Güncellemeler
+1 yıl
YAŞI BENİM İCİN PROBLEM DEGİL BEKLEMEK İSTEME SEBEBİM , İLGİSİZ OLDUGU ZAMANİ VARKEN AYİRMADİGİNİ GÖRDÜĞÜM İCİN TEREDDÜT EDİYORUM , ACELE SEBEBİ SEVDİGİNDEN DEGİLDE YAŞI İLERLEDİ EVLENEYİM ARADAN ÇIKSIN DUSUNCESİMİ DİYE MERAKİMDAN YAŞLARI YAZDİM🧡🦋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aile yanlış yapıyor baskı ile olmaz bu işler
Şeytandan daha tehlikelidir böyle aileler
Beni bilmelerine ragmen baska kiz onermisler , yani beni tanimiyorlar tanışmadim ama sevgilim bahsetmisti , buna ragmen baski uyguluyorlar dusun artik🥲
Aileler şeytandan daha tehlikeli olmaya başlıyor
Sevgi olduktan sonra yaşın pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum özellikle kadının erkekten küçük olması normaldir
Asiri hoslaniyorum bagimli gibi birseyim ona karsi ama bazi ilgisiz tavirlari beni biraz uzaklastiriyor ama evlenmeyi cok istemesi de ne alaka dedirtiyor😶
Yani yas benim icin zaten problem degil
Hem aramızda öyle bir fark yaş olarak yok normaldir bence sadece birbirinize olan saygıyı birbirinize olan sevgi konulduktan sonra kimsenin size karışmasına düşünmüyorum
Ailesi karisiyor baska kizdan falan bahsediyorlar.. sevgilim benden bahsetmis ama ben henuz bir karar vermedigim icin baska kizlari onermis babasi
Sen de artık kararını net şekilde belirle ona göre çocuk ailesiyle konuşsun yani
Kac senedir sevgilisiniz
Bi kac ay 🥲
Hemen evlenmeyin
Çok azmış 1 sene olsa bir derece
Acele sebebi ne sizce
Yani gerek yok bu kadar aceleye. Benim arkadaşım da haziranda tanıştı. Şimdi tutturdular evleneceğim. Ben doğru bulmuyorum. neden soyleyemem
İyi ya da kötü olabilir. Ailen ne diyor bu duruma
Annem 1 2 yil beklememi istiyor , okulum devam ediyor çünkü , bitir oyle karar verin diyor
Annen haklı.
Bizim burada komşu vardı. Üniversiteyi daha bitirmemistim. Tutturdular tanisinlar birbirini Nisan takalım. Annem dedi yaşı küçük daha. Benim gözüm korkmustu. Tanismamıştım bile bazen Allah kurtarıyor. Acale etme
O yaşta çıtır kız bulmuş
Benden daha çıtır duruyor😁
Değerin bu kadar demek ki yaşlı biriylesin
için rahat etmiyor ise biraz süre iste
Bakalım zamanla neler olacak🥲
aynen aceleye getirme
Gençliğin Bitince Mi Evleneceksin...
Çok normal
Nesi normal mesela
İlişki kaç ay oldu
Ne kadar süredir tanıyosun
Bi kac ay
Erken
8 yaş fazla sana yetmez
Neden ki , benden daha cok hayati seven ileri duzeyde birisi..
Bedenin 32 yaşında zirvede iken o 40 olacak
Olsun , zaten Şu an bile spor yapan kasli birisi vücudu diri 🥲 hemen sonecegini zannetmiyorum
😊 performansı iyi olur diyorsun
Olabilir