Bu, çocuğun kişisel davranışlarına ve değerlerine göre değişebilir. Hangi çocuğu tanıştığınızı bilmediğim için, ne tür bir davranış sergileyeceğini tahmin etmek zor. Ancak, insanların birbirlerine saygı göstermeleri genellikle iyi bir ilişki kurulması için önemlidir. Özellikle yeni tanıştığınız birisiyle bir buluşmaya giderken, birbirinize saygı göstermek ve karşılıklı olarak birbirinizi dinlemek iyi bir başlangıç olabilir. Bunun yanı sıra, birbirinize zarar vermeyi veya rahatsız etmeyi amaçlamayan dürüst ve açık bir şekilde konuşmanız da saygı göstermenizi sağlayabilir.
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmadan tanışmadan önceki komuimalarınızda kaliteli bir sohbetiniz olmuş ise ve bir birinize mesafeli sohbetten fazlası olmadıysa, karşılıklı saygı neden olmasın ki.. Amma velakin unutmayın ki bahsi geçirdiğiniz bir internet aracılığı ile oluşan buluşmadır göz önünde bunuda bulundurup değerlendirmenizde fayda var derim. 😎🤞
00 Yorumla
+1 yılGeçen hafta bende tinderdan tanıştığım bir çocukla kahve içtim biraz suskundum böyle arabasına binmedim bukuscagimiz yere otobüsle gittim. Bir dahakine eve çağırdı asla annem izin vermez dedim. Evlenmeden önce sicak bakmadigimi kesinlikle söyledim kanka gibi olduk güya. Bu bana bir kızdan bahsetti iş yerinden nasıl dusurebilirim taktik ver falan dedim sen serfsz birisin ciddi bir iliski istiyorum desen yardım ederdim ama o kızı üzmen için asla yardım etmem dedim engelledim. Ozetle ordan düzgün biri çıkmaz kardeşim amaçları sadece sapıklık
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma sinemada olmamalı. Normal bir cafede neden buluşmuyorsunuz? Büyük ihtimalle sinema fikrini erkek sunmuştur. Yakınlaşmaya çalışacaktır eğer karşılık verirsen tuzağına düşmüş olacaksın. Gerçi sinema fikrini kabul ederek de tuzağına düşmüşsün
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılTinder kullanan insanların amacı belli aslında. Ne düşünebilir ki. Açıklamada yazdıklarını muhtemelen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuyarsa duyar duymazsan masadan kalkarsın bu kadar basit
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet size saygı duyabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere ilk buluşma için sinema ne kadar doğru? İnsanlar ne kadar sosyal medyadan sohbet etseler bile ilk yüz yüze yapılan sohbet her zaman farklıdır ve özel olmalıdır. Sinemada ne konuşucaksınız? Sen daha neyi istediğini bilmiyorsun. Otel odasına gidicez ikimizde bunu istiyoruz bana saygı duyar mı diyorsun. Duymazzzzz. Ataerkil toplumda yaşıyoruz. O kafalara henüz gelemedik. Haaa duymasını istiyorsan ilgi bekleme, sırnaşma, sende işini bitirmiş gibi takıl. Saygı her koşulda olması gerekir eğer dengeleri sağlayabilirsen. Yoksa zor.
10 Yorumla
+1 yılSen neden kaşar oluyorsun da o çapkın oluyor. Abicim sen kâşârsan o da p*z*venk olacak. O işi yapacaksan ona masum, kendine ağır ibare kullanma mk... Demek ki masum habersiz oraya girsek birini beğensek, adın kaşara çıkacak, ôrôspuya çıkacak... Şu uygulamaları s! kinizle/âmınızla kullanmayın mk
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTinder dediğin uygulamanin ana amacinin ne olduğunu bilmiyorsun galiba ama gecelik iliski yaşamak isteyenlerin kullandigi bir uygulama olur kendileri. Yani sana iyi aile kızı gözüyle bakmayacagi kesin. Sende ona helal süt emmiş bir adam gözüyle bakma zaten.
Ben 35 yasindayim bu mecraya se. x başlıklı bir nick ile giriş yaptığım için kimseyle bulusmayi göze alamiyosam senin gecelik iliski uygulamasında temiz baksınlar isterkn buluşman hata olur.03 Yorumla- +1 yıl
Çünkü öyle...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir anahtar 🔑 ve kilit 🔒düşünelim anahtar tüm kilitlerin deliğine girip açıyorsa ona masterkey (maymuncuk) denir yani değerli olur fakat bir kilidi tüm anahtarlar açıyorsa ona yalama olmuş der ve çöpe atarlar 👍 yani hiç bir değeri yoktur.
019 Yorumla- +1 yıl
Peki o zaman neden kendini kaşar onu çapkın olarak anlattın?
- +1 yıl
Dimdik dediğin şey zaten erkeklik organı oluyor
- +1 yıl
Kendini kaşar olarak tanımlamana anlam veremedim =))
- +1 yıl
Sen kendini nasıl tanımlarsın? Kaşar mı temiz aile kızı mı?
- +1 yıl
Hadi ama gerçekçi olalım bir kadınla erkeğin cinsel olarak verimi aynı mı?
- +1 yıl
Ben kendimi çapkın kız olarak tanımlarım bak ben bekarım sevgilim yok istediğimde görüşurum bu beni kötü yapmaz erkeklerde bunu yapıyor onlar da kötü değil. Ama eşini aldatmak kötü yazık günah bir çok erkek ve bazı kadınlarda bunu yapıyor kaşar kelimesini onlar için kullanabiliriz onlar asıl ağır lafların hak eden. Ben evlenirsen eğer başka erkeklerle de görüşmek isteyeceksem eşime baştan bunu söyler açık ilişki yasiyalim kabul ediyorsan derim bu asla kaşarlik değildir bana göre eğer bu kaşarliksa toplumun "çapkın" diye nitelendirdiği bir çok erkek kaşarın önde gidenidir. Bu durumda kaşarlik kötü bir şey değildir çapkınlıkta eşittir hakaret sayılmaz.
- +1 yıl
Tam olarak bende onu dedim masterkey ve yalama olmuş kilit.
- +1 yıl
Sende beyin olmadığı için anlamıyor olabilir misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi net konuştuysanız. Cinsellik sohbetine hiç girmediyseniz. İlk buluşmada elleri uslu duruyorsa, niyeti ve düşüncesi o değildir. Hal ve tavır davranışlarına bak. Ne düşündüğünü belli eder muhakkak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani uygulamayı kullanma amacı zaten takılmalık insanlar bulmak olan kişilerin çok da farklı bir beklentiye girmemesi gerek :D Keyifli geceler..
00 Yorumla
+1 yıl
bir çöp konteynerini karıştırmak daha onurludur.
sağa, sola kaydırmalı, eşleşmeli uygulamalar fethullahçı'ların katalogtan eş adayı seçtirmesine benzer.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTrol soru ama yınede yazayım
Ucuz lokma hareketlerı bunlar
18 Yorumla- +1 yıl
Küflenmıs kaşar olarak gorebılır
- +1 yıl
Menüyü sen sundun çeşidi ben soyledım
- +1 yıl
Eve dön yarın mesaı baslıyor
- +1 yıl
Sen bakkala gıdemezsın kalk sopan doğra mutfakta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen senin duruşunla ilgili.
amacı vurkaç ise belli eder kendini
ama sende hemen yelkenleri suya indirme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bakarsan, nasıl yaklaşırsan öyle muamele görürsün.
Sen kaşar mısın ki de başkasına çapkın diye etiketliyorsun?00 Yorumla Bu tarz uygulamalarda takılan insanlara o gözle bakıyorlar genelde ama yine de ne tarz bir düşünceyle o buluşmaya gelip seni tanımak ister bilemeyiz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendine kaşar diyorsun ona da çapkın? Neden kendini küçültüyorsun sen öyleysen o da şerefsiz olsun
00 Yorumla
+1 yılHasbel kadar bir defa indirdim bir mesaj aldım Sonra kaldırdım uygulamayı Bir daha da indirmem zaten işim olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. İkinci söylediğin daha mantıklı geldi nedense 😅
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu uygulamadan bir kız bulsam harika birisi demem açıkçası 😄 oradaki tipler belli ona göre tek gecelik takılma sonra bye bye
12 Yorumla- +1 yıl
Seni dunyanin en ahlaklı edepli kızı olarak görmesini beklemiyosun herhalde ki kendisi de öyle değil gibi nötr oldunuz bence işinizi bitirin herkes yoluna temizzzz
yani seninle evleneceğini falan düşünme yani iş görmezsen de bidaha buluşacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılO sitenin adını iyi bir şekilde duymadım ama bilemiyorum yine de
00 Yorumla
+1 yılSeni yatağa atar istediğini alır sonra bırakır amaç belli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTinder arkadaşlık değil flört uygulamasıdır. Eğer karşıdaki kişinin sana başka gözle baktığını düşünüyorsan by by der kalkarsın masadan
00 Yorumla Tanışma sitesi mi? Nasıl biri olduğuna bağlı konuşurken az çok anlamış olman gerekirdi
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana pek iyi gözle bakmaz, tinder çünkü. Ne amaçla kullanıldığı apaçık belli bir uygulama.
00 Yorumla
+1 yılUygulamanın amacı belli seviyeli ve saygılı bir şey nasıl beklenir 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTinder'ın asıl amacı seks partneri bulmak umarım bunun farkındasındır yani senin amacın ciddi ilişki diyelim karşı tarafın amacı tamamen cinsellik olabilir.
00 Yorumla
+1 yılValla ben tinderden ciddi ilişki çıkaranı görmedim direkt sevişme odaklı oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum birkaç defa kullandım yine de sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani sosyal medyadan pek dogru bulmuyorum ama illa bulusucam diyorsan da ağır başlı ol biraz
00 Yorumla
+1 yılBuluş tanımaya çalış, şimdi herkes sosyal medyadan tanışıyor normal şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinemaya gideceğiz diyorsun aşağıda bir yorumda otele gideceğiz yazmışsın. Trol yapıp duruyorsun. Ben yine de yorumumu yapayım. Hangi düzeyde konuşursan öyle biri çıkar karşına.
00 Yorumla
+1 yılaslında ikinizin de yaptığı şey aynı ama dediğin gibi düşünecek erkek çok fazla maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Öncesinde konuştuysanız öyle biri olmadığını bilir tabi öyle lanse ettiysen kendini durum başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı duyması için sende kendini bozma olgun davran yaşınız kaç bu çocukla
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDuyar bence yaşınız kaç çocukla
Cevap sahibi+1 yılcevap vermediniz
+1 yılSinemaya gideceğinize göre, muhtemelen ayıklayacak...
Sonuçta Tinder'e imam nikahı için üye olunmuyor...00 Yorumla
+1 yılYok be konuşma şekline ağırlığına bağlı merak etme canm ama Internet üzerinden tanışmak buluşmak bana hala saçma geliyor ya yine de sen bilirsin haber verirsin bana aşkım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kaşarsan o da kaşar oluyor. Tinderin olayı ne bu arada?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada sinema mi🤣🤣🤣🤣🤣🤣liseli ergenler misiniz siz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBrn en cok tinder daki hatunlara saygı duyarim. Niyetleri belli amaclari saygıdegerdir çünkü😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka ya kendine öyle şeyler söyleme benzetme de
00 Yorumla
+1 yılDirek verirsen ekmek arası kaşar der sosyal medyadan seni ayarladiysa zaten diren cok çapkın adamım der
02 Yorumla- +1 yıl
Sen daha capkinmışsın o zaman sen onu direk yataga atarsan artık o düşünsün direk kaşar odur 😍😍🙂
+1 yılİsteyen istediğini düşünür ama önemli olan senin ona onun sana davranış şekli. Bence buluşulabilir. Sonrasına sonra karar verilebilir. 🤗
00 YorumlaTinder uygulamasından bulduğum birine sadece çakıp geçerim o kadar
02 YorumlaKarşısında nasıl birisi olduğuna göre değişir yani konuşma tarzın duruşun bakışın önemli
00 YorumlaBence kotu dusunur tanidikca belki ciddilesir
00 Yorumla
+1 yıl1 yıldan beri konuşuyorsan buluş yoksa tavsiye etmem
00 YorumlaOtele gidecegiz diyorsun ilk bulusmada, yani ne dusunmesini bekliyorsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılBence ikinci seçenek.
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde sanal sevgililiği bunu çağrıştırır. İki mesaj ile birbirinizi ne kadar tanıyacaksınızki?
Neden bir çay bahçesi değilde sinema peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSonrasinda eve atmazsa sorun yok :)
06 Yorumla- +1 yıl
Amaç seks ise zaten yatakta saygi olmaz öncelikle. Ama tabi ki bana güvenip geldiği için saygı duyardim
- +1 yıl
Sevgidir tabi ki de.. romantik seks olacağını sanmıyorum açıkçası
- +1 yıl
Bence sert olmalı ve seni kendinden gecirmeli..
+1 yılTinder kullanan birine saygı duymak?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTinderin amacı belli ama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılO uygulama sakatat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Amaca bağlı zihniyetiniz bozuksa tinder ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürsen kaşar muamelesi yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelde s e x üzerine buluşma oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. tinderdan ne bekliyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu senin davranışların belli eder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde yatmak için kullanıyor erkekler orayı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ikinci seçenek daha baskın gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Dusunebilir belli olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler