AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hanimci efendi durust guvenilir erkek yok ki mecbur onlari seviyoruz sonra uzuluyoruz. Karsimiza boyleleri cikmiyor.
Mecbur diye bir şey yok kanka
Etrafimizda hep boyle erkekler oldukca onlara asik oluyoruz? Evet mecbur cünkü karsima hic oyle biri cikmadi
Çıkmama sebebi biraz da sana bağlı
Hayır değil. Çevremde böyle biri olmadı hepsi toxic erkeklerdi. Ayrıca aşık olmak bir duygu. Bunu engelleyemezsin. Aşık olsamda sevgili olmadığım toxic erkekler olmuştu. Sonu belliydi çünkü.
Çevrene uyum sağlamak yerine çevreni değiştirmeliydin
Cevremi degistirmem icin universitemi lisemi evimi degistirmem gerek İstanbul boyleleriyle dolu kardesim
Sevgili bulmaya kendini niye mecbur hissettiriyorsun?
Sevgili bulmaya calismadim ki secici biriyim. Asik oldum boylelerine ama engellenecek birsey degildi duygularim elimde degil.
Kadın cinayetine adaysın o zaman
Sen okumuyo musun dediklerimi. Onun gibilerle hic bir zaman sevgili olmadigimi ve olmayacagimi soyledim. Sadece asik oldum. Birlikte olsam zarari bana olacakti kendimi bile bile atese mi aticam. Daha duzgun okumuyosun yargiliyosun.
Efendi de istemiyorsun ama
İstiyorum ama yok
Nasıl yok ya
Kb ama bu kafayla bulamazsın
Bulmaya da calismiyom efendi erkek gorursem sevgili olurum gormezsem de banane artik
Sen kafayı yemişsin ne diyim ki
Kimin yedigi belli oluyor artik insanlarin hayatina da mudahale etmeye basladiniz herseyi burnunuzu sokuyorsunuz saka gibi. Neyse tartisamicam iyi aksamlar.
Sana it kopuk erkekler ile mutluluklar o zaman. Profilinde çıplak resmin var belki o yüzden efendiler seni düzgün olarak görmeyip uzak durmuşlardır o biçim açık giyiyorsan
Naif kibar erkeklerin genel olarak kızlara adım atma cesareti olmuyor, özgüvenleri sıfır ve kızlara böyle sizin "p*c" dediğiniz erkeler adım atıyor. Yemeyenin malını yerler demişler.
yorum güldürdü hiç pisman oldunmu
Ama öyle biri seni mutlu edecek mi?
Özgüvensiz erkeğe de bir zahmet sen adım at adam sana sadık kalır
@Subayyyy51 Benim sevgilim naif ve kibar yalnız. Ben genel olaraktan çevremde gördüğümü söyledim, benim sevgilimin arkadaşları böyle dediğim gibi yani adamların tipleri fena değil, iyi okullardan mezunlar, güzel işleri var ama kızlarla konuşamıyorlar gayet burada komik bir şey yok bu hakikat
doğru ama bunu kızlar bilip adım atsa ölürler mi
Hanefendiiii tanişakmıiii
@yusufdmn Sen önce Türkçe öğren 😄 Sevgilim var benim okumadın galiba
Kanka o adamlar düzgün olduğu için zaten oturaklı ağır kızlara karşı ciddiler. Rahat takılmalık ilişki arayan erkekler daha rahat konusuyor kizlarla. Kimse 4 4luk değil iyi adam istiyorsaniz ozguvensiz utangaç olmasını kafaya takmamalısınız
Hepsi için söylemek doğru değil ama bazıları at hırsızı seviyor sonra ağlıyor sızlıyor düzgün biri yok diye.
Sevmiyoruz tabikide öyle insanları sadece tanımamız zaman alıyor ve gerçek yüzleri evlendikten sonra ortaya cikiyor
Hayatında hiç ilişkisi olmamış erkekler kendilerini melek sanıyor ben de buna gülüyorum.
Gül senden daha temiz oldukları kesin
Adamın eline kız eli değmemiş zina etmemiş sen gül ama o allahın temiz bir kulu
Sorun da o zaten. Ben temiz bir adamım kızlar kesin benden daha temizdir düzgündür hepsi düzgün adamları hakediyor hiçbiri şeytan değil zannediyorsunuz. Herkes kötü erkek sevseydi ben ve çevremdeki kızlar da severdi herhalde. Kendileri gibi serserilerle beraber oluyorlar sonra da biri diğerine zarar veriyor işte. Tabi sen sanıyorsun ki sadece erkek kıza zarar veriyor ama alakasi yok. O kötü kızlar da kötü erkeklerin ağzına ediyorlar ama medya işine gelmediği için bunları yayinlamiyor. Erkek cinayetlerinin arkasında da illaki kadın vardır. Seninle ciksalar bu sefer de seni çileden çıkarırlar ve öyle bir hale gelirsin ki bir bakmışsın sen katil olmuşsun. Sonra o kızı masum görüp seni kötü ve p*c erkek diye lanse ediyorlar medyada. Nasıl sence? Hoşuna gitti mi?
Onla bunla birşeyler yaşayınca düzgün insanları ezmek hakkın değil umarım düzgün kızlar da vardır bana senin gibi bedeni erkeklerin elinden geçmiş kız lazım değil
Doğru düzgün kız yok ve sen doğru düzgün adam sevsen ilişki yaşamamış erkekleri ezik olarak görmezdin
Sen benim iffetime dil uzatamazsin ağzını topla. 😤Zeka seviyen daha okuduğun şeyi anlayamıyor olmandan belli. Ben sana kötü kızlar hakettigini buluyor diyorum sen bana küçücük beyninle hala laf sokmaya calisiyorsun. Öyle kızlardan yüz bulamadığını onlarla serserilik yapmak için can attığını ama fırsat bulamadığini bu kadar belli etme istersen. 😏😏
Ben sana eziksin demedim zaten ama sen bilinçaltında kendi kendini ezik olarak kodlamissin üzgünüm. Anlamak istediğin gibi anlıyorsun.
Doğru düzgün kız yokmuş. Dışarıdaki motorların peşinden kosarsaniz tabi doğru düzgün kız bulamazsıniz. Düzgün kızlar sizin sokakta surtmez. Ya görücü usulü evlilikle denk gelirsiniz ya da hiç göremezsiniz. Haram ilişkilerden iyi şeyler beklerseniz daha çok beklersiniz.
Hiç sevgilisi olmamış erkekleri ezik olarak görüyorsun
Başta dedinya melek sanmayın kendinizi diye.
Düzgün kız var mı bunu nerden biliyorsun ve eminsin?
Evet melek sanmayın dedim çünkü kadın milleti sizin için fitnedir. Sen kendini çok iyi bir adam zannedersin ama o dışarıda gördüğün motorlar seninle birlikte olsalar bu sefer de sen çileden çıkarsın ve harcanirsin. Onlar kendilerini masum gösterip işin içinden çıkarlar kötü olan sen olursun.
Düzgün kız dolu var ama yukarıda söyledim farkındaysan DİGERLERİ GİBİ SOKAKLARDA ERKEKLERLE SURTMEZLER.
Dolu var birde? Ee madem o kadar çoklar biz niye görmuyoruz onları?
Sende anlama kıtlığı mi var kardeşim? Diğer kızlar gibi erkek ortamlarında surtmuyorlar evlerinde oturuyorlar ya da sadece kızların olduğu ortamlarda kendi hallerinde birşeyler yapiyorlar diyorum. Bu nedenle yakından göremezsin muhatap olamazsın. Evlenme zamanları gelince de düzgün biriyle evlenirler görücü usulu ile. Size de eğer amacınız eğlenmek ise kala kala kötü niyetli motorlar kalır. Onlar da sizi değil kendileri gibi serserileri seçerler. Sen burada ben o motorlarla neden birlikte olamıyorum diye isyan ederken gerçekten düzgün olan işinde gücünde olan erkekler düzgün kızları çoktan kapıp evleniyorlar bile.
Erkek arkadaşı olan kızların hepsi motor mu?
Düzgün erkeklerin kaptigindan emin misin? Düzgün kızlar bile düzgün erkek istemiyor ki ben o yüzden bozulmak istiyorum
Yav he he. Öyle olsaydı benim arkadaşlarımın eşleri düzgün adamlar olmazdı. Yüzü güzel diye her kızı melek sanıyorsunuz. Halo etkisi denen şey böyle bir şey sanırım.
Benimle çıkar mısın?
Hayır çıkamam. Sen şimdi böyle diyince duzgun adamları istemiyorsunuz işte diye isyan edersin. Nikah dışı ilişkiler teklif eden adam bana göre düzgün değildir ve bu kafayla gittiginiz sürece düzgün kızlara denk gelemezsiniz.
Ciddiyim istersen tanısalim
Hayır dedim. Bence sen de motorlara kafayı takmak yerine işine gücüne bak. Yoksa arada kalacaksın.
Ciddi ilişki arıyorum ben nikah dışı olan şeyler değil
Sana göre sen hariç herkes motor zaten
Ben herkes motor demedim dışarıda erkeklerle surtenlere dedim.
Anladım ama tanımak istiyorum fırsat versen olmaz mı
Lütfen 😓
İyi geceler. Sana mutlu bir hayat diliyorum
Sağol kabul etsen şaşardım zaten.
Efendi duzgun adamların değerini bilmiyorsunuz reddediyorsunuz
Kötü erkeklerle nikah dışı ilişkiler yaşamadığım gibi iyi erkeklerle de nikah dışı ilişki yaşamıyorum. Bizi kötü kızlardan ayıran özellik budur. Onlar sadece size bakmaz biz ise iki tarafa da bakmayız.
Görücü usulü ve iyi bir referansla geleni reddetmiyoruz merak etme. Sadece sanaldaki tanimadiklarimizi niyetini bilmediklerimizi reddediyoruz. Düzgün biriyim demenle düzgün olduğuna inanmami bekleme.
Kızlara sapıkça mesaj atmıyorum şans ver sana da atmam yemin ederim
Bence bu konuşmayi daha fazla uzatmayalım kardeşim. Hadi iyi geceler.
Tamam öyle olsun sonra düzgün erkek yok falan demeyin sen serseri seviyorsun
Daha mesaj atma fırsatı vermiyorsun düzgün istesen şans tanırdın
Ben düzgün erkeği kendim düzgün kadın olduktan sonra her türlü bulurum merak etme. Sana sans vermiyor olmam düzgün erkek istemeyen ya da serseri isteyen biri olduğumdan değil nikah dışı ilişki istemiyor olmamdan kaynaklı. Sen ise kendini avutmak için hala serseri seviyorsun diyorsun. Serserilerle bayilsaydim mesaj kutum açık olurdu.
Bak nikah dışı ilişki değil diyorum üni öğrencisiyim seneye okulum bitiyor ailem düzgün kız bulursan kaçırma evlen dedi
Bende ki sıkıntı neyse hiçbir kız kabul etmedi teklifimi
En adi pislikleri bile sevenler var
Sende bir ara sevdiğim var diyordun
Dünyadaki tek iyi kız ben değilim merak etme. Hem ben senden büyüğüm farkındaysan.
21 benim yaşım
Ben de 25. Abartma istersen. Sevdiğim biri vardi ama vazgeçtim çünkü hayatında birini istemiyormuş. Aska küsmüş sanırım.
Sorun ediyorsun yaşı o zaman
Abla dememi mi istiyorsun sjsjsjsjsjsj
Cesareti yok efendilerin. Ben gider konuşurum ama o uzaktan bakar :D
çünkü aptllar
Hepiniz mi
hayr serseri pçi sevenler
Sevmeyen kız yok ki
nalaka her kızı tanıdın sanki
Tanımadım ama efendi erkeği sevmiyorlar eminim bundan kanka
o zmn tanımadığın insanlar adına da konuşma bi zahmet knk eminim ama kanıtlaymam desene sen şuna ljoşkjokoj
Jssjsjsjsjsjsjsjjaaj gerçekten düzgün erkeği seven ve düzgün bir kız var mı dürüst ol
var mesela ben sevgilim gayet düzgün biri
Sevgili yapanlar düzgün olmaz ki
Bir abla öyle diyor düzgün kız sevgili yapmaz diyor
Haklı
Ee sen niye yaptın o zaman sjsjdjdkal
düzgünüm demedim ki jlşkjkşj belki yamuk bi insanım
Heyecan yaşamak istiyorlar. :D
Öyleleri daha çok dikkat çekiyor heralde
Yo ben sevmiyorum
Valla mi
Sığır birini neden sevelim
anlayamazsın cidden tuhaf bir ruh hali
Beyin lazım kızlara
bahsettiğin erkeklere de aynı şekilde herkes bir annenin çocuğu kız erkek ayırt etmek yanlış
Beyinsiz erkeği beyinsiz kız sever o zaman denksiniz birbirinize
herkes kendi dengini sever ! kız erkek fark etmez
Tamam beyinsiz hanımefendi
ahahahhahahaha tartışılır iyi akşamlar seviyesiz
Mal çok normaldir
Korur zannediyorlar sonra ölüyorlar işte salla geç
Kuma lazımmi