Ya ben bu kızla 1.5 ay önce tanıştım başlarda flörtleştiğimizi sanıyordum fakat 1 hafta sonra bana yurt dışında sevgilisi olduğunu söyledi ama snapten tanışmışlar ve hiç yüz yüze bile gelmemişler 3 aydır sevgililermiş ve bu bana hiç inandırıcı gelmedi. Sonra biraz daha dinledim kız gerçekten sevgiliymiş ne kadar saçma olsa da ve maalesef ben bu kıza tutuldum. Ya üniversiteye gidiyoruz ilk senedeyiz daha, bu kızın hiç arkadaşı yok ya benden başka 1 adam yok kız erkek hiç yok kız sürekli benle takılıyor birlikte geziyoruz hatta omzuma yatıyor öpüyor falan filan ama çok ileriye gitmiyor dudaktan falan yani. Ya sürekli ben kendimden veriyorum bu kız bi tık asosyal arkadaşı olmadığı için sadece başa baş takılıyoruz ve hiçbir şey de yaşanmıyor kıza seni seviyorum diyorum ama sürekli yani her allahın günü kızda tık yok hala sevgilim var diyor yani kızı öpemiyorum sevgilisi olamıyorum (güzel kardeşim değilim sadece uzaktan sevgili olabileceğine hala inanmıyorum benim için öyle bir insan yok dünyada) hiçbir şey yapmadan her gün eve aynı şekilde dönüyoruz gez gez 2 koynuna yat geri gel. Artık sıkmaya başladı başka biriyle de konuşamıyorum ne enerjim kaldı ne bu kızı bırakmak istiyorum artık benimde tek arkadaşım neredeyse o oldu ve benim sosyal biriyim normalde. Bilmiyorum karakterimin iyiliğinden kız yalnız kalmasın diye bırakamıyorum artık ve sanırım aşık oldum şakasız ama çok aptal bir aşk yani anlayamıyorum aptallığımı çünkü bana göre kız pek akıllı değil ve tipi de çok iyi değil ama nedense konuşmaya başladığında dünya güzeli gibi geliyor, bilmiyorum ne yapılır. En kötü tarafı da finaller var ve 1 haftadır uyumuyorum max 2 saat o da 5 den 7 ye ders de çalışamıyorum kız desen artık görüşmeyelim diyor ama hala çağırıyorum canım gibi çünkü harbi özlüyorum bişi yaşayamasakta. Geçen gün parkta oturuyoruz yine koyun koyuna teyzenin biri bakıyor maşallah allah ayırmasın çok güzelsiniz diyor sinirim bozuldu ağladım yemin ederim 10 dkka kızın yanında düşünsene teyzeye biz arkadaşız onun zaten sevgilisi var dediğimi kadın çökerdi valla. Utanç bir durum bi güzel kardeşim olmadığım kalmıştı onu da olduk.
Not: Aslında denk de değiliz bunla bi alakası tabii ki yok ama ben kıza göre biraz fazla yakışıklıyım ama bırakmıyorum anlamadım
Ve kızın sevgilisi 5 yıl sonra dönecekmiş siz düşünün yanında onunla iyi vakit geçirebilecek bir adam olmasındansa 5 yılını riske atmayı seçecek kadar canım biri.
Not: Aslında denk de değiliz bunla bi alakası tabii ki yok ama ben kıza göre biraz fazla yakışıklıyım ama bırakmıyorum anlamadım
Ve kızın sevgilisi 5 yıl sonra dönecekmiş siz düşünün yanında onunla iyi vakit geçirebilecek bir adam olmasındansa 5 yılını riske atmayı seçecek kadar canım biri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer