Sizce , o buluştuğumuz günün sabahı bana mesaj attı ama ertesi günler istemediğini söyledi neden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Köprüyü geçene kadar kızım saf mısın
Ne alaka insan sevince köprü mu olur
Seni buna inandırır işte sonra bi bakmışsın bitmiş gitmiş
Nasıl pişman olur sence gelir
Ulaşılmazı oyna her zaman müsait olma ama kendinden soğutma hesap sorma. Arada naber de konuşmayı uzatma sen kes konuşmayı paşa paşa gelir
Gelmez sevismeye gelir anca sende keşke gelse dediğine pişman olursun
@Tqbaa0 beni instagramdan whatsaptan engelledi , telegramdan engellememis , sence profil resmim ona görünsün mu yoksa ben de mi resmimi kaldırayım?
Zaten zamanla da kız bunu anlar kendi vazgeçmek ister. Şimdi kız yazsin diye neler yapmaz öyle daha çok kullanılır. Böyle anlar anca
Hayır bırak engelleme. Gerek yok bazen ne kaybettiğini görmesi lazım
Hayatına daha iyi bi şekilde devam et ki ona bağımlı olmadığını görsün ama kıskandırma işlerine girme temelli kaybedersin
@Tqbaa0 zaten engelledi beni cidden birbirimize söverek bitti , profil resmi bende görünüyor telegramda ben silsem mi bilemedim whatsapta engelli işte,
Telegrami sürekli kullanan biri mi belki oraya girmediği için aklına da gelmemistir
@Tqbaa0 cidden berbat şekilde bitti biz beraber olduk ben onun olduğu şehre gittim , eski sevgilisiyle eklestiler sil dedim , sanane lan sanane felan dedi , yan yanayken iyidik sonrasında, kötü olduk , bana mecburmussun gibi davranmani istemiyorum bu yüzden ben yapmak istemedim aslında dedi , ve eskisi gibi hissetmiyorum diyip engelledi kavga gürültü vb oldu
@Tqbaa0 telegramdan da yazmıştım nasıl hemen silebilirsiniz insanı hayatından ya felsn dedim oradan engellememis sadece mesajları benden de kendisinden de silmiş
Benim dediğim gibi işte olay bak sen anlatmadan ben anlattım her şeyi, allahın saflarından tavsiye alma boşuna
Olaya duygusuz yaklaşma erkeksin ya sende seversiniz kullanıp atmayı boş konuşma burada ne anlarsınız sevgiden
@Tqbaa0 ciddi anlamda ne yapayım sence bilmiyorum ben yazamam artık o yazana kadar cidden berbat bitti
@Tqbaa0 boş yapma adamın amacı açık kullanıp atmış canım gibi umut verme bir halttan anlıyormuş gibi, sanki ben yaptım bana ne sallıyosub
Yazma zaten. Eğer içinde biseyler varsa döner yazar emin ol. Baktın yazmiyo bekleme sende öyle iyilerini hak edersin ki iyi ki olmamış dersin sadece biraz sabır ama kendini yıpratma. Stalklama iyi bağımlı olursun. Hayatına yeni biseyler kat yeni şeyler yap yalnız kalma kafanı dağıt bi müddet emin ol iyi gelecek sana
@Tqbaa0 bir insan sevmiyorsa seks de yapmasaydi kusura bakmasin da ben ona mecbur gibi davranmadim benimle buluştuğu halde eski sevgilisini eklenmesine sinir oldum ki sınav sürecinde ben yanindaydim bana birbirimize destek olalım kopamıyoruz dedi ve sonrasında yüksek puan aldı eskisiyle eklenti ve gitti
Onu da sevmiyordur emin ol yoksa git gel yapmaz ya da huyu budur. Erkekler sevmese de zevk için seks yapar emin ol bu konuda. Sende öyle bise geçti diye onu suçlama ona bagliymissin gibi davranma şimdi o evlilik psikolojisine girmiş olur kaçar
@Tqbaa0 hahahhaah güldüm ya cidden evet evlilik psikolojisine girdi ve ben ona dedim ki evlenelim paramızı biriktirip 🤣o da dedi ki yasımız daha erken ve kaç aydır güzelce konuşurken bunlar olduktan sonra istemiyorum felan demeye başladı