Açıkçası ben alıngan biriyim karşımdakinden ilgi beklerim bazen trip de atarım kıskanırım yani bunları bi erkek yaptığında kötü mü oluyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Fazlası kızda da itici duruyor. Erkek/kız şöyle böylr olmalı diye tanımlandığımız için bu algılara göre yorumlarız genelde.
Bu yüzden ben erkek/kız diye değil insan olarak değerlendirmek istiyorum. Bence dozunda ise alınganlığı dışa vurmak kötü değil hatta bazen gereklidir. Karşımızdaki her insan düşünceli olmayabiliyor, bazılarına alındığımızı kırıldığımızı belli etmeliyiz.
Ayrıca alıngan olmayan insan bence yoktur veya çok çok azdır, yaşantılar törpülenmesine neden olabiliyor. Bunun dışında cinsiyet belirtmeksizin doğal bir histir.015 Yorumla
Soran+1 yılYani ben söylerim bak bu hareketin beni üzüyo yapmasan vs diye
Soran+1 yılEvet yani ben dile getirilmesi taraftarıyım içindd tutulduğu zaman bi faydası olcağını düşünmüyorum bana göre bu bi zayıflık ibaresi de değil
- +1 yıl
İçte tutuldukça birikecektir, karşıdaki belki çok basit tolere edilebilir bir hata yapmıştır ama sen istemsiz içinde biriken duygularla hareket de edebilirsin ve bu çok daha büyük sorunlara neden olabilir.
Erkeğin duygusal olması bir zayıflık değil bence veya duygusuz olana da acımasız damgası vuralım o zaman :) bence kendini değiştirme bu anlamda bir sorun yok çok aşırı değilse.
Soran+1 yılDeğiştirmek istesem de değişmem ki ben buyum beni olduğum gibi kabul edecek biri de çıkacaktır
Soran+1 yılNasıl yapacam ki bunu
- +1 yıl
Soruyorsan sorma mesela artık bu tür bir soru. Veya bu konuda konuşacaksan ben şöyle düşünüyorum, mesela kızlar duygusunu belli etmeyen erkeklerde ne buluyor vs bu tarz konuşursan karşı taraf sorgular fakat burada yazdığın gibi emin olmadıkça karşı taraf seni sorgular ve kusurlu bulur.
Benim erkek arkadaşım da duygusal ama çok hoş bence aynı zamanda daha düşünceli olmasını da sağlıyor :)
Soran+1 yılEvet ben de düşünceliyim kesinlikle
Soran+1 yılUmarım karşıma böyle iyi niyetli insanlar çıkar
Soran+1 yılSana da mutluluklar bu arada
Soran+1 yılRica ederim ben de teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya. Erkeğe hic yakışmıyor ve daha yorucu kadinin alinganligi ve tribine gore. Erkek yatistiran, uzlasan olmali daha cok. Benim babam boyle bir tip. Bir sey desen alinir, bir sure konusmaz falan. Cok zor bir insan tipi. Erkekte daha da zor. Çünkü ne sekilde gonul alacagini da bilemiyor insan. Hadi kadin kırılsa, trip atsa espri yapip güldürürsün, bir buket cicek alirsin, o zamana kadar cok istedigi bir sey vardir hediye olarak alirsin, aradaki soguk havayi kadinda bir sekilde daha da cabuk ısıtırsın.
