22 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce ben evliliğe hazır mıyım?

Arkadaşlar Herkese Merhaba. Ben 22 Yaşındayım sigara, içkim, alkolüm, kumarım vs yoktur böyle karı kılza işim olmaz ortam vs takılmam kuzenimle çıkar dışarı belli mekanlara gidip takılıp geliriz abartmamak kaidi ile yakışıklıyımdır benimle konuşmak isteyin çok kız var ama ben istemiyorum ben hayırlısını diliyorum öyle sevgii olup vaktimi harcamak istemiyorum benim istediğin konuşacığım kişi benim için tek olsun ömürlük olsun isterim hep. kendi işim var evim, arabam, yazlığım var tüm beyaz eşya mobilyam hazır artık hayat cizgim belli işten eve evden işe gidiyorum arada çıkarım gezerim, gezmeyi yemeği içmeyi seven biriimdir lükse'de düşkünmdür kararında tabi, onun haricinde empati kurarımm her zaman karşımdakini dinler bir sorun varsa konuşarak çözerim onu anlarım anlamaya çalışırım sevdimdi tam sever hissettiririm yani açıkcası kendi mi hazır hissediyorum evliliğe ama dışardaki insalnrın evlilik hakkında yorumlarını merak ediyorum benim gibi 22 yaşında ya da küçük evlnen var mı mutlu mu değerli cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler?

Güncellemeler
1 yıl
Tekrar'dan Merhaba Evlendim Arkadaslar, 4 Ay Oldu Çok şükür her şey güzel eğerki imkanınız ve durmunuz el veriyosa ve kendinze güveniyosanız doğru insanla evlenin derim iyi kötü yorumunuz için teşekkürler herkese...:)
22 yaşındayım, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce ben evliliğe hazır mıyım?