Hayatıma kim girerese girsin evliliğe kadar ilerleyip adım atamıyorum hiç bir zaman kaç yıllık ilişkim olursa olsun. Oysaki amacım aslında gerçekten evlenmek sadece sevgili kalmak değil ama nedense yapamıyorum hep. Hiç güvenemiyorum karşımdakine bana göre her erkek bir şey yaşamıştır ve ilerde aldatırda ve herşeyi yapar hiç güvenim yok :( siz nasıl güvenip evleniyorsunuz? Lütfen bana bir tavsiye verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir erkek olarak 30 yaşına dayandım bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi cinsel münasebetim de hiç olmadı sevilmek ve karşılık görmek nedir onu dahi yaşayamadım sadece tek taraflı sevmişliğim var. Konumuza gelelim düşüncen çok yanlış Allah'tan korkan zina dan sakınan bir çok erkek var bunlardan biride benim halen temiz kalmış kendini evlenecek kıza eşine saklayan bir yapım var ve bu düşünce de olan belki milyon erkek vardır emin olabilirsin. Evlilik düşündüğün ya da hayatına giren insanı tabi kide iyice tanımadan evlenme o ayrı mesele ama şöyle düşün sorarsın yapmamış derse günahı mebali tabi ki de onun boynunda kendisi günahla yaşayacak bir ömür eğer ki öyle bir şey yapmış ve sana yalan söylemiş ise ikincisi aldatma konusuna gelecek olursa gerçekten erkek olan adam ne olursa olsun eşini aldatmaz bundan emin olabilirsin ben sana şunu söyleyeyim eş seçiminde önemli eğer ki popüler kızların peşinde koştuğu çapkın olursa o hem aldatır hem de geçmişi dolu doludur ama efendi namazında niyazında ahlaklı çekingen utangaç ev erkeği olacak biri olursa da kaçırma derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence sende kendine güvenmiyorsun ve sanırım sende korkular var acabalar var ya evlenince eşim bana zarar verir ya da beni eşimin ailesi istemese v. S bu düşünceleri kafandan silmen lazım kendine güvenmen lazım inanman lazım bunu yaparsan başarılı olursun bir bakmışın nikah masasına oturmuşsun😉😉
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şeylerde var galiba maalesef. Silmesi kolay değilki ben şimdiye kadar kimi tanıdıysam güvenimi kaybettirdi bana maalesef. Yanlız birisi nasıl güvensin 10 yıldır felan kimsem yok arkadaşım bile
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSenin canın sağ olsun. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Senin de kaderin buymuş. Bekar kalmak senin zayıflığın değil ki. Ben de bekarım sevgilim olmadı ama normal arkadaşlarım oldu. Fakat sonu iyi bitmedi.
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek bir arkadaşımda yokki. Yanlızlık bana çok ağır geliyor dayansamda çok mutsuzum böyle
- +1 yıl
Ben de yalnızım. İkimiz de yalnız olduk. Sen iyi birine benziyorsun. 🤗
- +1 yıl
Sen de haklısın. İyi birinu bulmak bu zamanda zor.
Soran+1 yılSağol sende galiba :)
Soran+1 yılAynen maalesef
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Şimdi tanışalım dersem kabalık etmiş olurum. Dilerim ki hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sen erkeklerden bense kız kankadan canım yandı.
