Sevgilim beni seviyor mu kullanıyor mu?

Sevgilimle gittiğim spor salonunda tanıştım 2 ay önce oranın sahibi. Ben ondan çok hoşlanıyodum sonra konuşmaya falan başladık. Şimdi beraberiz. Bana karşı çok ilgili sabah kalkar kalkmaz mesaj atar bütün gün ilgilenir geç cevap bile vermez. Buluştuk beni eve bıraktık diyelim ben eve çıkmadan arar yine konuşurz. 1 aydr birlikteyiz ama sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiyiz. Spor salonunun diğer ortağı anlamış ve beni çok sevdiği için eğer aranızda birşey varsa ciddi değilsen görüşmeyi kes o kız buraya gelmeyi bırakırsa kötü olur demiş. Ben bunu duydum. Sevgilim kıyafetime şuna buna her şeye karışıyo ilgili. beni üzmemek için elinden geleni yapan biri. daha önce kimseyle öpüşmedim buda onu biliyo her halinden belli oluyo çok temiz ve çok safsın diyo. bu yüzden ilk başlarda çekiniyodu bir gün arabada otururken dayanamadım bir kere öptüm ondan sonra yüz buldu oda beni öptü. Şimdi sürekli beni öpmek istiyo eğer sen istemezsn istemediğin bir şeyi sana yapmam diyo. ama öpmek dokunmak vb. yakınlaşmalarada çok düşkün. Beni kullanıyor mu seviyor mu anlamıyorum kafam çok karışık
Sevgilim beni seviyor mu kullanıyor mu?