Bir kadın neden durmadan hayatında birisinin olduğunu söyler?

Sevdiğim bir kız var yani beni hiçbir zaman sevmedi hep arkadaşı dost olarak gördüğünü söyledi, dün gece de sohbet ederken işte konu biraz sevgi aşk mevzularını gelince, sen beni sevdin mi aşık mı oldun dedi. ondan sonra da ben sana her zaman söyledim benden sana dost olur yanından ayrılmam ama aşk adına bir şey olmaz biliyorsun hayatımda birisi var, öyle ciddi bir şey değil zaten boşandım sadece beni mutlu ediyor dedi bunu canını yakmak için söylemiyorum dedi sonra da işte moralimi düzeltmek için komik bir video gönderdi ondan sonra da iyi geceler dedim.

Tabii ki ondan sonra ben başka bir kızla konuşmaya başladım Sabah 5.30'a kadar falan sohbet ettik, hayır yani anlam veremiyorum hayatında birisi varsa var niye durmadan bana bunu hatırlatma gereği duyuyor. Artık ona karşı nasıl davranacağımı bilemiyorum. 🙄

Sevdiği şarkıcıya sevdiği yemeğe sevdiği renge kadar biliyorum.

#GeceMuhafızı

18 Aralık 2022 Pazar Saat 11.08

Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece mesaj yazdı ne yapıyorsun nasılsın bugün hiç mesaj atmadın sesin çıkmıyor diye Ben de iyiyim dedim öyle yatıyorum dedim evde takıldım dedim erçekten iyi misin dedi iyiyim dedim biraz soğuk konuşuyorsun Bir şey mi oldu dedi hayır bir şey olmadı dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Yani anlam veremediğim nokta hayatında birisi olup da benim mesaj atıp atmamamı ya da soğuk olup olmamamı niye merak ediyor? Tabii ben yine aynısını yapacağım da