Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok büyük hayır duamı alırsınız😄?

Aylardır bu mesele üzerine düşünüyorum ve üzülüyorum. Lütfen xper için yazmayın bana bir yol gösterin. Lisede aynı okulda olduğum benden 1 yaş büyük bir çocuk vardı fakat tanışmıyorduk, hiç konuşmamıştık. Şimdi aynı şehir aynı üniversite ve bölüm kazandık. Ama o benden 1 dönem üst, 2. Sınıfta. Bölümümüz de hukuk. Ben üniversite araştırırken onun da o okulda ve bölümde olduğunu görünce istek atıp mesaj attım. Merhaba ben de.. lisesinden mezunum ve sen de.. da okuyormuşsun bana yardımcı olabilir misin nasıl bir yer diye yazdım çok yardımcı oldu ve sonra ben de orayı kazandım. Kazandıktan sonra bölümle ilgili bi soru daha sordum ama muhabbetimiz hep okulla ilgili soru sorma teşekkürler rica ederim diye gidiyordu. Son kez de sınavlarla ilgili soru sordum oradan muhabbeti devam ettirdik sonra ben çıktım. Şu ana kadar hep ben yazdım. İlk başlarda hikayelerimi beğenmiyodu bi gün yakın arkadaşlara ona özel hikaye attım gördükten 4 saat sonra hikayeme tekrar girip beğendi karşılıklı birbirimizin hikayelerini beğeniyorduk ama sonra hikayelerimi beğenmeyi kesti. Okulda da çok az görüyorum o da geriden sanırım pek gelmiyor. ona açılacaktım ama sevdiği biri var sanırım aşk acılı gönderiler beğeniyor karşıma çıkıyor ve o kız da büyük ihtimal (yüzde 99) ben değilim. Onun bana ilgisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim, bana yazmasını nasıl sağlayabilirim, nasıl bi story atsam cevap verir (dersler dışında) 4 aydır deli gibi onu düşünüyorum. Çok üzülüyorum unutamıyorum. Yazamıyorum da zaten 3 kez yazdım..

Güncellemeler
+1 yıl
Bi kez hikayemi görmedi bile :( eskiden instaya girer girmez görürdü
Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok büyük hayır duamı alırsınız😄?