüz.
Ben senin ilk görüşünü ve adını görmüştüm. Düşüncelerin ilgi mi çekmişti ve sonra resmine baktım. Dedim güzel kız ama düşünceleri kendinden bile güzel. Yalnız sadece bu ikisi yetmez bakalım ruhu nasıl? Dedim ki Ben bunla tanışacağım. Sonra senin arkadaşından ilişkin olup, olmadığını öğrendim. Sonra görüşleri yoruma nasıl kapatıyoruz sorusu ile hayatına giriş yaptım. Beni ilk düşüncelerin çekti, sonra yüzün. Ben en çok ruhuna tutuldum. Nasıl diye sorma bilmiyorum, kapıldım geliyorum. Sen benim çok hoşuma geliyorsun 🖤
Senin gibi bir kadına sahip olduğum için çok onurlu ve gururluyum. Şu dünya da nadir ruha sahip kadınlardan birisin. Gelecekte bir gün cenneti ayaklarının altına sermek isterim...
Gelecekte bir gün cenneti ayaklarının altına sermek isterim...
Bu çok hoştu
Sereceğim gün gelene kadar hoş kalalım o zaman 😉
9 şiddetindeki kavgalarımızla da hoşuz biz 😄
Kavga ilişkiyi kuvvetlendirir. Gözümüzdeki perdeyi kaldırıp, hatalarımızı görmeyi sağlar. Kavga etmezsek, bu kadar güçlü bağ kuramazdık çünkü asıl kavga etmezsen korkmak lazım. Bir şeyler bitmiş demektir. Lakin bizde nasıl bir doğal afet varsa ne yaşarsak yaşayalım yıkılmıyoruz. Birbirimize güç veriyoruz. Ben senin dizine başıma koyacağım an için yaşıyorum. Dizini dünyadaki hiç bir şeye değişmem 🖤
Eyvallah, baş tacısın. Kimse beni örnek almasın, herkes kendi olsa yeter aslında. Benim sevgim belirli kalıplara sığmıyor sadece. Yine de sağolasın. Güzel düşüncelerin için. Şu sahneye döndük. d
youtube.com/shorts/Rqj5dPLj36w?feature=share
Eyvallah. Onure ettin beni eksik olma 🙋
😂😂😂 hem naif hem alemci
Eyvallah 😄
O zaman tekrar görüşmek dileğiyle cane dikkat et kendine. Sen nadir geliyorsun buralara
Eyvallah, güzel olur. Bekleriz Allah'a emanetsin
Teşekkürler hanım
@DoluRakıŞişesi Rica ederim aşkım
12 ye kadar geldin geldin gelmedin kafana göre sonrasında hiç bir şekilde benimle muhatap olamayacaksin zaten gotunu yırtsanda istersen 848288282828 tane fake hesap aç farketmez ailemi karıştirsanda buraya döndüğünde hesabını keserim. Şimdi hayde gel cevabı ver sonra ne yaprak yersen ye
Güzellik çokça göreceli bir kavram, üstelik aşk kariyer barındırmayan bir duygu. Herkesin illa ki eli yüzü düzgün şeklinde bir düşüncesi olabilir. Ama gerçek şu ki herkes hayalinde olan dış görünüşün tak zıttı birine aşık olur.
Benim açımdan da kesinlikle dış görünüş kriterlerim arasında değildir. Tamamen beni etkilemesi önemli. Bu ilgisiyle olabilir , zekasıyla olabilir ya da karakteriyle olabilir. Dış görünüş olarak beğeni duyduğum birinden en ufak bir karakter bozukluğu gördüğümde orada kalmam.
Doğru karakter bozuksa en yakışıklı erkeği bile kurbağaya dönüştürüyor bir anda
Kesinlikle☺️
Tabii ki de çok önemlidir hemde öyle işte dış görünüş önemli değil diyenlere kesinlikle inanmam.
Çünkü şöyle düşün mesela gideceğiz ve elma alacağız normalde biliyorsun ki olgunlaşmış elma her zaman daha tatlı ve daha güzel olur ama güzel görünmedi için parlak ve henüz olgunlaşmamış olanı alırız daha sert ve tatsız olduğunu bildiğimiz halde dış görünüş her zaman önemlidir dış görünüşü beğeni uyandırmayan birisinin içini merak etmem
Ben hep olgunlaşmış elma alıyorum, herşeyin olgunu güzel djdsj
Ben de olgun seviyorum orası başka konu jdjdjdjdj
En dürüst yorum
Teşekkür ederim💚
Rica ederim 💛
Cevap
82Cevap
Dış görünüşü mükemmel olmayan biri tavırlarıyla, duruşuyla, zekasıyla, konuşmasıyla dünyanın en çekici erkeğine dönüşebiliyor..
