Hikayesine cevap olarak paylaşsammı?

Eski sevgilimle henuz birlikteyken kavga ettik ve beni birakti bana inat eski sevgilisine döndu o taraflar cok karisik onlarin iliskisi 1ay surdu ve tekrar bana geldi ama hala beni hatali cikartmaya devam ediyordu ve o ilk hali gibi degildi cok ilgisizdi. Bir keresinde ben mesgulken beni aramis ama acamadim 1saat sonra tekrar aradim yengesi acti ve kendisinin douchta oldugunu soyledi ve ismimi sordu cunku numaran kayitli degil dedi ardindan eski sevgilim telefonu aldi ben seni sonra ararim dedi ve aramadi o gun dusundum ve o eski biri degildi en iyisi sanirim benim gitmem iyi olcakti cunku kendimi cok uzuyodum ve mesaj atip heryerden sildim zaten sonradan hicbiyerden bana geri yazmadi ve yazmasinida beklemiyodum gururundan kibirinden yazcak bir karakter degil zaten ve simdi aradan 2 hafta gecti ve ben allaha cok yalvardim dualar ettim geri cevirme pisman etme dualari falan ve birden bi baktim whatsappa hikaye koymuş yani numarami kayit etmis sonrasinda bikac gun sonra kendi fotorafini koydu ve daha yeni bir söz koymus “gidiyorum diyene dur demedik, yol belli gonlunuzce davranin” yazisi koymus bende karsilik olarak bir soz koymak istiyom ama bi taraftanda rezil olurmuyum diye cekiniyom hadi diger eski sevgilisi icin koyduysa? Sizce cevap olarak paylassami paylasmasami?

Hikayesine cevap olarak paylaşsammı?