10 senedir birine aşık durumdayım ne yapmalıyım?

Valla nasıl söylerseniz öyle söyleyin gerçektende 10 sene. Ortaokula başladığım zamanlarda tanıştım onunla, neredeyse tanıştığım ilk günden beri resmen aşık durumdayım. Şu an 21 yaşındayım. Gerçekten de kendime bile daha doğru düzgün açıklayamadığım şekilde aşığım. Nerede bir kız görsem nerede bir aşk meşk sohbeti dönse hep aklıma o geliyor. Sırf onu sevdiğim için hayatımda yok denebilicek kadar sevgilim olmuştur olmamıştır. Düşünmeyin bu çocuk şu tiptedir bu tiptedir. Elim yüzüm düzgün onu da idrak edebiliyorum. Biliyorum onunla çok ortak yönümüz var, nerden biliyorsun demeyin ortaokuldan beri hala yakın arkadaşım :) Ona her fırsatta kendimi gizli kapaklı açıklamaya çalışıyorum ama o mu anlamamazlıktan geliyor yoksa anlamıyor mu gerçekten işte onu bilmiyorum. Kendimi bildim bileli hep onunla beraber olmak istedim, kendime diyorum o olsun, başka ne arkadaşım olsun ne bir şeyim olsun inanın hiç önemi yok. Sorucaksınız elbet onun hiç hayatında birileri olmadı mı, elbette oldu. Ama onunda onun hayatına girenlerin doğru kişiler olmadığını bildiğini biliyorum. Bazen onun yanında kendime diyorum acaba ben onun yanında kendim olamıyor muyum. Kendim olmaya çalışıyorum bu sefer olmamam gereken kişi olduğumu hissediyorum. Benim hayatımdaki insanların (bir kısmı da onun hayatında) bir kısmı benim ona olan sevgimi biliyor. Soruyorum kendi kendime ulan hiç mi biri demedi bunca sene bu çocuk sana aşık seni seviyor. Bence demiştir, ama benim kendime bunu söyleyebilicek cesaretim yok. Ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum çünkü kısa değil 10 yıl, artık her şeyden çok onu kaybetmekten korkuyorum. Artık zamanımın daraldığının farkındayım pişman olmak istemiyorum çünkü bu sebepten pişman olursam biliyorum ki yerle bir olurum. Çünkü kimi zaman onu kendimden bile sakınıyorum. En azından fikir verirseniz bile yardımınız dokunur. Teşekkür ederim.

10 senedir birine aşık durumdayım ne yapmalıyım?