Gizli Üye(18-24)+1 yıl4 ay çok çok erken. Bu kararınızda emin misiniz? Yani tabiki ortada aldatma, şiddet vs. varsa zamanın önemi yoktur ama genel anlamda anlaşmaysa konu, o zaman çok fevri bir karar olmuş olur. Sonuçta daha adapte olma sürecindesiniz.
Ama boşanmanız kesinse ve eşinizle boşandıktan sonra bir bağınız kalmayacaksa sanmıyorum bunun sorun olacağını. Zaten sevdiğiniz, sizi seven biri olunca takmazsınız buna.
Tabi öte yandan nafaka konusu var. Eşinize boşandıktan sonra uzun yıllar nafaka ödeme durumunuz varsa ve geliriniz hem kendi ailenize hemde eski eşinize nafaka vermekte zorlayacaksa, bu sorun olabilir. Sonuçta hiçbir kadın kocasının başka kadına para harcayıp eve parasının yetmemesini, evi kendisinin geçirmek zorunda kalmasını istemez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben sorun yapmazdım. Ben bunun neden sorun olabileceğini düşündüklerini de anlamıyorum. Insanlar anlaşamayabilir ve ayrılabilirler. Bu gayet normaldir. Normal karşılanmalı bence. Sağlıksız bir evliliği yürütmeye çalışmak daha kötü bence. Ben evli değilim belki bu yüzden anlamıyorumdur ama bence birisiyle evleneceğin zaman onun geçmişindeki ilişkilerinden çok kişiliği daha önemli. Eğer iyi bir insansa, dürüstse, samimiyse, en önemlisi de yaşam tarzınız birbirinizinkine uyuyorsa, anlaşabiliyorsanız, bu daha küçük bir detay gibi bence. Ha önceki evliliğine nasıl dikkat ederim. Niye bosandiklarini, nerde sorun yaşadıklarını burdan belki karakterini anlamak için. Sonrasında eski eşiyle ilgili nasıl konuşuyor saygılı mi. Ona dikkat ederdim ama.
02 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
- +1 yıl
Yanlış yere yazmışım ya😂kendi yorumuma yazacaktım kusura bakma seni de tebrik ediyorum
+1 yılAçıkçası şahsi görüşüm şöyle gerçekten tanıyıp seversem ve evliliğimizin iyi olacağına inanırsam sorun etmem yani şöyle illaki sorun olur aile ve çevreden kaynaklı ama halledilebilir çocuk olmadığı icin cok sorun olmazdı aile bir şekilde gönlü yapılır çevre bir yerden sonra umursanmaz ama evliliğinin sorunsuz bitmesi lazım yani sürekli bir kaos bir iletişim filan olursa olmaz ama mesela ben daha önce evlenmemis biriyle evlenirlen bir kere düsüneceksem boşanmış biriyle evlenirken iki kere düşünürüm ki kendi boşanmış biri zaten seni cok daha iyi anlar ama cocuk olmadığı ve yeni evliyken boşandığın icin daha kolay olur çocuk da yok en azından
00 Yorumla
bu kadın olarak daha zorlu bi süreç aslında ama evlenmek kadar boşanmakta gayet doğaldır. Ben kadın olarak ilk erkek arkadaşımla evlendim. Sonra boşandım. Ve şu an ki eşim hiç evlenmemiş. Evlenmiş ayrılmış olmamı hiç dert etmedi. Bilhassa ailesi de dert etmedi , çok sevdiler. Gayet mutlu mesut geçinip gidiyoruz :) kısa ve öz dert etme sevdikten sonra engeller hiç göze görünmüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Herkesin hayatında aksilikler olabilir iyi düşünmek gerek biraz acele etme zaman geçsin tam emin ol piskolojini topla umarım ki çocuk yoktur nedeni de şu anne ayrı baba ayrı daha bebeklikten zor olur eşler içinde zor en tatlı zamanlarında çocuğunu kısıtlı görebilirsiniz.
Piskolojik eğitim almanı şiddet ile tavsiye ederim.
Daha sonra ki zamanlarda evlilik olur neden olmasın ki bunun örneklerini de gördüm kesinlikle karamsar olma bu konuda sana tavsiyem.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evlenip ayrıldım çok ağladım takıntı yaptım yaptıkça hep ordan vuruldum sonra biri beni uyardı sakın zayıf nokta takıntı yapma herkes bunu seni vurmak için kullanır dedi ağlarken evet öylede oldu yaşadığım olaylarda gördüm sonra hiç kimseyi ve yaşadığımı takmamayı onla yüzleşip barışmayı öğrendim hayatıma gerçekten beni seveni aldım sevmeyeni bıraktım hiç alsın sevsin diye bakıp minnet etmedim her şey yoluna girdi sevip seviliyorum vede bekar hiç evlenmemiş kıyamet bilen erkegimle hiç üzülme yoluna devam et kanka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda bayanlar evlilik kararını bir düşünürler, özellikle aileleri boşanmış bir beyle evlenmesine sıcak bakmaz, tabi bayanda boşanmışsa durum değişir,. Ben şahsen empati yaparak dul bir beyle evleneceksem evliliği niye uzun sürmemiş, ayrılık sebebi neymiş, suç kimdeymiş, dayak, hakaret varmıymış, arada çocuk varmıymış bunları iyice öğrenmeden evlilik kararı veremem
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşındayım ve kadınım kızım 1 buçuk yaşındayken boşandım, toplum içinde "dul kadın" etiketini yediğimiz bir ülke de yaşadığımız için evlenmeyi düşündüm ikisi de bekar denk geldi başta sorun olmadı nişana kadar gitti ama aileleri kabullenmedi zorlamak da benim guruma dokundu. 19 yıldır yalnız yaşayan bir anne olarak şunu biliyorum ki evlilik sen istedikçe imkansızlaşıyor, bu sebeple boşanmak istiyorsan bir daha kim benle evlenir ki diye düşünme. Seni mutlu eden kişi ile sonu evlilik olur mu acaba diye de yola çıkma içinden geleni yaşa önce kendine saygını koru, kendine saygısı olan insan başkalarına da saygılı oluyor ve o insanı bulan bırakmak istemez aşık olmadan da kimseye yaklaşma aşk belki canını yakar ama iyi ki yaşamışım da dedirtir kardeşim 😉
11 Yorumla
+1 yılDünyada tek evlenip ayrılan sen değilsin. Sonuç olarak eşini aldatmamış, şiddet göstermemiş sadece geçimsizlikten boşanan biriysen, yeniden evlenmen için engel yok. Ama eşine şiddet uygulayan, aldatan, cibilliyetsiz biriysen kimse seni almaz. Zaten sen birini almaya çalışma hayatının içinden geçerler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genç yaşta evlenmek isteyenlere duyuru yapmak istiyorum... lütfen ilk önce maddi/iş statüsü yönünden kendinizi sağlama alın ondan sonra evlenme planları yapın. Evlenmeden önce defalarca analiz edin... karakter olarak o insanla bir ömür boyu aynı yastıkta yaşlanabilirmiyim diye.
00 YorumlaHerkesin düşüncesi aynı değil bu durumu genelde empati kurma yetisi olmayanlar sorun ediyor bende boşandım iki tanede çocuğum var şuanda nişanlıyım yakın zamandada evlenicez ama sana tavsiyem boşanmış biri olursa senin için daha iyi olur ben bekar olup evlenmek isteyenleri kabul etmedim sadece hiç evlenmemiş oldukları icin hele bide çocuk varsa iki kere düşünüyorsun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sorun etmez ama sorun edende az değil. Zamanla buna iyi yanından bakmayı öğreniyorsun çünkü ön yargılı insanlarla vakit harcamamış oluyorsun. Nihayetinde boşanmalarda iki tarafında suçlu olması çok zor ihtimal. Genelde biri suçlu diğeri madur oluyor. Ama insanlar (boşanmış) adıyla ikisinide aynı kefeye koyuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki problem değil. Bi sen misin boşanan? Evlilik kadar boşanmak da normaldir. Aile faktörü var birde tabi. Onlar sıkıntı yapabilir ama halledilebilir konular bunlar. Yalnız ayrılık üzüntüsü içindeyken neden yeniden evliliği bu kadar kolay düşünebiliyorsun onu anlayamıyorum. Bu soru cok erken degil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen adam olduğun sürece sorun olmaz iki insan anlaşamayıp ayrılabilir cok normal fakat önemli olan senin karakterin düzgün olsun eski eşine de eski ilişkine de saygısızlık yapma orada burada kötüleme başta anlaşamadık bitti de geç sonucta bir zamanlar ona da seviyorum demişsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen boşanmış biri olarak boşanmanın kişilere bakmıyorum. Çünkü anlayış konusunda sorunlar olabiliyor.
