Sevgilimle hayat şartlarımız çok farklı nasıl devam edeceğiz?

Merhabalar umarım biraz yardımcı ola bilcek geri dönüşler alırım çünkü kafam çok karışık…mesafeli bir ilişkim var ben Avrupa’da yaşıyorum sevgilim ise İstanbul’da. Çok güzel anlaşıyoruz mesafeli olmasına rağmen güzel gidiyor genel olarak, sevgilim çok saygılı temiz kalpli bir adam. Şu an ki sorunumuz hayat şartlarımız çok farklı olması. Biliyorsunuz Türkiye’nin ekonomik sorunlarını, gelecek ile kaygılarımız var nasıl olucak diye o benim yanıma gelse ne iş yapar, nasıl olur. Mesela düğünümüz bile küçük borçsuz bir düğünümüz olsun isterim oda borçsuz da çok zor ola bilir vs diyor. Ve mesela ev düzmek bile Avrupa'ya gelse nasıl olucak hangi parayla? kendisi standart bir yaşamı var işine gidip gelen biri.
kendisi benim beklentileri karşılıyamamaktan korkuyor, yetinmemekten. Ve böyle düşünmesi beni çok üzüyor kendisinin böyle hissetmesini istemem ama ben bu konuları da ben acıyorum çünkü gelecek ile kaygılarım var nasıl olur diye ve ilerde bu konulardan sorun tartışma yaşamak istemem. Şimdiye kadar bunları çok önemsemedik ilişkimiz yaşadık (1yıl) Nasıl olucaz diye düşünüyoruz, birbirimizi çok seviyoruz ama sevgi bunun üstesinden gelir mi? Ben ondan ayrılmak istemiyorum çünkü çok seviyorum oda öyle. Kendisi bana bu aralar ya seni mutlu edersem diye düşüncelere giriyor çok üzülüyor bende öyle kafam cok karıştı nasıl olucak diye.. sizce bunun üstesinden gelir miyiz? Ve nasıl olur ki? Kusura bakmayın cok uzun oldu.. :(

Sevgilimle hayat şartlarımız çok farklı nasıl devam edeceğiz?