Soran+1 yılNormal anlamda tanışmaksa yani neresi kabalık. Sağol senin içinde hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Soran+1 yılSağol bende
- +1 yıl
:) :)
Elbet karşına sana istediğin güveni sağlayacak biri çıkacaktır. Ben de senin gibiydim. Bırak evliliği biriyle sevgili olmayı bile düşünemezdim. Sonra öyle biri hayatıma girdi ki evliliği bile düşünmeye başladım. Umarım senin karşına da böyle biri çıkar ve mutlu olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağol inşallah.. sende dahada mutlu olursun umarım
- +1 yıl
İnşallah, teşekkür ederim 🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
Bende herkese karşı güvenimi kaybettim çok birşeyde yaşamadım devir değişti sanırım o yüzden ayak uydurmaya çalışıyoruz devir ruhsuz umutsuz gamsız olma devri gibi geliyor ve bizleri öyle olmaya sürüklüyor bakalım nereye kadar sabr edeceğiz rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda mısın? Bütün erkekler aldatır önyargısıyla evlenmemen zaten senin için de, erkek camiası için de en hayırlısı olur. Güvenemeyen bir kadın erkeğe hayatı zindan eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe kadar hiç bir zaman gelmediği için hayatı zindan etmez. Belki istiyorum yanlızlıktan şikayetçiyim düzeltmek istiyorum yani kötü birşeymi bende böyle evlenmek istiyorum demiyorum zaten çözüm istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de en çok hayrete düştüğüm konu bu oluyor. Video falan çekiyorlar ahshd cidden diyorum bu herife değiyor mu bunca şey ve sonu bir iki sene sonra aldatma ile bitiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef henelde hep öyle :(
+1 yılİlk önce kendine güvenmekle başla ikincisi gecmiste bı travma yaşamış olabilir misin üçüncüsü bağlanma sorununun temelinde ne yattığını sen bizden daha iyi biliyorsun aslında kendine bunu itiraf et
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yaşadım. Herkes hayal kırıklığına uğrattı ve beni yanılttı kimse güvenilcek birisi değildi o yüzden ama benim kaybolan güvenim nasıl geri gelcek bilmiyorum
- +1 yıl
Normal arkadaşlarınla daha çok vakit gecirebilirsin.. onlarla konuşmak iyi gelebilir
Soran+1 yılArkadaşlarım yokki
- +1 yıl
Neden yok bir ortam filan yok mu arkadaş edinecegin
Soran+1 yılKaybettim sonra yenide daha olmadı zaten güvenimi kaybettim kırıldım ve geri çekildim. Sonrada ondan beri ortamda hiç olmadı okul felan bittikten sonra
- +1 yıl
Bulunduğun yerde spor a gidebilirsin çok yaygınlaştı artık bu tür salonlar. ya da yabancı dil kursuna filan yazılabilirsin. meslek hayatına atılırsan zaten ister istemez bı çevren olur.
Soran+1 yılşu an zor biraz işten eve even işe. Ordakiler sadece var az konuşuyoruzda ama yaş grubumda kimse yok hepsi annem babam gibi yani en azından hiçten iyide işte kalıyor arkadaş gibi değil
+1 yılYa valla az öncede denk geldim. Birine sevgilim evlendi diye ağlıyor.
Nasıl sinir oluyorum böyle tiplere bide namus bekçiliği yapar bunlar. Kendileri düzgünmüş gibi delirtiyolar insanı.
Var kardeşim var en sağlam erkeklerde var.
Merak etmeyin.01 Yorumla
Soran+1 yılOlsada denk gelmez bence ya da kaybedilir güvensizlikten. Güvenememek zor herşeyi kaybettirir insana
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şekilde bende kadınlara güvenmiyorum o yüzden evlilik düşünmüyorum hatta sevgili değil arkadaş bile olmak istemiyorum 🤔🤔🤔 tanışıp biraz konuşup iletişimi kesiyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnsanları tanı sonra dene sonra sana ve cevresine davranıslarını süz zarfla sözünde duruyor mu gözlemle sana doğru yolu gösterecektir... 🥂
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten baya dikkatliyimde yinede bunu yeterli bulmuyorum illaki bir kanıt istiyorum öyle bşy mümkün olmasada
- +1 yıl
%100 güvenme kimseye sen hata yapabilecek ya da yanlış yapabileceğini herkesin kabul et bu sayede çok üzülmezsin... 🥂
Soran+1 yılBen ama üzülmeyi kaldıramadığım için yapaöıyorum müsaade edemiyorum ilerlemeye
- +1 yıl
Tanıdıktan sonra az çok güven gittsin çok güvenme zaten
Soran+1 yılBende hiç yok ama en azından ilerleyecek kadar yok
- +1 yıl
tamam abicim uyu sen yat dinlen kimseye güvenmemeye devam et
Soran+1 yılSağol çok iyi kırıcısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikologdan yardım alman gerekli. Bu kadsr uzun süren bir sorunu ancak terapiyle halledersin. Hem evlensen bile ilerde eşinle de güven sorunun yüzünden sorunlar yaşayabilirsin. Bu yüzden bu sorunu çözmen lazım
06 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl gittim hiç bir yararını görmedim sadece zarar verdi
Cevap sahibi+1 yılHiç arkadaşının olmadığını söylemişsin. Bu normal bir durum değil. Psikoloji okuyorum, gerçekten yardım alman lazım, çok ciddiyim. Müslümansan islami açıdan terapi veren bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılDoğru terapisti bulamamışsın demek ki, karakteri sana uygun biri olmalı, ayrıca dediğim gibi dini açıdan terapi veren birini bul.