Kendin gibi boşanmış bir bayanla olabilirsin. En azından seni anlar. Zorlamaz. Tabii geçmişini karıştırmazsa00 Yorumla Ben de şu an evlilik arıyor olsaydım benim akranım beyler genelde boşanmış oluyor ve kendi adıma yaşadığım acı şeylerden sonra kişiliğin önemini anladım. Yani boşanmış olsa veya çocuğu olsa da kendisi temiz dürüst biriyse ve çocuklarını da iyi yetiştirmişse tanımaya değer diye düşünürüm. Kadın ve erkeğin her bakımdan birbirine denk olup da mutsuz olduğu ilişkiler de çok etrafımızda.
10 Yorumla
+1 yılHeleki çocuk yolsa bence biran önce boşanın. Çünkü sevmediğiniz biriyle ur geçmez. Çocuk olmadğı sürece kadınlarn çok problem edeceğini düşünmüyorum
00 YorumlaSorun edenler olabilir ama siz size en uygunu seçeneğiniz için ve karşıdaki size aynı duygularla ya da yaklaşımla yaklaşırsa sorun etmeyecektir. Ki anladığım kadarıyla çocuk da yok bazıları çocuk olmasını sorun edebilir. o yüzden rahat olun yani umarım doğru kişiyi doğru zamanda bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılOrtada buyuk bı sebeb yoksa esınle ıyı gecın, evlılık terapistine mutlaka gidin mutlaka ama.. Bosanmıs erkege kımse kız vermez kolay kolay, kımse kendini kandırmasın burada. Bosanmıs erkege kımse güvenmez ısın cok ama cok zor, bosanmıs bı bayan olrk soluyorm.
00 Yorumla
+1 yılKimisi için Önemli bir detay
Kimisi için değil
Bazıları için çok normal yani
takılma böyle şeylere
inşallah mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılEvlenirler merak etme hele bir de çocuk yoksa daha rahat evlenir misin sıkıntı yok. Şu söz kulağına küpe olsun her kurtlu baklanın kör bir alıcısı olurmuş 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hersey ınsan ıcın bosanmıs kısılere ocu gıbı davranılıyo hala bu devırde sansına oyle kısıler denk gelmezse sorunda olmaz
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa sorun değil. Ben kendi açımdan boşanmış biriyle birlikte olabilirim ama çocuklu olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun. Sorun olmuyor bu zamanda artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede erkeğin yaptığı hiçbir sey göze gelmez. Ama boşanmış bir kadin olsaydn çok farkli seyler yasardin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Bu belli olmaz ama bazı kişiler boşanma sebeplerine dikkat ediyor, genelde bunu araştıranlar olur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBende senin durumundayım zor bir süreç 😔 Allahtan çocugum yok benim daha zor olurdu. Ama aynı endişeleri bende duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılArkadaş nişan attı bizim onu bile nişan attı diye istemeyen kız oldu. Ama geri kafalı insanlara denk gelmezsen sorun olmaz.
01 Yorumla
+1 yılArtık çok normal karşılanıyor. Eskiden kadınlar sesini çıkaramayıp ezildiği için boşanma yoktu. Takma bu kadar kafana. Hayırlısı neyse o olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumda olan biri sorun etmez ama boşanmanın sebebini merak edebilir bir de tamamen boşandıktan sonra bunların düşünülmesi lazım bence bir dur bir bitsin sonra yenisini düşünürsün.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman süreci atlatmaya odaklan ve eşini anlaşmalıya ikna et derim yoksa çok uzun sürüyor
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl sürerse 5 yıl sen de evlenemezsin hem de senin soyadınla ne yaptığından haberin olmaz inat uğruna değer mi?
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kardeşim artık kimse problem etmiyor cunki toplumun zaten yarisi evlenip boşanmış
02 Yorumla
+1 yılŞu an öyle biriyle evliyim. Değer biliyor evlenip boşanmış erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun olmaz fakat hiç evlilik yapmış birisi için bu durum için ne düşünülür bilinmez. Sen gibi durumda bir kadın ile evlilik yaparsan çok daha mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum yaa. Gerçi boşanma sebebine de bağlı ama evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılBen takılmam, ama eski evliliği sürecinde yaşadığı şeylere takılabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlendim ayrıldım ve tekrar evlendim. Hiç te sorun etmedim. Sende etme normal şeyler bunlar bulursun seveceğin birini. Bu sefer daha dikkatli davranacağın kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi sorun eder. Boşanmışla evlenmemiş arasında illaki fark oluyor. Onunla anlaşamayan benimle nasıl anlaşsın gibii.. hem sen daha ayrılmadan başkasını düşünüyorsun hay ben böyle...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tek evlenip ayrılan sen değilsin kimse bunları artık eskisi kadar dert etmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam sorun etmem ama ne oldu ki 4 ay içinde?