Dış görünüş önemli değil demiyorum tabiki ama bu işler sadece tipe bakmıyor. Yakışıklı olup da itici olmayı başarabilen çok erkek var..
Kesinlikle haklısın...
Dis görünüş evet önemli fakat bu aşık olmaya engel değil.
Bir insanın karakterine fikirlerine duruşuna aşık olunabilir.
Ben hiç görmeden aşık oldum. Sonuçta fiziki olarak yüzüne bakilmayacak gibi veya fiziki bir rahatsızlığı olsaydi bu benim ona olan hislerimi asla degistirmezdi.
Zaten konuşması fikirleri nasil bir insan oldugunu ortaya koyar. Aşk koşulsuz sevmektir.
Şimdiki aşklar sehvet dolu anlık dış görüntüye odaklı olmuş.
Elbette önemli. İçsel yatırım kadar, fiziksel görünümde oldukça önemli bir etkendir. Bu evlilikte bile böyle bence iki tarafta nasıl olsa artık evliyiz diyip dış görünüş olarak kendini salarsa olmaz. Kapağı ilgimi çekmeye kitabı okumam, görsel olarak beni cezbetmeyen yemeği yemem, enerjisi beni iten ortamda durmam. Estetik ve görsellik benim için çok kıymetli her daim.
Dış görünüş oldukça önemlidir, gelir şimdi tribüne oynayanlar 😂
Benim için önemli değildir. maalesef çoğu kişi dışını beğenmediği kişinin içine bakmıyor. yani aslında nedenlere aşık oluyorlar. duygu ya da karakteri önemli olmuyor onlar için. ben dışını beğenmediğim birine şans verirdim. zaten ilk görüşte aşık olmuyorum hatta aşkın olduğunu da sanmıyorum. kısaca benim için anlaşabilmek daha önemli
Selam gadası 🙃
Kimse dış görünüşünü beğenmediği bir meyveyi satın almaz.
Dışını beğenmediğimiz kişinin karakterini de merak etmeyiz. Kimse kimseyi kandırmasın. Zamanla karakter daha ön plana çıkmaya başlar. Çünkü sizin karakterinize ters gelen şeyler olduğunu gördükçe Kleopatra da olsa (erkekler için her kimi düşünürseniz onu koyun. Benim ilgi alanım değil :D) fark etmiyor. O yüzden ilk başlarken dış görünüş 1 karakter 2. sırada. Zaman ilerledikçe karakter 1 dış görünüş 2. sıradadır. Aslına bakacak olursak ilk başlarken de karakterin 2. sırada olmasının sebebi, karşımızdaki kişiyi tanımıyor oluşumuzdur.
Camekanlı, şık ve iyi tasarımlı bir yere giriyorsun. Seçtiğin menüden, aldığın hizmete, gördüğün ilgi ve alakadan ürün fiyatına kadar her şey rezillik dolu.
Böyle bir durumda dışı güzeldi ama diyebiliriz.
İlişkiler de böyle. En güzel veya en yakışıklı olmak yetmiyor. Zeka, empati, saygı, ilgi, dürüstlük ve tutku gibi erdemler kişiyi önde tutuyor.
İçi boşsa dışı ancak bir anlık etki yaratır
Kesinlikle öyle. Sosyal medyada gördüğümüz çoğu kişi de tıpkı bunun gibi.
Ben bunu reel sanal diye ayirmiyorum. İçi dolu insan her yerde belli eder kendini
Elbette ayrım gözetmeksizin doğru bir kanı. Ben sadece internet ortamında insanların gördüğü veya ilgi duyduğu kişiler üzerinden söyledim. Tabi, senin dediğin daha doğru bir tespit.
İlişki tanımına bağlı.
Hiç görme ihtiyacı duyulmayacak bir ilişkiyse (tabi böyle bir ilişki varsa) tabi ki gerek yok. Duygular, düşünceler, karakter yeterli. Görmeyeceğin bir şeyin neye benzediği önemsizdir.
Fakat güne onu görerek başlayıp ona bakarak bitirilecek bir ilişkiden bahsediyorsak önemlidir ve şarttır.
Tabi bir istisna var, kişi görme engelliyse de gerek yoktur. Aynı işitme engelli için de sesin önemi olmayacağı gibi.