Ama erkegin soguklugu tribi hic oyle degil. Cicek alsan olmaz. Alsan bir anlam ifade etmez. Erkegin alinganligi tribi zor ve iliskiyi de daha zor hale getirir. Cogu kadinda boyle biriyle ugrasmak pek istemez. Yani benim babamdan uzaklasma sebebim de bu oluyor zaman zaman. Hadi bu babam bir sekilde iletisimim var ama iliski içerisinde olsa yürütemem diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle küsmeli falan değil benimki ben sadece önemsenmek istiyorum
Soran+1 yılBi kelimeyle bile gönlümü alabilirsin benim çabuk mutlu olan biriyim
+1 yılKötü değil tabii ki erkeklerin de duygusu var bu normal ama fazlası da itici ve çocuk gibi durur naz cilve vs kadına yakışan şeyler
031 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi öyle de ne bileyim ya çok duygusalım hassas biriyim çabuk etkileniyorum sonrasında da yine çabuk üzülüyorum
- +1 yıl
Bence fazla düşünme bu konu hakkında dediğim gibi fazlası cidden çocuk gibi olur djdhhd
Soran+1 yılHaklısın galiba
- +1 yıl
Burcun ne
Soran+1 yılAslan
- +1 yıl
Aaa şaşırdım yengeç balık sandım seni😄😅
Soran+1 yılYok ya aslanım ben 😅
- +1 yıl
Minik aslan ahshshdhdhhd
Soran+1 yılYa öyle deme kdskjdlc
- +1 yıl
Tamam tamamm djdhfjfj minnoş
Soran+1 yılTe allahım çattık yahu 😅
- +1 yıl
😄😄😄😊
Soran+1 yıl(Böyle seven sevgilim olsun isterdim ya dıskfkdlxjck ama şaka olarak tabi yoksa ben çok heybetli bi aslanım sadece sevdiğime böyle olurum jdksjdkdfk)
- +1 yıl
Ya tabii dışarıya kükreyen sevdiğine miyavlayan sjdhjdhdjdhdj
Soran+1 yılÖyle olabilirim nolcak ki 😅
Soran+1 yılDışarısı aslan bilsin sevdiğim kedi nolcak 😂
- +1 yıl
Öyle misin cidden djdhd8d
- +1 yıl
Yaniii normal olabilir
Soran+1 yılYani yerine göre yaa ben öyle görüyorum bazı şeyleri
- +1 yıl
Tabii öyle olması gerek
Soran+1 yılSenin var mı sevgilin
- +1 yıl
Hayır yok
Soran+1 yılNasıl biri olsun isterdin benim gibi olsa mesela ister miydin
- +1 yıl
Yani ben ağır duran biraz dominant isterim ama minnoşta olsun djfhkdjd
Soran+1 yılJdkdxklcm
Soran+1 yılAslan ama sana kedi yani 😅
- +1 yıl
Yaniii galiba djdjjdhd
Soran+1 yılHahahsj
Soran+1 yılCidden mi
Alıngan deyince yengeç burcu arkadaşım aklıma geldi herşeye alınıp küsen inat yapan bir erkek benim için kabustur.
041 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değilim herkes yanlış anlamış
Soran+1 yılAslan
Soran+1 yılYa anlamadığın şey şu beni kıracak üzecek bişey yaptı ya ben bunu dile getiriyorum bak şu hareketin beni üzüyor gibi
Soran+1 yılBunu dile getirmek zayıflık değil bence
Soran+1 yılİşte söylediğinde de zayıflık gibi algılanıyo
Soran+1 yılİşte genelde kızlara ilgi verince kaçıyolar
Soran+1 yılNazlı cilveli biri olsa da kovalasam bir ömür ama bu şekilde değil
Soran+1 yılNazlı cilveli biri işte
Soran+1 yılTerk edilirse başta umursamaz gibi yapar
Soran+1 yılYol verir
Soran+1 yılSonra üzülse de belli etmez yine
Soran+1 yılAşık mıdır bilmiyorum ama ciddi düşünüyodur bence
Soran+1 yılErteliyosa bida düşün aslan erkeği kolay kolay ertelemez sevdiği kişiyle buluşmayı
Soran+1 yılYok aslan peşinden koşar aslında ya biraz oyuncu olabiliriz haklısın😂
Soran+1 yılUnut gitsin haketmiyomuş
Soran+1 yılBen de 2 Aslan burcuyla sevgili olmuştum ama bana hakettiğim gibi davranmadılar özellikle birisi
Soran+1 yılşu an hatırlamıyorum bile
- +1 yıl
sjsjsjsjsjsjsjsj ama ağlaması var ya hiç aklımdan gitmiyor bir yandan çocuk gibi beni bırakacak mısın ne olur sensiz yapamam bir yandan güldürüyor bir yandan onun bu hale getirdiğim için kendime sayıyordum ama iyi ki bıraktım gerçi belki hala gelmemi bekliyordur çünkü ayrılmadık iletişim yok.
