Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hep tek taraflı sevmiştim platonik olarak hiç karşılık görmedim ciddi bir ilişkim olmadığı için yorum yapamayacağım ama şunu anlatmak istiyorum en son sevdiğim kız benim onu sevdiğimi bildiği halde utangaç ve çekingen olduğumu da biliyordu menfaat için ümit vererek yanında tuttu Bi güzel kullandı afedersin ağzıma s***tı sonra gözümün içine bakarak sevgili yaptı ve çok da güzel bana yol verdi hayatından çıkardı çöpe attı. Ben onu hiç bir zaman rahatsız ve huzursuz etmeme me rağmen Engeli basmıştı telefondan sırf doğum gününü kutlamak için farklı bir hat aldım ve doğum gününü kutladım her doğum gününde kartımı takar doğum günü mesajı atar ve 1 sene daha o kartı kullanmam sadece ona doğum günü mesajı atıyorum. Şimdi soracaksın bu nasıl bir fantezi psikopat mısın 😂😂😂 neden yapıyorsun böyle bir şey beni sevmese bile 3. Sınıf sıradan basit bir erkek olarak gördüğünü biliyorum hiç bir zaman umrunda olmadım onun gözünde sırf ona rağmen o beni kolay unutmasın hatırlasın diye her attığımda ya kimsin teşekkür ederim yazıyor acaba benim olduğumu biliyor mudur onu da bilmiyorum. Bu şekil bir manyaklık yapıyoruz işte normalde şunu söyleyeyim artık değmiyor gözümde sıfır sırf beni öyle kolay unutmasın diye yapıyorum beni sevmese bile böyle biri vardı desin
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlar genelde daha çok peşimde dolanıyor mantığı ile yaklaşır yani umursadığını sanmıyorum sadece bi taraflarını kaldırmış olursun bence değmez atma bende bi an duygusal boşluğa düştüm işte ama değmez değerini bilen insanla beraber olacaksın, olacaksın ki değerin artsın yoksa böyle insanlar değerimizi düşürür başka hiç bir şey yapmazlar...
Cevap sahibi+1 yılAynen deneyimdi gerçekten benim için ama çok iyi anlamış oldum benimde değerimi ve kalitemi yaşam standartımı düşürdü
Soran+1 yılO şahısta benim 2 yıla yakın peşimde koştu resmen sevgisine karşılık verdim kendisi gitti üstüne birde aldattı aklım almıyor cidden neden böyle insanlar neden köpek olmak istiyorlar kaçan kovalanır bende bunu çok iyi anladım...
En İyi Cevaplar
Aynen çok mantıklı olur hemen yaz 😠🤦♂️
Afedersiniz ama sizin sorununuz mu var sizi aldatmış ve eski sevgiliniz ona hala katlanabiliyor musun gerçekten şaka mısın sen ya sonra erkekler çok kötü sizin bu sa*laklığınız yüzünden biz iyi erkekler sap evde oturuyoruz.
Evlilik düşünen erkek gerçekten sevendir, cinsellik için seven değil.00 Yorumla
+1 yılSeni aldatan biri zaten seni aldattım demez o yüzden buna bile inanmışsın ki doğum günü mesajı göndersem mi diye acaba düşünüyorsun bence saçmalama ve bu kişiyi tamamen aklından hayatından çıkart.
00 Yorumla
+1 yılDoğum günü mesajı at, üstüne de madalya tak seni aldattı diye. Cidden yapmayın şunu kendinize ya. Biraz gururunuz, bir yüzünüz olsun. Kendinizi küçük düşürmeyin Allah aşkına.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hadi seni bu saflıktan kurtarma operasyonu düzenleyelim. Aldatıldığına eminsen seni onca yıl keriz yerine koydu. Bunca karardan sonra mesaj atarsan, onun gururunu okşayacaksın ve vazgeçilmez olduğunu düşünecek. Siz keriz+keriz modunda olmayı seviyorsanız lütfen bu görüşe geri dönüş yapmayınız. 😌
13 Yorumla
Soran+1 yılAy yok ya insan bi an mal gibi oluyor hep olumlu yanları aklına geliyor bi an saçma bir düşünceye dalıyor işte atmam sanmıyorum 😐
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım 🙂
Seni aldatan birine nezaketen de olsa doğum günü mesajı atman mantıklı olmaz. Sonuçta adam senin kalbini paramparça etmiş. Duyguların ile oynamış. Tüm hayallerini yıkmış. Böyle birine nezaket gösterilmez bacım.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de saçmalama aldatmış bir adam sen nasıl ona mesaj atmak istersin bir daha ya gururum mu yok kesinlikle atmıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmam kesinlikle bi an insan duygusal boşluğa düşüyor cidden nasıl atmayı düşündüm aklım almıyor 😐
Evet bu saflık ona karşı olan duyguların yüzünden böyle düşünüyorsun. Mesaj falan atma senin iyi dileklerini hak etmiyor. Sana paronayak gibi hissettiren şahsa...