Görme engelliler de üçüncü gözü ile görüyorlar (elleri)
İşitme engelliler de elleri ile duyuyorlar
Vay be eller ne önemli şu an farkettim
Elleri ile hissedebilirler ama duyamazlar, duymak için ses titreşimlerini işleyebilmek gerekli bu olmaz.
Görmeleri için de yine aynı şekilde ışığı işlemelri gerekir, bunu da yapamazlar.
Elleriyle sadece dokunma hissini yaşayabilirler. Engelleri sebebiyle beyin oraya harcayacağı enrrjiyi buraya harcar ve o sebeple bu his daha güçlüdür ama diğerinin yerine geçemez.
Mecazi anlamda söylenir evet ama soyutluktan öte geçemez.
Önce dış görünüşü sevmeli albeni buradan başlıyor çok sevdiğim bir dostum öyle der :))
Aynen dostum")
Dışını beğenmediğinin içini kimse merak etmiyor
İlk etapta dış görünüşten etkilenirsin sonra da içini ruhunu karakterini keşfedersin zamanla
Bir ev araba alırken bile önce bir bakiyoruz hoşumuza giderse içine giriyoruz )
Kısmet değil, boş teneke çıkana tekmeyi basacaz istediği kadar baklava kasları olsun ksjdjs
Aynen öyle 😄
Dış görünüş önemlidir ilişkide. Sadece yüzde farkı vardır. Mesela %70 karaktere önem verirsin, bunun %30’u dış görünüştür diyelim. Ama her iki taraftan da kesinlikle %100 olmaz. Onu diyen biri kendini kandırıyordur
Açıkçası, çiftinizde mutlu olmak için diğerine güvenmek şarttır. Kıskançlık bazen kontrol edilemeyen bir duygudur ama her şeyden önce gerekçelendirilmemelidir. Birbirine güvenmek, güçlü bir ilişkinin temelidir ve tabi görsel çok önemli bir faktördür :)
İçi kadar da dışıda önemli Benim için koluma taktığımda yanıma yakışmalı. Mesela yemek gibi en sevdiğin ürünlerden yemek yaparsın içinde tuzu ya da baharatı eksik olur yemek güzeldir ama keyif vermez benim için aynı şey
Süper bir örnekleme olmuş
😊
Dış görünüş tabi ki de önemli bunu inkar edemeyiz.
Tipki sadece görünüşünü beğendiğimiz için birine koşulsuz kabul etmemiz gerekmediği gibi.
Görünüşün önemli bir yeri olduğu gibi karakterinde bir o kadar yeri var.
Yapmanız gereken kendinize yalan soylememek.
İlk önce kendinize söylemeniz gerek ben nasıl birini istiyorum?
Beni kim nasıl biri tamamlar?
Degerimi anlar?
Kaportacı değilim yakısıklı fiziği çok iyi birisi de değilim. Dıs gorunuse takılmam.
Anlasıyorsak , beraber keyifli vakit geçirip , eğleniyorsak , yanında huzurlu / mutlu oluyorsam ve ediyorsam dış görünüşün zerre önemi yok.
İlk etapta hiç tanımadığın o kadınla neye bakarak sohbet ediyorsun, bunun sohbeti kesin güzeldir anlaşırız falan gibi mi başlıyor
Benim garip takıntım var dik durmak. Omuzları düşmüş , beli bükük durunca direkt bakmayı keserim.
Kendinden emin bir bakış yeterli
Bu da dış görünüm işte 😅
Güzellik ile pek alakalı kavram degıl ama. Burnu soyle olsun , dudakları böyle olsun olayı degıl yani.
Kendinden emin kadın olayı.
Olsun olsun kaportaciya gidip kasa egrilmiş mi diye gösteriyorsun işte 😂 şaka yapıyorum tamam anladım demek istediğini
Allah razı olsun be pilli 😂
Ya ilişkilerde karakter ana renk ise. Fiziki yapıda tamamlayıcı ara renk olmalıki uyum sağlanabilsin.
Yoksa o ilişki renk cümbüşüne döner.
Anlatıma bayıldım
Çok teşekkür ederim.
İlk intibada fizik azda olsa önemli. Çok uçurum varsa kimse istemez. Realist olmalı bu konuda☺️
Nasıl biri acaba dedirten şeydir fiziki beğeni, ilk etap için önemli
Aşk ilişkisinin kişilikle hiç mi hiç ilgisi yok. Hormonlar sinyal vermedi mi karakter merak bile edilmiyor😀😀😀
Aşk bedenle yaşanır, sevgi karakterle... Aşk sonra sevgiye dönüşebilmeli bunun için de önce görsel beğeni devamında karakter beğenisi gelmeli yoksa o ilişki yol alamaz beğeni ile başlar heves ile biter
Devamı dediğin gibi tabiki. Kediler aşk yaşar ve kişiliğe bakmaz. Sonra defeder.
