Onu onu, beni değil, sevdiceğini..! Gerçekten anladın mı hiç, özünü bildin mi? Huyunu anlatırsın, gıcıklığını sayarsın, iyi huylarını sıralarsın ama ya hayallerini, korkularını, umutlarını, iç dünyasını, anladın mı, anlatabilir misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Onu onu, beni değil, sevdiceğini..! Gerçekten anladın mı hiç, özünü bildin mi? Huyunu anlatırsın, gıcıklığını sayarsın, iyi huylarını sıralarsın ama ya hayallerini, korkularını, umutlarını, iç dünyasını, anladın mı, anlatabilir misin?
Anlarım çoğunlukla. Bazen anlamam ya da anlamadan geldiğim de vakidir. Büyük kavgaların koptuğu anlardır onlar.
Ya bizim barışmamız çok güzel olmuyor. Soğumuyoruz kolay kolay.. Öyle barıştım ama unutmadım kıvamında biraz kızgınlık kırgınlık kalıyor...
Zamanla yine normale dönmesi iyi bir şey. Bizimki kızdımı öf, hemen bir tekme yiyorum, şiddet görüyorum resmen (aklıma soru geldi)
Bazıları (çok uzak bazıları) barışınca, barışma şeysi yapıyorlar, sabah güzel uyanıyorlar. Böyle barışmalar güzel ama bizde de uzunca bir süre laf sokmalar bitmiyor. Yani bazıları güzel barışıyor.
Aynen biz de güzel barışmayız
Benim adamın öfkesi çabuk geçmez... Öyle sarılayım desem asla kabul etmez
Ya öyle fena ki... Yelkenleri suya indirme ihtimali olacak, iradesinin kırılma ihtimali doğacak herhangi bir duruma daha en başında asla müsaade etmez. Hata yapmayacaksın. O kadar...
aslında yıllar içinde biraz o bana benzedi ben ona... eskiden daha tahammüllü biri idi. zamanla biraz huyu bana benzedi :))) o da bana şaşırıyor.. farkında yani. diyor ki sen eskiden daha agresiftin daha çabuk parlardın noldu sana böyle ben dayanamıyorum böyle şeylere diyor... eeee işte üzüm üzüme baka baka kararır hesabı... biraz o bana benzedi biraz ben ona..
benim ona benzemem iyi oldu ama o bana benzemeseydi daha iyiydi. ben biraz çekilmez bir tipim yaaa... ne gerek vardı şimdi bana benzeyecek :D
eig için teşekkür ederim bu arada.
Ne demek? Sana gerçek bir olay anlatayım. Vaktinde bir mobilyacıda çalışıyordum. Bir koparatife mutfak dolabı yaptık. Dolaplara montaja gittiğimdr çoğu emekli ailelerde bir ley farkettim, o çocuk aklımla inanırmısın, karıkocaların çoğu, fiziken birbirlerine venziyordu. Çok şaşırdım. Demekki uzun evlilşklerde oluyor, atalar boşuna dememiş, "kıratın yanında duran, ya huyundan ya suyundan alır diye. Fajat şu da olur, keskin mizaçlı insanlar, 40'lı yaşlarda sakinler. Erkekler daha da sakinler, eğer ki sakinlemiyor ise, bir şekerini kotrol ettirsin, gizli şeker ola bilir.🙂
:)))) ne bileyim yaaa.. kolay kolay doktora götüremiyorum anca alerji tedavisini yaptırıyor. gençlikte daha sakin biriydi. adam 40'tan sonra daha keskin karakterli birine dönüşmeye başladı.
Bence insan daha çok anlaşılmayi istiyor.
Cevap
4Cevap
Benim için hiç o kişisi olmadı yani sevebileceğim birisi olmadı ama olsaydı tabi ki de anlardım
Hiç bir zaman ben oldum, onu anladım dememek lazım. İnsan, anlamakla bitmez. Her zaman yeni bir yönünü keşfedebiliriz.
Anladığımı düşünüyorum. Ama anlamamış isem bunun sorumlusu ben değilim, kendisidir. Gayet bencil ve bana uzaktı çünkü
Anladım. Ona göre hareket ettim. Ama o beni anlamak istemediği için tek taraflı ben yoruldum..
Bazen anladım bazen de anlamak istemedim.
Bune mk içim fesat galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar