AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herkesi memnun edemiyor insan
ne kadar iyi olursan ol birilerini6n hayatında yine kötü anılacaksın herkesinn hayatı öyle asosyaller hariç
Ben pek umursamıyorum kalp kırılır kırılmaz.
Benim kalbimde kırılmadık yer kalmamış kimi neden düşüneyim.
Kabulleniş sonrası gelen zalimlik bu. Zulmetmek öğrenilen bir şey. Kimse doğuştan kötü doğmuyor. Yaşadıklarından sonra oluyor ve yaşattıklarıyla da bir başkasının hayatına yön veriyor. Bu döngü yanlış.
Çok haklısın, bu döngüyü çok kırmaya çalıştım.
Olayların çokta bilincinde farkındayım.
Masum birine zalim olan kötülük yapıyor, masum kötü oluyor gelip bana zalimlik yapıyor, ben masumken zalim oluyorum hıncımı başka masumdan alıyorum, o masum zalim olup yine bir masumun canını yakıyor.
Ama o kadar çok direndim çok savaştım ki her şeyden taviz verdim her şeyi tolere ettim.
Kimse üzülür kalbi kırılır incinir demedi.
Nasılsa affediyor, nasılsa bir şey demiyor sesini çıkarmıyor istediğimiz kötülüğü yapabilir dediler.
İyi niyetimi canım aptallık olarak algıladılar.
Ben de onlar gibi olunca ben çok değiştim oldu.
Bence herkes kötü olmalı, kimse kimseden iyilik beklememeli.
Madem öyle saygı duyarım, sivil hayatta karşılaşmamak dileğiyle :D
😄En vicdansız gaddar halim bile vicdanlıyım diyenden daha merhametlidir merak etme 😄
Bazı şeyler karşı tarafı incitebilir. Ya karşı tarafa söylemeyip kendini incinirsin ya da incitirsin..
Biliyorum ama üzücü yine de. Bunu görmezden gelip kanun bu demek biraz rahatsız ediyor beni. Hoş, düşününce daha çok rahatsız oluyorum...
Karşı tarafı incitmemek için yalan söylersen eğer sen kötü olursun. Dürüst ol ve anlayışlı kişiler bu konuda sana tavır koymaması gerektiğini bilir zaten. Sana küsüp darılacak insanlardan hiçbir fayda gelmez. Ardına bakma.😉
Orası öyle haklısın. Dürüstlükten doğan merhametsizlik kötülük değil. Ama sonuçları elimizde değil elbette
Herkes de çok alıngan çok kırılgan napalım yani doğruları ahirette mi söyleyelim 🤣 iyi meleği değiliz biz de
Dünya sınavında öyle bir ideal durum yok ne yazık ki birileri kırılacak
Ne sınavdayız ne yarışta
Neydeyiz kardeşim amaçsızlıkta mıyız?
Insanlardan uzak kalacaksin o halde osuruqcu
Bir soru da benden sana.
Varliginin sebebi nedir
Şahsıma yönelik mi soruyorsun, insanlığın her bir bireyi için mi?
Insanlari siqem sana bisey olmasin Priest. Sorum sade ve sadece sana
Varlğımın sebebini anlamaya çalışıyorum aslında hayatımın çoğunda. Sahip olduğum beyne bedene kalbe yakışacak işler yapmaya çalışıyorum. Bence varlığımın sebebi bir hediye olan hayatımı hediyeler vererek geçirmek olmalı: aileme sevdiklerime ülkeme tüm dünya çocuklarına
Adamsin, Isa Mesih hepimizi seviyor, mutluluk hediye ediyor sen gibi.
Peki neden var oldun sevgili Priest?
Daha derine mi ineyim en temel fikri mi soruyorsun anlamadım? Açman gerek biraz sorunu
Haklisin.
Isa Mesih kardesim biz insanoglu neden yaratildik? Amac nedir, beni isiginla aydinlat
Seni aydınlatmayı çok isterim ama tam o noktada bende biraz karanlıktayım
Sence niçin yaratıldık?
Sorun burada basliyor ve bitiyor bende..
Neden oglen yemek yedin? Aciktin.
Neden kahve ictin? Iyi hissetmek icin ictin.
Nedenlerin hepsinin makul cevabi olan insanlar icin bu varolustali bilinmezlik ve sonrasi beni hayattan siyiriyor.
Insanlar, cogu yalan. Sahte, paragoz ve iki gunluk dunya mali icin birbirini kandiriyor, asagiliyor, yalan konjsup, kiriyor. Neden?
Kac gun yaaayacagimizi bilmedigimi, bu varolusa neden geldik biz.
Amanakim ya, Isa Mesih kardeslerim sizleri seviyorum..
Sağol dostum bu kısa zamanda ben de seni sevdim. Şu yalan dünyada aradığımızı bulmak ümidi ve dileğiyle geceye bir üç nokta bırakıyorum
Ya kırarsın ya da kırılırsın bu hayat bele
Öyle gibi. Tahterevallinin iki ucunda duran çok az kişi birbirine denk geliyor; birbirlerini kırmadan kırılmadan kalıyorlar