ilk adımı atma konusunda cesur olamayan kadınlar, ayrılırken hiç canı yanmayacak gibi cesareti nereden buluyor?

ilk adımı atma konusunda cesur olamayan kadınlar, ayrılırken hiç canı yanmayacak gibi cesareti nereden buluyor?
Kadınların zaten ben bir şey söyleyeyim mi vicdan diye bir duyguları yoktur aslında günümüz kadınlar açısından söylüyorum gerçekçi olalım yani başlarda bir adamı severler ya da sevdiklerini söylerler onun gerçek olup olmadığını da tam anlamında bilemezsin de, ondan sonra da zaman geçtikten sonra da birtakım duygularını bastırırlar ya da birtakım hevestir onlar için o anda heveslerini aldıktan sonra karşısındaki adama yok efendim ben istemiyorum Yok efendim eskisi gibi olmuyor yok efendim sen şu hatayı yapıyorsun bu hatayı yapıyorsun diye bir ton hata bulurlar ve çekip gitmeyi tercih ederler kadınların her zaman için yaptığı budur.
Adam yeteri kadar ilgi gösterir değer verir ilk adımı atar ama kadınlar çeker gider sonraki adamın da ne halde olduğu umurlarında olmaz yani bakar yoluna
İlk adımı cesur olmadığımız için mi atmıyoruz?
Kim demiş onu?
Biz ilk adımları atmanın size daha çok yakıştığını düşündüğümüz için atmıyoruz.
Farkındaysan ilk adımları atmayız ama size atacak cesareti veren biziz.
Biz o cesareti vermesek ooooo : )
Ayrılırken de gururmuz devreye girer.
Bize o dik duruşu gururumuz verir.
Al işte bütün sırlarımızı döktüm ortaya : ))
Cevap
6Cevap
Öz güvenlerinden
Bu neden süper soru değil acaba 😂 Neyse kadın yani yapar 😂
Görmemiş olabilirler 😁
@elifkaymaazz hanim 🥳
Adım atmaz ama attırmak için can atarlar.. 😄
Kahraman olmak ruhlarında var.. Sonunu düşünmüyorlar..
Wooow bu nasıl bir soru 😍
Hayırsızlık kanlarında var beyim.
Merci 😍
Bilemiyorum ben hep reddedilen taraf oldum ilk adımı atan da bendim bu durumdayım diye ♿
beyinlerinin sağlıklı çalıştığını sanmıyorum kız cinsiyetinin
Onunona söyle hadi ben kacar
Tamam söyleyek hedef göster 🤨
Deli cesareti gibi bişi o aniden geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?