Sizce bu çocuk kimi seviyor?

Anlamadım ki ama çok yüksek ihtimal benden nefret ediyor ve en yakın arkadaşıma yürümeye çalışıyor (ama ben bir şey hissetmiyorum çocuğa karşı) bu çocuk önceden hep benimle konuşur, sohbet ederdi, gözümün içine bakar gülerdi, ben başka çocuklarla konuşurken kıskanmış gibi yanıma gelirdi hemen ayrıca ben yardım istemeden ederdi, bir ara sıcak soğuk yapmaya başladı bende komple soğudum ama yinede arada gözlerini yakalardım yanıma falan gelirdi kıskanmış gibi yapardı her neyse bu en yakın arkadaşıyla kavga etti bende en yakın arkadaşıyla tanışıktım onun yanına oturdum, yer falan verdim insanlık namına her neyse bu dediğim çocuk o günden beri full soğuk işte soru soruyorum cevaplamadan gidiyor mesela bir kere arkamı dönmüştüm göz göze geldik ve bana göz devirdi diğer kızlarda kavga sırasında öbür çocuğa yardım etti ama onlara çok iyi davranıyor hatta galiba en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor ama yinede mesela ben yalnızken başka çocuklar yanıma geldiğinde aniden geliyor, mesela bugün gayet neşeliydi sonra sohbet ettik bende kokru evindeki canavara yalakalık yapıp elimle kalp yaptığımı söyledim bir anda yüzü düştü belki başka sebep vardır ama ondan sonra sırasına geçti ve hiç kalkmadı uyudu son tenefüs yine en yakın arkadaşıma yürür gibi yaptı ne yapmaya çalışıyor bu çocuk?

Sizce bu çocuk kimi seviyor?