00 Yorumla
+1 yılHayatta her şey insanlar için daha şimdiden diğer evliliği düşünme bence
00 YorumlaBence bir insan istediği kadar evlenip boşanmalı.. evlilik iyiyse bazı durumlarda boşanmak da iyidir.. ben 5 defa boşanmış biriyle bile evlenirdim eğer seviyorsam.. anlaşamasak boşanırdık ben boşadığı 6. Eş olurdum 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeviyorsanız ve sorunlu bir şekilde (ileride sorun olacak tehdit takıntı vs) şekli durumlar olmicaksa 2 taraf sever anlasirsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç kimse sorun etmez. Dengini bulursun merak etme. Evli olduğu halde sevgili yapan adamlar var düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu herkesin başına gelebilecek bir şey nedeni önemli
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence boşanmak yerine düzeltmeye bak bir yuva kolay kurulmuyor
Cevap sahibi+1 yılAcele etme bence
Cevap sahibi+1 yılZaman iste düşünsün oda
Niye boşandığını sorar muhtemelen. Onun dışında evlilik olmuş zaten evcilik evlenecek olsan da onunla anlaşamadığınızda da boşanırsınız olur biter😁🙄
10 YorumlaBen 20 yaşında evlendim 3 ay evli kaldım ve boşandım şu an 26 yaşındayım ve bekar birisiyle görüşüyorum hiç te engell değil bu fikirleri çıkarın kafanızdan
10 YorumlaTamamen bu karşı tarafın düşüncesine göre değişir. Genel bir fikir söylemem yanlış olur ama mesela kadın kuzenim iki evlilik yapmıştı ve hiç sorun olmamıştı.
00 YorumlaGenel konuşmak doğru olmaz o yüzden kendi görüşüm boşanma sebebine bakarım daha çok sorun kimden kaynaklı onu anlamaya çalışır ona göre Bi yola girerim o insanla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam sorun etmezdim. Ama ilk 3 yıl çocukta yapmazdm iyice tanırım seni güvensizlik olurdu azcık
00 YorumlaBoşanmak neden bukdar ileri görüşlü bakılıyorki ya da insan boşanmak için evlenmez tabikide sorun olmaz adı üstünde yanlış bir evlilik olmayınca olmuyor..
00 YorumlaZannetmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta insanlar Her şeyi yaşayabilir o yüzden böyle bakma olaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanmış biriyle niye evleneyim ki? evleneceğim kişinin hiç deneyimi olmaması gerek
00 Yorumla
+1 yılSen de problem etmeyecek biriyle evlenirsin her türlü insan var sonuçta
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğiyle evlenmeli maksat ilişkiye girip çocuk yapmaksa zaten yine aynı sonuca varırsın boşanırsın boşanırsın bu şekilde gider bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşandıysa bu erkek sorunlu demek ki evliliği yürütemiyor gerçek yüzü aynı evde ortaya çıkıyor boşananla bir daha evlenilmez diye düşünürüm
00 YorumlaBir sorun olmaz bence tabi karşıdaki kişiye göre değişir bu çok dert etmeyin eğer çocuğunuz yoksa
00 YorumlaOda boşanmışsa neden sorun olsun ki çocuk yoktur umarım
00 Yorumla
+1 yılNe demişler denenmişi denemeyin. İkiside boşanmışsa olur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebeblerine bakıp karar verebilirsin. Gerek erkek gerekse bayan haksızlıklara uprayabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBoşansam gene onla evlenmem gene çamuramı bulanayım
00 Yorumla
+1 yıl. d neden bosandigina göre değişir. d objektif olmak gerekir bu konuda
00 YorumlaYok etmez bence, benimde bi zamanlar hoşlandığım biri vardı ve sonradan öğrendim boşanmış olduğunu
00 Yorumla
+1 yılSeven insan hiçbir şeye bakmaz herkes hata yapar bu da senin geçmişin olabilir tabiki
00 YorumlaYani evlenmek doğal olduğu gibi bosanmak da çok doğal bir şey.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne