Kitabın arasına numarasını koymuş. Sizce iletişime gecmeli miyim?

Okuluma yakin bir mekanda kitabımı okurken biri yanima geldi. Kitap okurken kahve icmeyi cok severim dedi.

Yuzune baktim ben sizi tanıyorum, ayni fakültedeyiz. burada sizi gorunce selam vermek istedim, müsaadeniz olursa, rahatsiz etmeyeceksem biraz oturabilir miyim dedi.

Bende biraz şaşırdım, emin olamadim ama buyrun dedim. Tekrar kitabin ve sohbetin yanina kahve iyi gider diyerek ikimize de kahve söyledi. Biraz tanıştık, bolumlerimizi ögrendik.

Okudugum kitabi okumus, onunla ilgili ve yazarla ilgili sohbet ettik. Sonra ayni yazarin baska bir kitabini önerdi. Yeni bitirdim, kitap yanımda. Sana vereyim okursun dedi. Yok sağol falan desem de ısrar etti.

Kitabi bitirdigimde sana geri nasil ulastirabilirim, bende kalmasın, kitaplar zaten pahalı dedim. Ayni fakültedeyiz. illaki karşılarız. Karsilasmazsakta sende kalsin sorun degil, bu guzel sohbetimizi animsatır sana ama illa bende kalmasin diyorsan artik nerde oldugumu da biliyorsun istersen getirirsin dedi.

2 hafta falan gecti bu olayin uzerinden. Verdigi kitabi , okudugum kitap bitince okudum. Kitabin son sayfalarina doğru not bırakmış. Kitabı bana teslim etmek istersen ya da kitap hakkinda sohbet etmek istersen numarami birakiyorum yazmış.

Simdi ise iletisime gecsem mi bilemiyorum. Bu cocuk beni gozune kestirmis bence. Beni okulda cok izlemiş. Ama ben kendisini taniyamadim, dikkatimi çekmemişti yani. Hic kitabi teslim etme işine falan girmesem yani iletisime girmesem mi yoksa mesaj falan atsam mi bilemedim.

Kitabın arasına numarasını koymuş. Sizce iletişime gecmeli miyim?