Soran+1 yılNası yani
Soran+1 yılAaa ama sen de az değilsin 😂
Soran+1 yılÇocuğa da söyleseydin keşke bitirdiğini 😂
Soran+1 yılSenden korkulur
Soran+1 yılSen de mi Aslansın
Soran+1 yılHa unutmuşum pardın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılAlınganlık kötü
00 Yorumla
+1 yılDeğil rahmetlilerden biri böyle nazlı ve alıngan bir şeydi gönlünü alıyordum bir şekilde saniyeler sürüyordu ama kalkıp uzun uzadıya nazlanıyorsa net söverim 🙃
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle değilim 😅😅
- +1 yıl
Benim en sevdiğim halleriydi bir zamanlar nazlı, alıngan ve cilveli oluşu herkese öyle değildi
Soran+1 yılRahmetli mi oldu 😂
- +1 yıl
Ex=ölü öyle olunca rahmetli o kendi kendine yaptı ne yaptıysa 😅 böyle diyorum ölür falan uzun ömürlü olsun o zaten uzun ömürlü olur başkalarının ömrünü yediği için
Soran+1 yılHahaha biliyorum anladığım için gülücük koydum 😅😂
Soran+1 yılVar öyle insanlar beddua etmeyelim de kendimize sekmesin 😂
- +1 yıl
Döner dolaşır bana gelir bol ömürlü olsun 😅bir şeyi kırk kere söylersen olur derler kırkı geçecek tövbekar olmalıyım
Soran+1 yılDönsün yani 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi konusunda alıngan olmak kötü bsy değil ama herşeyde her söylenen lafta bı alinganlik yapmak çok iticii
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değilim
- +1 yıl
İyi bari. İlgi konusunda normal bence
Soran+1 yılBence de ya
+1 yılalıngan derken şakalarıma bile alınan biriyse ben çekemem, erkeklerden trip hiç yemedim ama aşırı kötü hissettirir bence
06 Yorumla
Soran+1 yılYok be öyle değil sadece beni kıracak üzecek bişeyse söylüyorum bu kadar
Soran+1 yılİçimde tutmuyorum uani
- +1 yıl
he ozmn iyi içimde tutmaman daha iyi
Soran+1 yılAynen bence de kötü bişey değil keşke herkes öyle olsa alındığjnı gücendiğini söylese ki bide nerde yanlış yaptım diye düşünmese herkes
- +1 yıl
bazen de kendi farkına varması daha iyi hatasını ben smyledikten sonra anlamı yok bazı konularda
Soran+1 yılKesinlikle ya
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü bir şey zira erkek kapris yapmamalı, yeri gelince alttan almayı ve yatıştırmayı bilmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlttan alırım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani kardeşim kusura bakma da çekilir dert değilsin. Ben hayatta tahammül edemem, edemiyorum senin gibi kadın erkek fark etmez insanlara
08 Yorumla
Soran+1 yılDerken nasıl birinden bahsediyosun
- +1 yıl
Alıngan, çabuk kırılan, trip atan, sürekli ilgi isteyen, kıskanç tipleri hiç sevmem
Soran+1 yılAbartı şekilde değil ki
- +1 yıl
Olsun ben sevmem
Soran+1 yılHerkes farklı tabi
Soran+1 yılYani şöyle söyleyim sevdiğim kişiden ilgi beklerim ve kıskanırım
- +1 yıl
İşte ben sevmem öylesini, herkes farklı
Soran+1 yılAynen öyle
kötü değil sonuçta duygular var ama bunu abartmadan bir kez söyle ve geri çekil
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorum devam ederse soğuyorum
+1 yılpek hoş karsilamiyor kadinlar durumu iyi degil tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle ya
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu olayın cinsiyetle alakası yok. Erkeğiz diye hep kalın sesli olmak zorunda değiliz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım hepsi maço arıyo sonra niye kadın cinayetleri arttı nerde serseri var peşindeler bizimkiler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet normal şeyler ama çocuk gibi dozunu aşar abartır ise sinir bozar
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmıyorum bence ama ne bileyim
Yerinde iyidir fazlasi zarar. Bu hemcinsim icinde gecerli
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla değil zaten
+1 yılYo değil bizimde duygularımız yok mu var tabi ki de kıskanırızda sitemde ederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet itici bişey ota boka ağlayan alıngan trip atan birine erkek demem zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen süründüren kaba şddet uygulayanlara erkek de
Cevap sahibi+1 yılya kes kudurma
Soran+1 yılSen kudurma seviyesiz birisin belli yallah tazzik
Cevap sahibi+1 yılseviyesiz sensin çomar köpekkk
Soran+1 yılNeyse daha fazla seviyemi düşüremem hadi yallah senin dediğin gibi aynen
Cevap sahibi+1 yılsenin zaten seviyen düşük kudurmana gerek yok ki
Soran+1 yılTamam.