Bence haklılar😀😀😀
Dış görünüş 3 5 sene sonra değişecek beni kişilik olarak mutlu etmesi herşeyden önemli.
Nickini her gördüğümde istemsizce; aç evin tok kedisi aferinin delisi ben seni nazlatamam🎶 bunu söylemeye başlıyorum 🥺😅
Tok evin aç kedisi * yanlış yazmışım ))
Amacıma ulaşmak beni mutlu ediyor 😃 minnacık olsa birilerinin havasını değiştiriyorsam ne mutlu bana 😃 kalçaları ya da omuzları kıpırdatmayı da ihmal etmeyelim pliis
Huzur veren pozitif ruhlu insanları ayrı bir seviyorum 🌷
https://youtu.be/yOSaip8vOhw
💃
❤️❤️❤️🌹
Dış görünüş ilk iletişimi başlatan şeydir. Dış görünüş tek başına bir ilişkiyi başlatmaz belki ama dediğim gibi ilk iletişim kanalıdır çünkü zihnimizin bilgi topladığı dallardan birtanesi görsel alandır.
Donald Trump gibi olduktan sonra önemli değildir erkek için
Nasıl yani 🤔
Zengin ve egosu yüksek
Göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün bu söz çok doğru... Görünüş güzel olur ama adlı yaramazdir kavun karpuz gibi.. Olgunluğu insanı etkiler ancak görünüşü korkutur.. O nedenle kişilik ve kültür dış görünüşe önemli katkı yapar.
İlla ki önemli oluyor. Sonuçta ruhlar aleminde de yaşamıyoruz
Aynen aşk denilen duygunun temassal bir boyutu var , karakterini sevip bedenine dokunuyorsun ")
😄💜
Tabiki önemlidir.
Dış görünüş ile başlar iç görünüş ile devam eder.
İyi geceler bu arada efendim.
Hem profil resminiz çok güzel size siyah saç yakışmış size farklı bir görünüm kattı.
Teşekkür ederim
Sarı saçlı halinizi arada hiç özlemiyormusunuz ben sizi Sarı saçlı görmeye Alıştım. Ama Arada değişiklik iyidir.
Dış görünüş biraz önemli tabi bakıldığında içeriğinin ne olduğu önemli benim için yargısız o havanın esintisi neler getirir bilemesin tıpkı bir parfüm kokusu misali cok etki yapar onu tanımak hissetmek lazim tıpkı yatağı değişmeyen bir ırmak gibi
kesinlikle dış görünüş önemli.. bir yorum okudum geçenlerde çok güldüm.. erkekler iç güzelliği derken iç çamaşırlarını kastediyorlarmış 😂
Aşırı mantıklı bir tespit olmuş bu yani erkek mantığına göre mantıklı sjkjsfk
Tabikide önemlidir. Şahsen önemsiz diyen insanın dürüst olduğunu da düşünmem çünkü her insan kafasının uyuşmasını istediği gibi fiziksel olarak da beğendiği birisi olsun ister.
Evet ilk elektrik icin dis gorunus cok onemli. Her ne kadar ilerleyen zmnlarda onemini kismet yitirse de..
Günümüz kızları çok etkileniyor erkekler de bu durum çok yok ama tip karizma karakterden önce geliyor boy pos varlıklı olma bunlar çok etken neredeyse karaktere bakan kimse kalmadı gibi bir şey ya para ya yakışıklılık diğer erkeklerin neredeyse şansı hiç yok gibi bir şey
Benim için karakter önemli diyen yalancılar doluşur. Evet kesinlikle karaktere bakıyorum deyip ertesi gün uffff çok iyi biri ama 175 abii en az 190 olcak diyen kızlar var bu platformda. Şasmaz ve kesinlikle haklıyım.
boş ver sen kendi görüşünü yaz
Değildi, kendi fikrini belirtmemişsin ki
Kendi fikrin ne demek onuda anlatsana
Dış görünüş benim için çok mühim. Görsel olarak da etkileniyor olmam gerekiyor ama tabiki her şey dış görünüşle sınırlı değil
Hiçbirimiz dış görünüşü beğenmediğimiz insanı tanımak istemeyiz. Önemli olan bunu çok fazla takıntı haline getirip sarışın olmazsa konuşmam vs dememek
Karakter s... miyoruz siz de içinize karakter almıyorsunuz. Elbette dış görünüş önemli. Yoksa cinsel hayat olmaz.
