Instagram fakeden yazdım, ismimi öğrenmek için numarasını verdi. Ne yapsam?

Benim ortaokuldan beri tanıdığım çocuk vardı neler yaptığını merak ediyordum kendi ınstagram'ım dan değil fake hesaptan istek attım, kendi hesabımdan atarsam kabul etmez diye düşündüm sonra isteği kabul etti durumlarına bakıyordum bir tane storye cevap verince o da sen kimsin ki yazdı ben de ismimi söylemedim kendin bul falan dedim öyle aramızda biraz konuşma geçti sonra numarasını attı WhatsApp'tan konuşalım diye ben de ona WhatsApp'tan mesaj attım ismimi sordu daha önce ınstagram'dan ben seni çok yakından tanıyorum deyince kız isimleri saymıştı orada benim ismimi söylemişti ama ben belli etmedim sonra WhatsApp'tan seni kaydetmek için ismine ihtiyacım var dedi ben de söyledim sonra biraz konuştuk neler yaptığımı sordu ben de ona sordum nerede çalıştığını falan neyse o konu orada kapandı sonra saat biraz geç olmuştu ben uyuyorum yarın iş var sana iyi geceler dedi ben de iyi geceler dedim mesaja görüldü attı bir de okundu bilgisi kapalı sanırım mesajı ne zaman gördü mesajı gördün mü görmedi mi bilemiyorum ne yapmam lazım iki gündür mesaj atmıyorum acaba günün nasıl geçti falan diye mesaj atsam mı Ya da nasıl bir soru sormalıyım konuyu başlatmak için

Instagram fakeden yazdım, ismimi öğrenmek için numarasını verdi. Ne yapsam?