+1 yılTabikide hayır bu çok normal bişey her erkek alıngan olmayacak diye bir kural yok biz insanız bitek cinsiyetlerimiz farklı
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılInsaniz sonuçta erkekte bir insan. Herkesin duyguları var. Sorduğunuz soru cok sacma. Herkes olduğu gibi davransın.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse ikiye bölündü ama senin dediğine göre kızların yarısı erkeklerin duygusu olmasın diyo zaten çoğu da soruyu anlamamış
- +1 yıl
Bu cok sacma. Erkekde bir insan degilmi. Robot değilsiniz sonuçta. Olduğunuz gibi davranin. Kimse icin değişmeye calismayin.
Soran+1 yılDeğişmiyorum zaten
+1 yılFazlasi hem kadina hem errkege yakismiyo ama bilemiyorum ya erkege hiccc yakismiyo sahsi dusuncem erkek dedigin kizin nazini ceker
01 Yorumla
Soran+1 yılNaz yapan kıza denk gelemiyorum ki hepsi başta iyi hoş sonra bi anda sert
+1 yılCinsiyet önemli değil iki taraf içinde kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılYok anladığın gibi değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçde bile kadınlar ne kadar trip atıyosa erkeğinde en doğal hakkıdır seni senolduğun için kabul etsin seni değiştirmesine izin ver me olmuyosa bas tekmeyi 🙂
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni değiştiremez de zaten bunaldım bu yalnızlıktan 😅
Cevap sahibi+1 yılOzamn yazdığım gibi seni sen olduğu gibi kabul eden biriyle yaşa
Soran+1 yılBulması zor sanırım
Cevap sahibi+1 yılÖyle napayım bende sorunu yanıtladım iyi biri inşallah çıkar karşına
Soran+1 yılGüzel dileğin için teşekkür ederim umarım çıkar allah herkesin gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılAmin🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılIyy nefret ederim böyle tiplerden yani alınma ama çocuklar duymasındaki zero gibi sürekli ağlak erkekler hiç tarzım değil
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değilim bu arada
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın
Soran+1 yılYani ben yerine göre sadece üzüldüğüm zaman alındığım zaman bunu saklamam söylerim yani bak ben şu hareketine üzüldüm bu hareketini beni kırdı yapmasan falan gibi
Soran+1 yılYerine göre çok dik de olurum
Cevap sahibi+1 yılÇok dik erkekte iyi değil zero gibi erkekte iyi değil ama neye üzüldüğünü söylemen güzel fazla ağlak ve alıngan olma yeter
Soran+1 yılYok dik derken öyle değil dik dururum yani
Soran+1 yılÖyle değilim bence
Cevap sahibi+1 yılAnladım
+1 yılKötü ve sevmediğim bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yılNe o
hayir zayif oldugunun göstergesi
04 Yorumla
Soran+1 yılBence bu bi zayıflık ibaresi değil 😂
Soran+1 yılBeklentiye giriyorım orada haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılEbu cehili tercih ederim bu ne
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka aklında ne canlandı ki
- +1 yıl
Istemem oyle ne o karrı gibi ebu cehili bile tercihederim erkek gibi erkekti en azından
Soran+1 yılKarı gibi derken?