Soran+1 yılAlmıştım tek yaptıkları ilaç vermek onlarda asıl sağlığımı kaybettirtti bana hiç faydası yok zararı çok yaşamadığım yan etki kalmadı o kadar ilaç denedik ve artık hepsinide bıraktım gitmiyorumda en doğru karardı bence böyle bile daha iyiyim gittiğim zamana karşı maalesef
Cevap sahibi+1 yılpsikolog ilaç vermez terapi verir. Psikiyatr ilaç verir. Ben de ilaca karşıyım zaten.
Soran+1 yılAzda olsa terapide vardı ama bir şey yapamıyorsam yapmamı bekliyorlar yapamayınca onlarda daha bşy demiyor bu benim için bir çözüm değil zaman kaybı sadece ya da daha kötü hisetmeme neden oldular hep ve asla hiç içimi tam anlamda onların hiç birine açamadım ben çoğusu zaten acele davranınca iyi iyi gibi dedim geçtim herşeyi ve hiç bşy anlatmadım hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüven problemi bendede var maalesef. Evli barklı adamlar bekar kızlara yazıyor. Evli kadınlar bekar erkeklerle beraber oluyor. O kadar midem bulanıyor ki artık.
Kimin eli kimin cebinde belli bile değil.05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle maalesef en iyisi yanlızlıkta öylede insan devamlı zorlanıyor
Cevap sahibi+1 yılNapalım işte dua etmekten başka çaremiz var mı?
Dua edelimde öyle insanlardan uzak tutsun Rabbim bizi
Soran+1 yılAynen dua ediyorum hep ama sonuca varamıyorum maalesef yaş fazlalaştıkca dahada zorlaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim 😔. Olsun sabretmekten başka çaremiz var mı?
Kalbinizi temiz tutun. Namaz kılın. Biz varsak bizim gibiside vardır mutlaka ☺️🙏🏻
Soran+1 yılHaklısın inşallah sağol
+1 yılGuven sorunumu kendimden yolumdan başka kimseye güvenmeyerek çözüyorum ahhahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle ama yanlızlıktan bıktım kurtarmam lazım kendimi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol en kötü boşanırsın ayrılırsın hayat bu yarını göreceğinin garantisi var mı
09 Yorumla
Soran+1 yılBen kaldıramam benim için ölümden kötü acısı
Soran+1 yılYa tam olmalı ya hiç
- +1 yıl
Hayat çok olasılıklı hiç bir şey garanti değil ama herkes herkeside aldat mıyor
- +1 yıl
Sen çok değişik birisin tanımak istedim
Soran+1 yılBenimde sorunum o garanti şart olmuş olmazsa olmaması daha iyi. Bana ama artık öyle gelmeye başladı inancıma kaybettim kimseye güvenmiyorum aileme bile belki kendime bile
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Farklı düşünüyorsun
Soran+1 yılÇok şeyde evet
- +1 yıl
Onun için tanımak istedim çok değişik geldin
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Guvenmemekte zaten en doğrusu sonuçta en çok sırtımızdan vuranlar en çok guvendiklerimiz degilmiydi
017 Yorumla
Soran+1 yılÖylede yanlızlıkta çekilmiyorki
Soran+1 yılYani imkansız desene.. sağol
Soran+1 yılBence imkansız 10 yıldır tek arkadaşım bile yok. Yaş desen 30’a geliyor fazla birşeyde kalmadı
Soran+1 yılYapıyorum bşy değişmiyor
Soran+1 yılBenimde olmadığından hayatım mahv oldu işte tersi olmalı ama ne yapcağımı bilmiyorum çok zor. Vaktide 30 olcam yakından sonra ondan sonra ne gerçek seven bulunur nede gerçekten değer veren dostlar
Soran+1 yılVar bence o yaştan sonra ben daha istemem şimdi olmalı son zamanlar yoksa daha olcak değil
