Yardımcı olun bana? BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN?

Arkadaşlar ben tesadüfen bir kızla tanıştım bana göre tesdüftü reels videomu beğenen onlarca kişi arasından gözüme carptı ve istek attım karşılıklı post beğenileri yaptık meğersem kızla aynı sokaktayız yan binamda oturuyor ve 6 7 sene önce karşılaşmışlığımız var neyse kıza yazdım işte aynı yerde oturuyor galiba diye neyse muhabbet nasıl ilerliyor ama bir gece muhabbeti vardırya aynı kafa kızla hemen kaynaştık odunluğuma verin numarasını istedim ilk günden oda vermedi ama sonraki günler kendi benim göndermem olmadan verdi numarasını neyse her şey çok güzel ilerliyor 5. günümüzde buluşma kararı aldık neyse buluştuk kızla baya iyi konuşuyoruz ben kıza güven vermek amacı ile ilişkilerimden bahsettim ve kızda aldatıldığını ve erkeklere güvenmediğini söyledi bende benimle alakalı bir şey olmaz diyerek devam ettim kızla çok ortak yönümüz olduğu için konu açlığı çekmiyorduk ilk date muhteşem geçti sonra çarşamba günü tekrar buluşacaktık ve ben kızın yanına giderken motor kazası geçirdim hastaneye kaldırıldım yanıma gelmek için çok ısrar etti kalabalık olur diye istemedim taburcu oldum kız olayın akşamı beni red etti olay şuki benim mal arkadaşım kıza yenge a kişisi kaza yaptı haberin olsun yazmış kızda bana yenge? Konu böyle açıldı ve bana dediği şeyin kısa özeti senlik bir şey yok ben erkeklere güvenemiyorum ve ilişki istemiyorum neyse red yedim konuşmayiz diye düşünüyordum konuşmaya devam ettik ama hala flört gibi konuşuyoruz bunu tek ben sanmıyorum kendi kendime triplere girmiyorum konuyu anlattığım arkadaşlarımda aynı fikirde kız erkek farketmez kızla konuşmaya devam ettik beni önemsiyor ve çok belli ediyor işte ben bi hatta yapıcakken yapmamam için dil döküyor vs ama konu ilişkiye varınca hep olumsuz oluyor ve kızla hala konuşuyoruz o bana yazıyor arada öyle şeyler oluyor çevrimiçi olup mesajıma cevap vermiyor sizce bu ilişkinin sonu ne olur

Yardımcı olun bana? BİRAZ UZUN AMA LÜTFEN?