00 YorumlaArama senin en güzel yıllarından 3 yılını çalmış bit adama görsen bile selam verme ondan ne köy olur ne kasaba sil gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrildigin sevgilinin afedersin bi yerlerini mi kaldirmayi düsünüyorsun atmamalisin 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet vazgeçtim insan bi an boşluğa düşüyor birde ilki olunca insanın 🙁
- +1 yıl
Unut onu artık önünde güzel bir yol var 🌹
Soran+1 yılEvet benim için en hayırlısı bu olur unutan iyileşir sonuçta 😌
- +1 yıl
Kesinlikle 😉🌹👍
Seni aldatan eski sevgiline mesaj atmak mı...
Siz kadınlar işte, böyle yapa yapa her şeyi hak ediyorsunuz sanrı00 Yorumlamesaj atmanda sorun yok bana göre. ama karşı taraf tekrar istediğin için attığını düşünebilir bu seni rahatsız etmezse at yani.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının sana bilerek yalan söylediğini nereden biliyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylediğini sanmıyorum yani neden söylesin çok mantıksız hayatında 3 yıla yakın bir pavyon kadını varmış
- +1 yıl
Çeşitli menfaatleri doğrultusunda kardeş bile kardeşi kandırıyor. Duy, dinle ama hemen inanma. Bir de sen araştır. Emin ol.
Soran+1 yılBir kadın vardı şüphelendiğim arkadaşta adını dedi adları aynı çıktı şüphelendiğim kadın da pavyon kadınıydı 😐
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılaldatmış mk yüzsüz musun niye yaziyosun ha ben eziğim diyosan dogru yaz
10 Yorumla
+1 yılİyiki doğdun sen olmasan beni kim aldatırdı ben bunu hak ediyorum mesajı🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumdayım o beni aldatmadi ama ayrıyız şuanda ve 1 hafta sonra doğum günü onun için çok hazırlık yapıyorum kutlayacağım ben
06 Yorumla
Soran+1 yılEskiden yeni olmuyor ya cidden kutlarsan bana değer veriyor diyip bi tarafları kalkabilir 😶 bir ilişkiye ayrılık girince cidden olmuyor kim ne derse desin kesinlikle olmuyor 😐
Soran+1 yılBende bi an boşluğa düştüm beyinimiz çünkü hiç kötü yaptığı şeyleri hatırlamak istemiyor hep iyi yönleri geliyor gele gele o insanı kafamızda güzel bir insana dönüştürüyoruz ve sonunda böyle kendimizi düşürecek kararlara düşüyoruz en hayırlısı beklemek gerçek ruh eşini benim için iyi bir insan olsaydı zaten ayrılmazdı bunları yapmazdı mantıken seven erkek böyle değil çünkü seven erkek ayrılmaz, aldatmaz bunları göze alamaz
Cevap sahibi+1 yılEvet ya biz kızlar böyleyiz işte😔verdiğimiz değerin onda biri verilmiyor bize
Cevap sahibi+1 yılOysa o benim doğum günümü bile hatırlamaz
Soran+1 yılboş ver hiç kutlama sonra aldatıyorlar güya o benim peşimde koşmuştu 2 yıla yakın değer verdim sevgisine karşılık verdim böylesi yaranmıyor aldattı beni değerini bilen adamla olacaksın saçının telinin değerini bilen adamla yoksa böyle erkeklere biz değer verdikçe bi tarafları kalkıp kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar uyuzlar
Cevap sahibi+1 yılHaklısın canım benim 😔
+1 yılEski erkek arkadaşla normal arkadaş olarak görüşülmez.. iletişim kurulmamali hiçbir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılAldatmış bide mesaj mı atacaksın atacağın mesaj bugün çıktığın yere keşke geri dönsen 🙄
00 YorumlaNeyse ki farkına varmışsın saçma düşündüğünün atma tabiki
