Eşiniizi sevgiliinizi sizden biri almaya çalıyor ve siz bunun farkına varıyorsunuz o kişiye ne yaparsınız.
Bende olan bir şey degil ha :) burada hep seviyorum ama evli ya da sevgilisi var diyenler oluyor ona istinaden dkdk
Eşiniizi sevgiliinizi sizden biri almaya çalıyor ve siz bunun farkına varıyorsunuz o kişiye ne yaparsınız.
Bende olan bir şey degil ha :) burada hep seviyorum ama evli ya da sevgilisi var diyenler oluyor ona istinaden dkdk
Kardeşim bu da soru mu ya Bu resmen katil olmak için bir sebep insana insan insanı öldürür yani bundan dolayı benim namusum olan benim sevdiğim kadına başkası göz dikecek başkası ne bileyim yürüyecek başka bir şey yapacak ya da ne bileyim taciz boyutuna varacak Ben de hiçbir şey olmamış gibi duracağım öyle bir dünya yok yani bu durumda kimse Durmaz Ben de başkasını yapsam başkasına çeker beni vurur
Benden önce o dur demeli ve gerekeni yapmalı. Bana kalırsa ikisine de özellikle benimkine geçmiş olsun Çünkü onun bilgilerinden bir kısmı benim elimde olur. Digerini tanımıyorsam gereken tepkiyi gösteririm yine de ama biliyorsunuz ki hicbir sey kimsenin umrunda değil. Arsiz, inatci, utanmaz ve namuzsuzlar o yüzden etkilemez diye düşünüyorum yabancıyı. Ama benimkini naapardim bilemiyorum cidden.
bi erkeği (evli olsun/nişanlı olsun sevgilisi olsun) cinsellikle ayartmaya çalışan kadın %99 başarılı olur. onları yatmış sayın. ama sırf yattı diye var olan eşini sevgilisini bırakıp gidecek erkek sayısı da çok azdır
Cevap
2Cevap
Gerekeni yapardım kimse eşimi ayartmaya çalışamaz. anlayacağı dilde uyarır ve konuşurdum
Buyursun demesin, eceli olurum. Dünyada erkek mi kalmamış? İçinden geçerim onun içinden🤩
Surat eksitirim önüne bak derim birdaha da muhattap olmam
Birinin ayartacaği eşi sevgiliyi ne yapayım boşa dememişler k*ancık kuyruk sallamaz sa erkek ne yapa bilir
Döverim direk
Ebesini ağlatırım 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?