Soran+1 yılBelli olmuyor o hiç o yüzden benimde gğvenim sıfır
Soran+1 yılİyi geceler sağol inşallah senin içinde herşeyin hayırlısı olsun
Soran+1 yılBende (:
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılGüven sorunu aş demek sebebin varki öyle pisholog desteyi al
05 Yorumla
Soran+1 yılAldım işe yaramadı
- +1 yıl
Güven memn belki etrafında yaşana olaylar bişey varsa ya da tanıştın kişi sana güven verememiştir öcelikle kendine yüklenmeyi barkıp bide karşı tarafa bak biraz
Soran+1 yılAma devamlı böyle kim olursa olsun o yüzden illaki bendede sorun var
- +1 yıl
Niye öyle diyon ya belki san denk biri gelmedi bide böyle düşn sen kendin de sorun aramay devam edersen kurtulamasın ki budurmdan boşa ver
Soran+1 yılBilmiyorum öyle belki ama kurtaramıyorum bu durumdan kendimi maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBende de aynı sorun var karşımdaki insana asla güvenemiyorum bende evde kalıcam sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılSen neden peki?
- +1 yıl
Bir kız yüzünden hayatıma birisini alamıyorum tüm insanlara olan güvenimi kırdı ben senin kadar evlilik derecesine gelsem evlenirim ama ben ona daha gelmeden hayatıma kimseyi alamıyorum güven sorunu yüzünden 3 yıldır yalnızım mesela ne wp den ne instadan özelden kimseyle konuşmuyorum bir buradan var işte buradanda kafa dağatıyorum
Soran+1 yılBende sen gibiyim ama bende herkes güvenimi kırdı arkadaşlarda, ailemde, eski sevgilide o yüzden komple yanlızım böyle olsada yazdığım kişiler oluyor fazlası olmuyor 10 yıldır felan böyleyim ama çok zor
- +1 yıl
2 3 gündür düşünüyorum aslında hayatıma birini almayı sevgi duygusunu yaşamayı ama bu devirde kimi alcan bu akşam senle olan yarın başkasıyla olur
Soran+1 yılAynen öyle maalesef bende hiç biraz bile güvenemez oldum artık
- +1 yıl
Tüm yaşıtlarım evli çocukları oluyor ya da evlenicekler benim daha tanımayı değer görecek insan yok hayatımda bu yalnızlıkta bir yere kadar yokki şöyle namuslu kıskanç düşünceli anlayışlı Bi insan
Soran+1 yılAynen bende sen gibi yok maalesef
- +1 yıl
Bana Bi özelden yazar mısın
+1 yılbende de aynı sıkıntı var hatta bırak evlenmeye sevgili bile yapamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yapabiliyorum ama buluşmuyorum diyebilirim yılda 1 en fazla belki oda zorla nerdeyse.
- +1 yıl
aslında güvenmemek en iyisi ama eminim karışna iyi biri çıkacak
Soran+1 yılZaten güvenemiyorum kimseye ama bu yüzden yapayanlızım o kadar yıldır arkadaş bile tok böyle yaşamakta çok zor. Sağol inşallah ama çok zor
+1 yılGüven kazanılmaz, kaybedilir. İstersen tanışalım, belki zamanla fikrini değiştirirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBende işte kaybettim kazanamıyorum hiç. Kimle tanışırsam değişmiyor anlamadımki niye böyleyim
- +1 yıl
Deneyelim
Soran+1 yılTanımıyorum bile seni hem kişi kim olduğu bir şey değiştirmiyor ben kendimi kilitlemiş güvenemiyorum yapamıyorum hep sonunu getiriyorum ilerlemiyor hiç bir şey
- +1 yıl
Tanışalım dedim işte :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılparanoyaksın o yüzden en düzgünü gelse sen yine olay çıkarırsın.
