manitası olmayanlar seri üzgün ama manitası olanlar için bir soru.. ikimiz de öğrenciyiz.

manitası olmayanlar seri üzgün ama manitası olanlar için bir soru.. ikimiz de öğrenciyiz.

Bime girin varsa migros daha büyük daha çok dolanır oyalanır ve ısınırsınız, göze battığınız an bir su alın ve çıkın hzhwjjs şaka bir yana gerçekten hayat çok pahalı biz soğuğa rağmen parkta bankta kaldırımda oturur dünyanın altını üstüne getiririz arkadaşlarımızla, sohbet gırgır derken soğuğu hissetmiyorsun bile😂👌
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kütüphaneye gitmek te bi alternatif. Matarada kahve veya çay, minimal düzeyde maddiyat ile kurabiyeler olabilir mesela. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
11Cevap
Manitam hiç olmadı
Seni seven bir insan seninle bankta oturup uygun fiyatlı bişeyler yemekten bile mutlu olur örneğin çiğköfte dürümle bir bankta oturabilirsin park gibi yerler olabilir MC ya da burgerdan kahve alınabilir
Palavra palavra
Bak şimdi aga alıyorsun streç rulo iki tane al ne olur olmaz alıyorsun sıvı tutuşturucu ormana gidiyorsun ağaçların etrafına sar streci yak ateşi miss içerde sarılıp film izleyin netten veyahut vakit geçirin beraber kahvaltılık götürün kahvaltı yapın o sana sen ona yedir gibi
Parkta dolaşın, evden yemek getirip yiyebilirsiniz eğer sevgilin kafe diye tutturmuyorsa
Araba olur kaldırım taşı olur mermer olur park olur şgldppd
neden girmiyorsun kız twitter'a?
Nesi soğuk yaa, çok mu kolay üşüyorsunuz? Yoksa kalın mı giyinmiyorsunuz?😅
Pahalı olmayan kafeler de var. ya da kendi içecek yiyeceklerinizi götürebileceğiniz yerler, tesis gibi. Boğaz manzaralısı bile vardı Üskudar'da.
Manitam yok. Dışarı arkadaşlar ile çıkıyoruz. Belirli mekanlar var oraya gider çayımızı sohbetimizi içer ederiz evlere dağılırız
Manitamız var mı da dısari cikip cikmamak dert oldu
aile evime gelsin bizimkilerle çay kek börek tavla mavla
Manita yapamıyoruz o yüzden. Eve çağırsak ters yapacak.
Yılda 30 gün anca görüyorum onda da parayı çatır çatır yiyoruz 11 ay çalışıyor 1ayda müko yiyoz 😂
Ankara soğuklarında bile Fink fink gezerdik soğuk bize işlemiyor demek isterdim de hastanelik olmuştuk kdjfjf
Avm de filan dolaşın, kahve veya çayı mc donalds veya burgerda içebilirsiniz kafelere nazaran daha uygun oluyor
Hayatımda hiç sevgilim olmadı zaten senelerdir evden dışarı da çıkmıyorum sosyal hayatım yok
Biz kar topu oynardık. Dona dona parkta otururduk paramız olmayınca. Şimdi evliyiz. Hâlâ aynıyız. Ben sanıyordum ki paramız yok diye öyleyiz. Meğerse seviyormuşuz 😀
konyada okudum evde kalıyordum. malum kış kar. eve çağırırdım evde takılırdık
evde film. izleyim kahveleri de evde hazirlayin cips falan romantik olabilir ilerleyen saatler
Starbucks tam bugünler için var
Starbucksta bi kahve olmuş 50 tl öğrenciyiz diyolar farkındaysan
Çoğu yerde çay, kahve fiyatları bu şekilde.
Normal bir kafeye gittiklerinde verdikleri 50 TL ile anca 1 saat oturabilirken starbucksta süre sınırı yok en azından tüm gün oturabilirler.
Cafeye gidiyoruz , akvaryum falan yapıyoruz
Manita yok kafa rahat
Manitam yok tek takılıyorm kafam rahat :)
Manita yok kafa rahat olsaydı kafe sorun değil
İkinizdede mi para yok :))
No manita no life
Pastaneye gidin daha ucuz farklı aura
Yok kii
Çıkmıyoruz
Yürüyüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?