Arkadaşlar merhaba, daha yeni evliyim. Kaynanam çocuk konusunda eşimle bize baskı yapıyor. Başta çok aldırış etmezdim. Fakat en son işte diyelim adım Elif olsun. Dedi ki; " Elifte akıl olsa hazır evden çalışıyor yapar çocuğu bakar mis gibi" falan dedi. O kadar moralim bozuldu ve modum düştü ki. Bir insana bu kadar baskı yapılır mı? Üstelik daha yeni evliyken. Ne alaka yani? Biz eşimle şimdiden çocuk istemiyoruz zaten çok yeni evliyiz. Kaldı ki çocuk konusu eşler arasında konuşulup ortak alınan bir karardır. Bu kadar baskı niye? Çok kırıldım ve araya mesafe koydum. Haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonuna kadar haklısın
Geçen aradı açmadım. Sizce ne yapabilirim benden uzak durması için? Yok yani kadın herrr şeye karışmaya müdahale etmeye çalışıyor ya. Zorla kendisinden nefes ettirecek
Sonuna kadar haklısın. Kusura bakma ama kaynananda akıl olsa karışmazdı. Sonuçta kolay bir şey değil ve yapmakla bitmiyo.
Dimi? Ve ne demek elifte akıl olsa? Sağol ya ben bilmiyordum iyi ki söyledin cocuk yapmayı. Çok sinirlerimi bozdu haddini çok fazla aştı. Geçen ardı açmadım, daha da aramadı. Aslında laf da sokmak istiyorum ama, ya da bu mesafe ona yeter mi? Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz?
Bence eşin senin düşünceni bilsin ilk onunla konuş. Kayınvalidene gelince de, bir şey söyleğin zaman eşinle sen kötü olursun o yüzden sen sadece bu konu hakkında duruşunu göster ve düşünceni kibar bir şekilde anlat. Sadece onun anlayabileceği kibar bi şekide laf sokadabilirsin ama başkası anlamasın. Kibarlıktan da anlamazsa onun sorunu. Sakın fevri davranma bu sefer konu başka yerlere kayar.
Şu ana kadar daha farklı sorunlar da yaşadık. Kendisi sanki biz 5 yaşındaymışız gibi davranıyor her şeyimize karışmaya çalışıyor. Hep eşime şikayet ederdim oda uyarırdı, ama kadın çok anlamıyor yani, sınırlarını zorluyor baya. En son baktım eşimle annesinin arası bozuluyor ve dolaylı olarak da bize yansıyor, bende dedim artık eşimi karıştırmayacam. Bir şey dedi mi lafımı sokacam eşime de bir şey belli etmeyecem dedim bundan sonra. O yüzden artık eşime bir şey demek istemiyorum. Çünkü annesi ona karşı kızsa da sınırları yine ihlal eder oğlu sonuçta ama ben bir kere rest çekip mesafe koydum mu daha da bana yaklaşmaz
Diye
Düşünüyorum
Umarım sınırlarını zorlamaz
Hep zorluyor ki, aşırı patavatsız bide. Bende akıl yokmuş hah. Hala sinirim bozuluyor şu cümleye
Kadın torun sevmek istiyor napsın senin keyfinimi beklesin şurda 10 15 yıl yaşar anca
tamamen haklısın biraz uzak kalması ikiniz için de iyi olur bence
Elifte akıl olsa lafı çok sinirimi bozdu. Nasıl bir itham şekli bu. Laftan anlamaz her şeyimize karışmaya müdahil olmaya çalışır
kendisinde aklı noksanlığı var sanırım
Kendisinden zorla nefret ettirecek en sonunda. Bıktım vallahi ya
Evli değilim ama aileler karışmamali
Değil mi? Ama duramaz her şeye karışır müdahale eder bizi yönetmeye kalkar. Sanki 5 yaşında çocuğuz. Üstelik ne demek elifte akıl olsa? Bi sen akıllısın zaten
boş ver takma ve düşünme
Çok sinirimi bozdu. Aşırı yani. Geçen aradı açmadım. Ama bi konuşup laf sokasım da var hani
O zaman beklemesin hiç beklemedi bir anda o lafi söylersin
Ne diyebilirim sence? Varya anlatsam nelere nelere müdahale etmeye çalıştığını şaşarsın yani. Zorla kendisinden nefret ettirecek en sonunda.
İnanırım çünkü bazıları cidden öyle deli ediyorlar
Hiç sorma gerçekten. Bıktırdı artık yani. Ne konuşasım var ne de göresim. Sence bu tavrımdan sonra anlamış mıdır ona kızgın olduğumu
Eski kafalı değilse anlamıştır
Çok haklısın
Elifte akıl olsa lafı çok sinirimi bozdu. Nasıl bir itham şekli bu
Eşinin de tavır alması lazım o pis karıya