En güzel aşk zor olandır deniliyor , zorluk seviyesi ne kadar güçlü olursa olsun bahedilen o gerçek aşk mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En güzel aşk zor olandır deniliyor , zorluk seviyesi ne kadar güçlü olursa olsun bahedilen o gerçek aşk mıdır?

Yani zorluğu değil bir aşkın gerçek olup olmadığını nitelendirmek için kendi başına yeterli olan faktör.. Aşk gerçek mi değil mi bunu yaşayan insanlar iliklerine kadar hissediyorsa sorun yok.. Sırf zor diye imkansız diye gidiliyorsa zaten duygudan çok hırs var demektir.. Keyifli günler..
Tabikide hayır bunu diyenler inananlar filmlerde ve kitaplada gördüklerinden çok etkilenen kişiler başrol cift çok zorlu yollardan geçerler en sonunda ya birlikte olurlar ya da olamazlar ama aşkları ebedi kalır geneli böyle değil mi izleyici ya da okuyucuya zihinsel olarak bunu gorunce doğru diyor iste gerçek aşk bu diyor ama gerçek bu değil gerçek hayatta bir ilişki içindeyken karşılaşan zorluklar aradaki bağı zedeliyor bir çoğu en ufak zorlukta pes ediyor çünkü normal hayattaki çiftler yaşananlara filmlerdeki gibi yaklaşmiyor ki yaklaşamaz zaten adı üstünde film ama bilinçaltı o kadar çok etkileniyor ki bundan, doğru olanın bu olduğu düşünülüyor
Bakarsan tarihte hiç basit mutlu mükemmel aşk hikayesi yoktur.
Kolaysa sevgi değildir, sevgi komplikedir, karmaşıktır. Farklı dinamikleri vardır. Zordur. Çiftler en zor zamanları bile elele atlattıysa orada aşk da sevgi de gerçektir
Bu yüzden oynadığım oyunlarda en zor seviyeyi seçiyorum
Aşk bir oyun mu reis :>
Rica ederim reis
Cevap
3Cevap
Aşk illaki zor olacak diye bir kural yok. Fakat genelde aşk zor olunca aşk oluyor.
Gerçek aşk hep zor olandır
Gerçek aşk zor değildir ama gerçek aşkı bilen kişiyi bulmak zordur günümüzde her şey para ve dış görünüş olmuştur
Sanmıyorum. Ama zor olan aşkı bulabilmek ve yaşayabilmektir diyebilirim. Çünkü günümüzde çoğu kişinin aşktan da sevgiden de bihaber olduğunu çok rahat söyleyebilirim ¢
Zor olunca aşk daha tapılası bir duygu haline geliyor.
Askin zoru zorlar benimde isim olmaz
Evet tabiki
Evet bence öyle
Zor daima güzeldir
zoru sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?