- +1 yıl
Üf tamm kes
Soran+1 yılSaygısızsın seviyene düşmem merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılDeyil tabiki insani düygular 😂
015 Yorumla
Soran+1 yılKimisi öyle görmüyo
- +1 yıl
Olabilir herkesin görüşü frklı dır benim görüşüm bu kendim de öyleyim
Soran+1 yılBence bu bi zayıflık göstergesi değil
- +1 yıl
Zayıf lık deyil tabi mesala sevdiklerinden ilgi görmedinde bozulirsun bozuldunu göstermek için trip atarsın yani normalbişey
Soran+1 yılİçten içe kinleneceğime bunu dile getiriyorum en azından beklentilerimi görsün istiyorum
- +1 yıl
Aynenn doğru yapiyon
Soran+1 yılİşte bunu zayıflık olarak görüyolar gidiyolar ya da bunu kullanmaya çalışıyolar ben çok kızıyorumm böyle olanlara
- +1 yıl
Kadın olsun erkek olsun hepisi yapiyor neyin havasını yapiyolarki boş ver takma
Soran+1 yılSıkıldım artık ama beni anlayan birisi olsun istiyorum
- +1 yıl
Sende seni böyle kabul eden seven neri çevrende buludur
Soran+1 yılKarşı cins böyle bi arkadaşım ya da partnerim yok
- +1 yıl
Sende böyle biri sini bul çevre arkadaş kur
Soran+1 yılYok yapamıyorum arkadaşlarım var da ben yanımda olcak birisini istiyorum
- +1 yıl
Sende sevgili ol birisiyle hoşlandın birisi varsa konuş baktın konuşma ilerliyor nasılbirisi oldunu söyle burada dedin gibi
Soran+1 yılKonuşamıyorum reelde çekingen biriyim burdan bikaç tanıştığım ettiğim oldu o da iyi olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ise evet
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı değil yani dediğim gibi ilgi beklerim ilgi gösterilmediğinde geçiştirildiğimi hissedersem alınırım soğuk cevap veririm hani anlasın diye falan
- +1 yıl
Yani bu bende de var 😂💁🏽♀️ normal aslında
Soran+1 yılAma ben böyle yaptığımda kızlar hep kaçtı bence kızlar süründürülmekten hoşlanıyo 😅
+1 yılKötü valla hiç ugrasamam
10 YorumlaFazlası iyi değil ama kararında olabilir
00 YorumlaHiç çekilmez
00 Yorumla
+1 yılTadında bıraktığı sürece kötü değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlınganlık kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin triplisi alingani hiç çekilmez
00 Yorumla
+1 yılFazlası kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılfazla değil zaten
+1 yılIgrenccc oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe anladın ki acaba
- +1 yıl
Başımda vardı bi tane ayrıldık. Kız gibi trip atıyordu sırf onun tiripleri yüzünden 2 ay küs kalıyordum. canım canım hareketler aslında naz niyaz yapmak fazlası kadına da erkeğe de yakismiyor her şey yeterince olmalı ama erkek yapınca xok kötü oluyor yaşadım igrendim
Soran+1 yılYok bende küsmek yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÇekilmez
013 Yorumla
Soran+1 yılDiypsun
- +1 yıl
Aynen hayat çok kısa bununla uğraşmak için
Soran+1 yılSen sert mi olsun istiyosun
- +1 yıl
Ne alaka trip atma alınganlık çok sıkıcı sana kendini mi anlatsın her dk kız
Soran+1 yılNe alaka sadece ben ona ilgi gösteriyosam ondan da aynısını bekliyorum geçiştirildiğimde soğuk davranıyorum
- +1 yıl
Soğuk davranmak yerine ağzın var konuşabilirsin. Yine aynısını yaparsa da yol verirsin bu kadar basit. Çocuk muyuz soğuk davranma falan
Soran+1 yılYa söylüyorum zaten bak böyle yaptığında üzülüyorum
Soran+1 yılSonra bakıyo ben böyle davranıyorum devam ediyo ben de öyle olunca soğuyorum
- +1 yıl
Ayrıl o zaman
- +1 yıl
Sana değer vermiyor demek ki
Soran+1 yılBenim ayrılmama gerek kalmıyo zaten 🥲
- +1 yıl
Çünkü gidiyor
Soran+1 yılAynen
Hayır saçmalama
022 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim farkeden kaçıyo gibi
Soran+1 yılYa of 😅