00 Yorumlabunu dünyada yapan ya da düşünen insan var mıydı detirten ilk insan olarak tarihe geçtin
00 YorumlaÇok mantıklı olur eğer ki kendine ufacık saygın yoksa
00 Yorumla
+1 yılBeni aldatmak için iyi ki doğdun eski sevgilim diyemi mesaj yazacaksın
00 YorumlaKendine gel böyle bir hatayı yapıp da kendini küçük düşürme
00 Yorumla
+1 yılMantiksiz bir turk kizindan mantiksiz yazi tebrikler 👏👏
00 Yorumla
+1 yılYa gerçekten hasta falan mısınız aldatan bir insana ne diye doğum günü mesajı yazarsın. 🤷🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenliğine veriyorum bu soruyu... Yani onursuz ve gurursuzsan mesaj at hatta hediye alıp alıp ayağına götür.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın insan bi an o kadar aptal bir döngüye düşüyor ki mal oluyor resmen
Aldatmak değilki bu.. ayrılmış başka biri ile yola devam etmiş. Neresinde aldatma?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhh güncellemeyi gördüm rahatladım. İyi ki atmamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf demek temiz demek 👍
Sen temiz değilde biraz canım.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım = sallako yani saaallllaaaakkkkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj at onunla yaşadığın güzel anıların hiç hatırı yokmu
00 YorumlaEski adı üstünde insan bile bile neden bu sacmalıgı yaparki
00 Yorumla
+1 yılAtmalısın bence
Erkek adam çapkın olur Kadının her zerresine değer verir00 YorumlaGerçekten zekana hayran kaldım hayatımda böyle bir zeka görmedim! adam eski sevgilisine yazmıyor sen seni aldatan eski sevgiline yazıyorsun
00 Yorumla
+1 yılhahahhaha bak sen :D :D 3 yılda kaç kere çaktı sana :D
00 Yorumla
+1 yılilk sen kutla kardeşim 00.00 da iyi ki doğdun kurt bakışlım diye
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama kendini ayağa düşürme
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi çok aptalca olur ༎ຶ‿༎ຶ
- +1 yıl
Heralde Yani kendini küçük düşürme
+1 yılMantıksız
20 YorumlaArkadaşım birde madalya tak istersen.
00 Yorumla
+1 yılAtma kuzum yapma çiçeğim
00 YorumlaAdam aldatmış seni, bir de pasta yaptır istersen🤔
00 Yorumlayüzsüzsen evet atabilirsin
00 YorumlaÇok mantıklı olur kanka
00 YorumlaSence mantıklı olur mu? Bi düşün derim.
00 Yorumla
+1 yılolmaz kendini küçük düşürme
00 YorumlaHayir hiç mantikli degil
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama mesaj atmamalısın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama, sakın mesaj falan atma
00 Yorumla
+1 yılbence hiç mantıklı olmaz..
00 Yorumla
+1 yılSen kaliteli kşarr yapar
00 YorumlaSence mantıklı mı
00 Yorumla
+1 yılBence hiç gerek yok atma mesaj falan
00 Yorumla
+1 yılAtma tabiki aldatmış bitmiş gitmiş
00 Yorumla
+1 yılboş ver atma
00 YorumlaAt tabii tebrik ett
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılBencede atma canım arkandan konuştuğunu sanar bide
00 Yorumla
+1 yılmantıklı olmaz
00 Yorumla
+1 yılHe at at enayi
00 YorumlaBen olsam atmazdım sende hiç gurur yok mu?
00 YorumlaAt at hemen at durma
00 Yorumla
+1 yılAldatmiş seni?
00 YorumlaSafozsun atma
00 Yorumla
+1 yılOlmaz mantıksız
00 Yorumla
+1 yılHayır yazma bence
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı