Esimle boşanma aşamasındayızz 6 aydır gel demeyen adam şimdi diyor açıklamayı okuyun yorumlarınız benim icin değerli?

6 aydır eşimle boşanma aşamasındayızz kızım şu an 10 aylık. 1 gün telfonumu kapattım beni defalarca aramış yazmış gece açtım telefonumu 2 de annemle konuşurken aradı. Etmedigi kavga kalmadı dedi ben sana neden ulaşamıyorum sen nerdesin neden acmiyosun kızımı göremedim neden yapıyosun bunu falan dedi. Kavga ettik profilime kızımın ikinci adının baş harfini yazdım eşimle takiplesmedigimiz halde profiline â harfi yazıp kalp koymuşsun tamm önemli değil ama bak karaktersiz falan dedi bağırdı baya. Aradan 1 saat geçti evin önüne geldim hadi gel kızımı hazırla dedi dedimki hayır bana ailene hesap vermek zorunda değilsin dedi. Gece saat 4 bu arada ve alkollü. Benimle şehir degistirirsen ve ailene sahip çıkarsan gelirim sadece bu gece dersen gelmem dedim. yarın bırakırsın yine dedim onu yarın düşünüruz dedi bu çocuk oyuncağı değil gel bırak dedi geliyor musun dedi bende korkuyorum dedim. Sevdiği adamdan insan korkarmi kızımla uyumak istiyorum dedi.. ben gitmedim seviyor musun beni dedim beynini kullanırsan dediklerimden anlarsın sen hala benim karimsin dedi. Ama ben gitmedim aynı şeyleri yaşamaktan korktum. Ailesi zaten beni istemiyor. Sizce eşim bana neden gel demiş olabilir ve hayır diyince tam demedim say bir daha beni arama dedi kızımda aramasın dedi 😁 kapattı. Hayır diyince sanırım. Sizce nedir bu beni hala seviyor mu cidden gururundan mi böyle ayikken gel demiyor yorum lütfen

Esimle boşanma aşamasındayızz 6 aydır gel demeyen adam şimdi diyor açıklamayı okuyun yorumlarınız benim icin değerli?