Sevgilimi kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Sevgilimle severek ilişkiye başlamadım. Kendisi benden bir süredir çok hoşlanıyordu, ortak bir arkadaşımız çocuğun benden çok hoşlandığını söyledi ve sevgili olursak beni çok mutlu edeceğini çünkü kendisinin çok mutlu olacağını söyledi bir şans vermem konusunda ricada bulundu bende o sıra boşlukta hissettiğim için ve belki tanıdıkça, vakit geçirdikçe sevebilirim düşüncesiyle çocukla sevgili oldum. Çocuk gerçekten çok iyi bir insan karakter olarak yani 3 aydır sevgiliyiz ve şimdiye kadar bir yamuğunu görmedim hep ilgili ama ben ne kadar çaba gösterdiysem de bir türlü sevemedim, sevemiyorum yani ona karşı bir şey hissetmiyorum, bir çekim yok ve zevklerimizde örtüşmüyor mesela müzik zevki olsun, hobiler olsun, düşünce yapısı olsun çok farklıyız mesela ben özgür ruhlu bir insanken o daha çok bir yeri benimseyen oraya bağlanan bir ruha sahip gibi gibi. Yani bu ilişki benim için yürümüyor nasıl ayrılabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün kendisiyle buluştum durumdan güzel bir şekilde bahsettim açıkçası kötü bir tepkiyle karşılaşmadım hatta memnun oldu çünkü 1 aydır aslında benim kendisini sevmediğimin ama sevmek için çaba gösterdiğimin farkındaymış, ben biraz daha bekleseydim o konuyu açacakmış zaten. Her neyse sorunsuz bir şekilde ayrıldık ve arkadaşız, her şey yolunda yani kimse üzülmedi yorum yapan herkse teşekkürler 🙂
Sevgilimi kırmadan nasıl ayrılabilirim?