Sus bombası direkt susturur uyku etkisi vardır, dilleri lal eder hepsi bu 🤣🤣

Sus bombası direkt susturur uyku etkisi vardır, dilleri lal eder hepsi bu 🤣🤣

Bu kadının yaradırılışında var.
Kişinin ilk önce kendisinin kabuk etmesi gerek.
Söylendiğinde komik gelsede aslında bir gerçek var.
Biz erkek cinsi evet basit. Klasik olan şeyler var. Bundan ötürüdür bir cinsin diğerinden geç olgunlasiyor olması
Bunun sakin bir cinsi yerin dibine sokmak , digerinide yüceltmek için yazdığımı.
Kendi bildiğim gerçekleri söylemekten uzun zamandır vazgeçmedim sonucu ne olursa olsun.
Çünkü kişi ilk önce kendisine saygı duymalı sonrasi zaten ister istemez gelmesi kaçınılmaz.
Hayat sizleri hep gönlü güzel vicdanlı insanlarla karşılaştırması dileğiyle.
İyi geceler
Amin cümlemizi güzel ve iyi insanlarla karşılaştırsınlar
Teşekkür ederim hepimiz için
Amin 🙏
👍
Dırdırı zaman zaman ikimiz de yapabiliyoruz özellikle hararetli bir konu varsa ama genel olarak rahatsız eden bir durum yok beni.. 😂 Keyifli günler..
Karşılıklı dırdır işte bu ilişkinin kebap üstü yoğurdu mantı üstü yogurdu yoğurt yani 🤣🤣
😂 kesinlikle
Teşekkür ederim :D
yok ya atmam çünkü ben kesin ondan daha cok konusurum 😂😂
Günlük kaç bin kelime konuşuyorsun tahminen 🤣
Tamam icat etsem alırsın o zaman 🤣
Ne yapıyorsun uykunda da mı konuşuyorsun çenene tank mı yerleştirdin bu kadar sağlam mı 🤣
Konuş konuş nereye kadar gümrükten geçerken senin çeneye kota koyarlar bak benden demesi yurt dışında cikacagin zaman az konuşmaya calis 🤣
Senin vize almana gerek yok bu dille her dili konusursun anlaşırsın seni onlardan sanarlar bu bizim vatandaş derler 🤣
Yasaklı kelimeyi deme ama Suri diyebilirsin çünkü Surinam da diyebilirsin e onlar karaoglan karakızlardı sanırım 🤣
Sen kara olmadığına göre kabul etmezler yok yok suri ile başlayan bir şey demd sen yinede
İber yarımadası evet 🤣
Cevap
3Cevap
Yok yaa, yine de atmaya kıyamazdım. 😂
🤣🤣
Yok öyle bir sorunumuz.
Enişte iyi adam ☺️
Evet
Sevgilim çok konuşsaydı dinlerdim ben 🤣
Ahhaha ah keşke konuşsa diyorsun ama işte olunca konuşur merak etme sen 🤣
Ya ben cok konusan insani sevmiyorum hele de konusulan konu ben ve hatalarim temaliysa... sizene be insanoglu belki bilerek yaptim o hatalari
Katılıyorum
Sevgilim yok olursada çok konuşanı kafamda bünyeme kalbimde kabul etmez. Sağol yinede
Ortlama bin kelime yeterli 🤣
Ohoo yallah derim daha iyi sizden umut bekliceme😄
Sizemi onamımı🤔bin kelime hatlar karıştı 😄
Neyse Kimseye varmadan yollarım😄füzeyle uzaya..
Ben değil yahu gelecekteki sevgili adayınız için dedim 🤣 o zaman yüz kelime ile konuşan yeni Türkçeyi sokmuş bir ilkokul öğrencisi kadar konuşan biri lazım size inslalah bulursunuz ama erkekler az konuşur ya bir sekilde bulursunuz
Sizi kastetmedim saten.. Siz yolluyormuşsunuz ya sorunuzda size ihtiyacım olmaz demek istedim. Hayatıma aldığım kişide zaten zeki ve nerde konuşup nerede susacağını bilen kişidir
Kesinlikle akıllı insan zeki insanı hayatına katar çünkü zeki insan karşısındaki insanı mutlu etmeyi düşünür ve hayatına kolaylıklar sağlar nerede ne yapacağını da bilir
Aynen👍
Çok konuşursa ben de isterim o sus bombasından evet atardım kafasına kafasına Xjdjd
At at 🤣🤣
Önceden olsa atardım evet.
İlk olarak sana atarım 😂
Ben süttenim sayılmam 🤣
Karşıt cinse sus bombası etki etmez. 😃
Hocam sen benim bombanintesirine güven 🤣
Dinamit kesin. 😃 Funyesi kısa olursa etkisi çabuk olur. 🤣🤣🤣
Kısa bırakiriz 🤣
O zaman olur. 🤣🤣🤣
🤣🤣bom
Bu sanal bomba etkisi hocam. 🤣🤣🤣
Bu sanal ve sanat etkisi hocam
Dört tane yapıp birini sana vereyim hocam. Bir kenara bırak sitenin sende. Senden o kadar süs etkisi alıyoruz yani.
🤣🤣🤣
Ahaha olur hocam 🤣
Cingilbang cingilbang bang bang...🤣🤣🤣
İşte banggggg dünyası 🤣
🤣🤣🤣🤣
Atmazdım yeterki konuşsun
Sevgilim yok yani böylece böyle problemim de yok
Çok fazla. konusur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?