Tek ilgi değil. İlk başta asla yemeğe ciktigimizda bana para odetmezdi. Mutlu etmeye çalışirdi. Sürprizler yapardı. Sürekli motoruyla gezerdik. Telefonunu acmayayim kapımda belirirdi merak ederdi. Saatlerce telefonda konuşurduk. Kızlarla mesafeliydi.
1 buçuk yıldır Hersey tam tersine dönüştü. araba aldığı günden beridir borç alır ödemez. Ne zaman dışarıya çıksak her zaman bana yedigimizi odetiyor. Beni eve birakacak zamanda benzinini bana doldurtuyor. Zaten dışarı çıktığımız zamanda sürekli tartışıyoruz. Telefonda konuştukca onu bogdugumu söylüyor. Benimle mesajlaşmak nerde olduğunu söylemek ergenlikmis. Ama onun sosyal medyasında surekli birileriyle mesajlastigini göruyorum. Hiç erkek arkadaşı kalmadi ve hepsi kız. laçkalaşmis bı şekilde küfürlü konuşuyorlar. Kızlarla samimiyetinden rahatsizligimi belirttiğimde psikolojin bozuk sen soylesin böylesin diye bağırmaya başlıyor. Ailesinin yanına goturuyor sürekli beni. Ailesinin yanından gitmek istedigimi güzel bı dille söyleyince bagriyor bu saat olmaz. Gitmeyeceksin diye bağırıyor. Arkadaşlarıyla çıktığında benimle neden hiç disari çıkmıyorsun diye sorduğumda nankorsun beraber olmak yetmiyor sana diye bağırıyor. Bu kavgalarınla evlilik düşüncemi bitirdin diye bağırıyor. surekli küfrediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onuda çok seviyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer