Selamlar... Çok sık görüşmek özlemi vesaire azaltabiliyor biliyorsunuz ki, siz ne düşünüyorsunuz?

Selamlar... Çok sık görüşmek özlemi vesaire azaltabiliyor biliyorsunuz ki, siz ne düşünüyorsunuz?
bir gün hayatımda ki birisi ile tam 3 ay hergün görüştük her gün ama her gün her akşam sürekli sonradan sıkıldım bu durumdan görüşmek istememeye başladım boğuldum resmen sonunda kavgalarımız çoğaldı ve ayrıldım yani velhasıl-ı kelam gerçekten de çok muhabbet tez ayrılık ve sık olan herşeyde bir sorun oluyor haddini aşan her bir şey zıttına dönüşüyor gerçekten de
ama evliler her gün birlikte peki neden? demeyin burada devreye işte şu giriyor “nikahta keramet var” yani sanırım Rabbim tarafından bir farklı bişey veriliyor ki bıkmıyorsun aynı şekilde insan ailesinden de sıkılmıyor mesela
Hayır. Sürekli görüşmek ilişkiyi yıpratma, bilakis güçlendirir. Ama taraflardan en az biri doyumsuzsa, başkalarına aklı gönlü kayıyorsa, sürekli bir kişi ile birlikte olmak onu yorar ve rahatsız eder. Vay efendim özgürlüğüm kısıtlandı, bunaldım, sal beni, bıdı bıdı bıdı... E git.. Kim tutuyor seni? Yürü git...
Fazla muhabbet tez ayrılık getirmez. Sürekli görüşmenin kimseye zararı olmaz. Ama abartmadan, boğmadan veya sıkmadan.
Bence sürekli görüşmek aralarında ki heyecanı arttırır azaltmaz. yani sevgililerin karakteri birbirleri ile uyumluysa sorun olmaz. yani çok iyi anlaşıyorlarsa. ben mesela sevgilim olsaydı her gün görüşmek isterdim.
Cevap
8Cevap
Özlemek lazım, evlilikte bile zaman zaman uzaklaşmak gerekir.
https://youtube.com/shorts/orJtclPTX8E?feature=share#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Sürekli görüşmek tez ayrılık getirir. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bu tamamen çiftlere bağlı bir durum.
Her buluşmada yemek yiyip sonra kafeye gidiyorsan elbette sıkıcı bir hâl alır. Sırf yemek ve kahve için görüşüyor gibi oluyorsun.
Her buluşmada yeni bir etkinlik yapmak gerek. Bu da ilişkiyi canlı tutar.
Yooooo. Ne alakası var. Anı heyecanlandırmak ve özlemi diri tutmak sizin elinizde.
Sürekli buluşunca monotonlaşır özlem duygusu bir süre sonra olmaz🙃
Sıkılacaksak neden evleniyoruz o zaman daha çok sıkılırız
Açmaz ben doymam beyime
Azaltabilir ama işyerinde okulda vb nasıl olacak
Bende değil ama istek azalir
hayır sorun olmaz bence
Nerde nasıl görüştüklerine göre değişir
Tabii ki o yüzden erkeğin çapkın olması gerekir
Sıkılırlar tabi ya
E yani normal
@Globerss napiyim
Acabilir