AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cilveli olunmaz cilveli doğulur değilsen boşuna uğraşma yapmacık olur daha kötü..
kıkırdak ol sıcak davran birazda kıvraklık tamam işte
Ya içten gelir ama gülümseme hafif çocuksu tavır saçlarınla oynama küçük örnekler
Gulumsuyirum. Cocuksu tavira gerek yok asiri minyonum zaten. Onun yerine geciyor😁
Nazlı ol göster elletme
Ya şakalaşıyoruz falan iltifat ediyorum bazen
İyi işte
Evet ama sevgili olamıyoruz işte. Arkadaş gözüyle bakıyor bana.
Sen seviyor musun onu
Evet. Hatta kendine iyi bak dediğimde seni cok seviyorum dedi bana. Bende ona dedim.
İyi işte ne güzel
Ya aşkta inatçı olan tiplerden. Sevgili olmak istiyorum onunla ben
İlanı aşk et ona
Ne iyice cepte gorsun yani
Sen o etsin istiyor sun
Evet
O zaman gösterecek elletmeyrcen
Nasıl yani. Is arkadasim. Is kiyafetleriyle goruyo beni
Nerde çalışıyorsun ki
Markette reyoncuyuz
İyii işte reyon aralarında olur
Ne yapicam reyon arasinda
Cilvee
Hmm sohbet ediyom. Adi oğuz. Oğuzum dedigimde oluyor hatta.
Oğuz mu nerde bu market
Migros
Hı bizim bir oğuz varda marketçi o mu yoksa dedim
Bir suru oğuz var marketci😂Adini uzayarak soylemem cilve olur mu
Dm ye gelsene
Üzüldüm ya
@BUKET0606 neden
Sakız çiğne göz kırp
Davranışlar ile konuşma ile
bükül dudağı ısır
Yapiyim dudği isrmayi oda isiriyo
Yaptiydım
karşılık veriyor
Ama devami yok iste😂
Baska ne yapsam
takip attım
kivir
Belimi mi🤭
yyess
Okey kivirtirim
Kolay
Kendini vererek ya
Popoyu kıvırararak
demeyle olucak iş değil
Boş iş
Neden cilveden etkilenmez mi bir erkek?
Bunun dozunu abartıyor bazı kadınlar bence gereksiz hale geliyor
Ben abartili derecede yapmiyicam yaa
Dozunu ayarlıyorsan okey
Ya bende sıfır
Sıfır olması o kadar da kötü değil ya hahaha
Birini etkilemek istiyorumda ondan
Cilve başka etkilemek başka ama
Cilve yaparsam etkilenir diye düşündüm. Ilgi iltifat guleryuz falan hepsi var bende
Cilveye ihtiyacın yok kendin olsan yeter bence ya
Şakalasiyoruz. Ama bazen ise kafasi ise gidimce kinusmuyo benle pek. Markette reyoncuyuz bu arada
Biraz ciddi konularda şakayla karışık çok meraklısı gibi olmadan kendinden bahsedersen ilgisini çekebilir
O dunurculerin gelecek diyodu sakadan bana. Ertesi gün bende seni evlendirecem dedim ona sakadan.
Bi yalnız kaldığınızda bi ara işten sonra bi şeyler içelim mi de yani nolcak ki :)
Ya yilbasinda ne yapacaz dedim. Mağazanın yoğunlugunu kastederek. O da yuksek sesle calisicaz ne yapacaz dedi. Bende cok alkol satisi olacak dedim. Acaba calismak istemediginden mi oyle yuksek sesle dedi.
Eğer içinden onunla vakit geçirmek geliyorsa açıkça söyle hayat çok kısa valla. Çekincek bir şey yok yani
Doğru diyosun
Genelde öyle derler mütevazı olamayacağım hahahaha
Ama zor kizlari seviyo sanirim
Kendini anlattığına göre senin gibisini beğenmiyorsa afedersin zittirsin gitsin yani bu kadar basit.