00 Yorumla
+1 yılValla abla yaş kaç bilmiyorum ama istersen geri dönüş sagla bana iletişim kuralım yardımcı olmak isterim
00 YorumlaYanlış anlamazsaniz takip edermisiniz size detaylica anlatmak isterim başımdan gecenleri vs
00 Yorumlakal ne gerek var ki ztn
01 Yorumla
Soran+1 yılKalmak istemiyorum yanlızlıktan şikayetçiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olmaz bir kere risk al üzülmek için de olsa
03 Yorumla
Soran+1 yılAma çok büyük bir risk düşün evlendin aldattı boşandın sonra ortada kaldın zaten arkadaşın bile yok dahada yanlızlıkla yüzleştin ve geçimde çok zor olcak ailende daha olmayacak birde çocuk varsa tam bittin
- +1 yıl
Karamsar olma boşan.. elinde mesleğin varsa muhtaç değilsen kimseye kendine de bakarsan bir şey olmaz elbet ikinci baharı da yaşarsın
Soran+1 yılBen ikinci mutluluğa inanmıyorum ve sağlığımı kaybettim çalışıyorum ama en basit işlerde aslında iyi okul okumuşken şu an mümkün olmadı fazlası yavaşca belki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsaydım evlendiydik şimdiye
03 Yorumla
Soran+1 yılZor kim olursa olsun aynı bende. Kaç yıllık sevgilim bile çok uğraştı öyle bıktırdımki onu delirttim pes etti ve terk etti sonra
- +1 yıl
Beni bıktıramazdın
Soran+1 yılBıktırırdım çok inadım ben ve çok kilitledim kendimi bir süre sonra herkes bıkar devamlı böyle olunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende gerçekten evlenmek istiyorum artık tanışalım evlenelim diyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenme kimseye ben hariç
06 Yorumla
Soran+1 yılSanki seni tanıyorumda güvencem
Cevap sahibi+1 yılTanıman gerekmiyor
Soran+1 yılNe gerekiyor o zaman,
Cevap sahibi+1 yılİnanmak gerekiyor
Soran+1 yılSorunda o inabamıyırum ben
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bir şey yaşamadın mı
010 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım ve yaşamamış istiyorum ama yok belkide bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bana gerçekçi gelmedi bir erkek neden evlenmeyi istesin ki
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSoru trol gibi
Soran+1 yılNeden öyle geldi?
Cevap sahibi+1 yılZaten çıktığın bir insana niye güvenmeyesin, bir erkek neden evlenmek istesin ki? Diyelimki istedi evlensen bile boşanmak denen bir şey var.
Cevap sahibi+1 yılTuhaf geldi anlayacağın
Soran+1 yılSevgili olmak güvenmek değil bence içini okuyamıyorum sonuçta herşeyi yapabilir sevgiliykende. Neden evlenmek istesin derken erkekler zaten evlenmek istemez hiçmi demek istiyorsun? Boşanmak istemiyorumki böyle duruma müsaade edemem o yüzdende güvenemiyorum. Sonra nolcak ayrı yaşıcan kolay daha mutlu olamıcan boşanmış birisiyle evlenmek isteyenler daha az bekarlara karşı
Cevap sahibi+1 yılbirine güvenmiyorsan zaten sevgili olmamalısın, demek ki çıktığın insanları rasgele seçiyorsun.
Soran+1 yılSevgili derken arkadaş gibiyim ama o yüzden kaybedeceğim bir şey yok evlilik farklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanoyak olabilir misin
00 YorumlaZengin biriyle evlenip piyasadan çekil bence
06 Yorumla
Soran+1 yılBen diğer beklediklerim olduktan sonra fakirlede evlenirdim Zengini napcam hayatına gitmeyen kadın kalmamıştır
Soran+1 yılKalmış demekki ama değer bilen kalmamış
Soran+1 yılBende ama yanlızlık çekilmiyor senin takıldıklarında vardır benim yok ondan çok zor
+1 yılKaç yaşındasın
00 YorumlaBende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende erken doyum var
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor?
Cevap sahibi+1 yılNe yaşıyorsun
Soran+1 yılSoruda yazıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bilirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlenelim
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026