Önemli tabii ki
Ambalajını beğendiğimiz şeylere fazla ilgi göstermiyoruz. Ambalajı güzelse heyecanla açarız onu içinden bok çıksa bile.
Erkekler, kadınların dış görünümüne önem vermez ama kadınlar için evet.
Görsel kısmen önemli tabi ama en önemli şey ozbakim
İlk görüşte dış görünüşe bakarsın yani tabii ki önemli, sonra sevgi ve saygı karakter.
Erkek için dış görünüş önemli bizim için güzellik 1. Planda.
kişinin dış görünüşünü beğenmişin ki irtibat kurmuşun, karakterler hemen açığa çıkmıyor maalesef
önemlidir. hele bayanlar için çok çok önemlidir
Evet oldukça önemli dış görünüşü hoşuma gitmezse konuşmam.
Önemli bir etken ama en önemli değil. Erkekler için çok önemli olsa da kadınlar için değil.
kadınları tanımamışsın. %1 lik dilimdesin. Bunun sebeplerini söyleyemeyeceğim ama fiziksel olduğunu düşünüyorum.
@TeslaDaVinci anlamadım
fiziksel görünüm kadınlar içinde çok önemli.
en azından %99 u için
@TeslaDaVinci anladım
sanırım sen duygusuz random sexe karşısın
@TeslaDaVinci karşı değilim. Tercihim değil. İsteyen istediğini yapsın bana ne.
Ok
önemlidir elbete yanına yakışmayan biri ile asla olmaz biryerden sonra gözler dışarda kalabiliyor 😐
Hiç önemli değil demek samimi gelmiyor bana. Herkes mutlaka buna önem verir.
Önce dışı cezbeder sonra içi
Ben önce görüşlerini ve düşüncelerini beğendim, dışından hoşlandım, tanıdıkça içine tutuldum.
Zaten önce dışını beğenip içini merak ederler genelde ama bu kişiden kişiye de değişiyor
Ne zamandır gel demiyorum yorumdan onu fark etti. Gel de gel kdkdk
İlk görüşte aşk olmasada ilk görüşte beyeni duygusu aşkı hareketlendiren asıl meseledir
Kimse dışını beyenmediği insanın içini merak etmez ki bu illa fiziksel bir beyeni olmasada olur yani belki bir bakışa bir hareketine ya da enerjisine tav olmuştur buda gene dış tepkimeleri yansıttığı için her halükarda göz diyorym👁️
Dış görünüş göreceli bir mesele bence. İnsanın ilk dış gorunusunden etklilenir genellikle insan. Hangi durumda kötü bu bence herkesin yakışıklı veya güzel bulduğu biriyle olmak istiyorsan o zaman samimi değil. O zaman sadece yakışıklı diye beraber oluyorsun. Ama herhangi birinin gözlerinden gülüşünden etkilenince o aşka dönüşür.
Dış görünüş ilk görüşte önemli bence. Güzel olması şart deyil amma bakımslı olması şart gibi. Amma ilk görüş için. Sonrası için artık davranış, fikir, hareket, karakter önemlidir. İlk görüşte zaten karakterinle etkilersen bence dış görünüşe gerek kalmıyor buda çok az ihtimal
Ne yazık ki önemli bir faktördür şu an yorumlarda önemli değil gibi cümleler yazan insanlar olucak ama her insan da içten içe çok az da olsa vardır kimse yok diyemez var. Ben de yok diyemem ama fazla da önemsemem.
Devir gereği artık cok önem arz ediyor ama dewami gelir mi aşk duygusunun tanıdıkça.. bilemiyorum..
Dış görünüşün etkisi varsa bile ondan çok daha önemli ve dikkat çekici şeyler var. Uyum, karakter ve zeka gibi.
Dış görünüş herkes için biraz da olsa önemlidir aksini iddia edenlerin kesinlikle yalan söylediğini düşünüyorum.
Bence ilk karakterine bakılmalı ilk tipe bakarsak ohooo
Sanal ise dediğimiz şey, dış görünüşe dayalı. Aksini söyleyen yalancıdır. Tartışması bile gereksiz.
Çok önemli değil.
İçi dışından güzel olmalı. Vedalasalim gelde yazarsan konuşuruz haydi eyvallah
Senin için dışından daha güzeldi ama içini görmeyeli çok zaman oldu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?