Belkide ben kendimi abarttim. Cok tatlisin ney dedim ona. Gecen bi ia var zormus dedim zoru severim dedi.
Kimse insanın kendisinden değerli değil bunu unutma. Sen düzgün bi şekilde söylersin ister istemez yapıcak bi şey yok yani kafanda bu belirsizlikle yaşayarak kendine zarar veriyorsun haberin olsun. Bi gün söyle işte dışarda kahve içelim mi diye hayır derse biter gider.
Çalistigimiz market avm icinde. Yukarida donerci var. Doneri ısmarlıyım diyim orada
Döner ısmarlıyim ile olmaz :D Açık net söyle işte kahve içelim diye ne kaybedersin ki
Senin dediğin ile kanki ayağına gider haberin olsun
Keske seni daha fazla gorsem diyim
Niye lafı dolandırıyorsun ki :D Açıkça söyle diyorum kahve içelim mi bugün işten sonra vs diye ne kadar zor olabilir
Utanirim redderse ya. Gece onda cikiyoruz zaten. Ha bide zor kız olayı var
Ayıp bi şey mi yapıyorsun da utanıyorsun? Tatil zamanında kahve içelim bi şeyler yapalım de. Zor kız olayı espridir çok takılma.
Ya yapim utangaç
Aşılmayacak bir şey değil inan bana
Molaya ayri ayri cikiyoz. Musurler ayni anda cikarmiyor. Hatta ben ona ciktin mi milana falan dedim mukayyet oldum. Inince ariyom o ciksin diye
Telefonda yapıştır madem bu şeyi bi şey söylicem deyip
Ne diyim. Seni seviyorum bile dedik birbirimize ama tutku lazim ya. Omuzuna ney dokunuyorum
Seni seviyorum demişsiniz hafta sonu bi kahve içelim demek ne kadar zor olabilir. İnan bana o kadar zor olmadığını göreceksin sonra gelip bana teşekkür edersin :)
Haftasonunda çalışıyoruz biz. Ben aksam o sabah geliyor.4.30 çıkıyor. Ya redderse ben seni seviyorum arkadaş olarak anladı bence
Sen de arkadaş olarak takılalım dersin kıvırırsın yani :)
Ya daha kapali soylesem
Olmaz net ol hayır derse kıvırırsın rahat ol
Ya ben selam vermeyince selam bile vermiyo. Kacan kovalanir taktiği yapiyo sanirim
Ya böyle belirsizlikle yaşarsın ya da gerekeni yaparsın yani açık net. Olursa olur olmazsa olmaz yani hayatın sonu değil utanılacak bi şey de yok ayrıca
Sen benimsin diyim. Ya da senden niye hoslaniyorum bilmiyorum diyim
Çok hossun da olabilir
Çok hoşsun ya da sen benimsin demenin hiçbir manası yok ki bi kahve içelimden daha tehlikeli ve sıkıntılı. Diyeceğin şey çok basit ya korkma bu kadar. İş dışında kahve içelim mi bi gün dicen hepsi bu. Niye kendi kendini kilitliyorsun gerek yok bu kadar dolandırmaya.
Ya kahve biraz saçma geliyor. Baska bir yere girsek? Evimizin oraya bi pizzaci acilmis deddiydim. Bi gun seni pizza yemeye gidelim diyim
Kahve bu işin sembolü nesi saçma? Kahveye davet etme date teklifi işte. Hayır derse arkadaş ayağına yat geç. Senin söylediklerinin hepsi arkadaşça ve o yönde ilerlersin sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum der kalırsın öyle
Kahve falan yukarida ictigimiz oluyor onlan molalarda. Ondan sacma. Ramazanda yemekte yedik
Ya sen benimsin desem
Inatçı biri ya.. Aşkta inatçı olan tiplerden
Bu içten gelir