Uzun ama iyi değilim lütfen bir yardım fikir verin çaresizim?

Merhabalar ben 23 yaşında öğretmenim. 7 ay önce birisiyle tanıştım ama hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu bir birliktelik yaşadım. İlişkimizin dördüncü ayı bana evlenme teklifi etti ve bir ay sonra nişanımız oluyordu. Ondan asla hiçbir şey saklamadım geçmişimle ilgili ya da yaşadığım bir şeyler ilgili her şeyi biliyordu. Şu ana kadar bir kere kavga bile etmedik. Bir hafta önce bana geçmişini öğrendim diyerek ayrıldı. Hiçbir açıklama yapmadı bana dediği şeyi zaten ona söylemiştim her şeyi biliyordu. Ailesi beni çok severdi annesi kardeşi şimdi arıyorum beni engellemişler. Kendisi beni engellemiş. Biz onunla birlikte olduk ve ben hamilelikten şüpheleniyorum. O da bunu biliyor ama hiçbir şey demedi. Asla böyle birisi değildi kimin ağzıyla hareket ediyor bilmiyorum. Ailesi beni kötü biliyor ama bilseler birlikte olup beni bu hamilelik şüphesiyle bıraktığını yüzüne bakmazlar babası evlatlıktan reddeder. O bunu bildiği için ailesiyle konuşmamam için annesini benden kaçırıyor resmen. Ben annesiyle konuşmak istiyorum beni kötü bildiği için bana kötü bir şey derse eğer bende oğlun ben istemeye istemeye benimle beraber oldu ona nasıl gücüm yetsin beni bu durumdayken bıraktı diyeceğim. Annesi bu günaha asla ortak olmaz bunun konusu geçti daha öncesinde ve bize böyle dedi eminim bundan. Çok büyük ah ettim ondan çıksın istiyorum bir yandan konuşmıyım kimseyle Allaha havale ettim diyorum. Ama psikolojik olarak iyi değilim randevu aldım psikoloğa gideceğim. Ah çıkar mı
Uzun ama iyi değilim lütfen bir yardım fikir verin çaresizim?