Aşk İlişkileri Flörtüm neden beni kıskandırmaya çalışıyor? 1Zeybekci1 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Buluşuyoruz mesela ben bir şey söylüyorum bana başka erkeklerin konusunu açıyor amaç ne yani Güncellemeler+1 yıl Bile bile yapıyor Flörtüm neden beni kıskandırmaya çalışıyor? Cevapla Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Belki seviyordur 0 0 Yorumla
atarlikiz52 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Belkide ilgi bağımlısıdir ozguven sorunlarida vardir tabi cunku kendini bi kanitlama psigolojisine girmis gibigeldi bana. Sanki iste butun erkekler bana asik ben cok guzelim gibi bi izlenim verme cebasi 0 0 Yorumla
cilektadindas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kıskandırmak değil belki seni umursamiyodur 0 1 Yorumla 1Zeybekci1 +1 yıl Umursuyor Yorumla
Magnificent_manifest Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl seni deniyor 0 2 Yorumla 1Zeybekci1 +1 yıl Neden Yorumla 1Zeybekci1 +1 yıl Nasıl tepki verecem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki seviyordur
Belkide ilgi bağımlısıdir ozguven sorunlarida vardir tabi cunku kendini bi kanitlama psigolojisine girmis gibigeldi bana. Sanki iste butun erkekler bana asik ben cok guzelim gibi bi izlenim verme cebasi
Kıskandırmak değil belki seni umursamiyodur
Umursuyor
Kıskanç mısın test ediyor
Merak ediyordur onu seviyormusun kıskanıyormusun.
Bilinçsizce yapıyor olabilir
seni deniyor
Neden
Nasıl tepki verecem
Vardır bir bildiği