Eski sevgilimle henuz birlikteyken kavga ettik ve beni birakti bana inat eski sevgilisine döndu o taraflar cok karisik onlarin iliskisi 1ay surdu ve tekrar bana geldi ama hala beni hatali cikartmaya devam ediyordu ve o ilk hali gibi degildi cok ilgisizdi. Bir keresinde ben mesgulken beni aramis ama acamadim 1saat sonra tekrar aradim yengesi acti ve kendisinin douchta oldugunu soyledi ve ismimi sordu cunku numaran kayitli degil dedi ardindan eski sevgilim telefonu aldi ben seni sonra ararim dedi ve aramadi o gun dusundum ve o eski biri degildi en iyisi sanirim benim gitmem iyi olcakti cunku kendimi cok uzuyodum ve mesaj atip heryerden sildim zaten sonradan hicbiyerden bana geri yazmadi ve yazmasinida beklemiyodum gururundan kibirinden yazcak bir karakter degil zaten ve simdi aradan 2 hafta gecti ve ben allaha cok yalvardim dualar ettim geri cevirme pisman etme dualari falan ve birden bi baktim whatsappa hikaye koymuş yani numarami kayit etmis sonrasinda bikac gun sonra kendi fotorafini koydu ve daha yeni bir söz koymus “gidiyorum diyene dur demedik, yol belli gonlunuzce davranin” yazisi koymus bende karsilik olarak bir soz koymak istiyom ama bi taraftanda rezil olurmuyum diye cekiniyom hadi diger eski sevgilisi icin koyduysa? Sizce cevap olarak paylassami paylasmasami?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Verilmiş sadakan varmış bırak böyle pislikleri..
Ama cok seviyom birakamiyom her gece dua ediyom sence paylassami o hikayeyi karsilik olarak “şaire sormuşlar giden midir terk eden yoksa kalanmı? Şair derki: kalan gidenin gitmesine ses cıkarmıyorsa, çoktan terk etmiştir”
Bir kadına her zaman ağır hareket etmek yakışır ağır olmanı tavsiye ederim hayatına dönüp ailenle zaman geçirmeni tavsiye ederim görmezden gel en doğrusu
Böyle biri o duana değmiyor bence uzak durmani tavsiye ederim
Çok seviyorum ama dayanamıyom kıyamıyom ona içimden paylaşmak geliyo ama hadi brnim için o storyi paylaşmadıysa?
Hayat senin hayatın hanım efendi hala böyle düşünüyorsan bence sabah kapısına git paylaşma durum falan
😂😂 yok yaa cidden güldüğüme bakmayın bir yol arıyom geri onla duzeltip eskisi gibi olmak icin
Eğer bir kişi seviyorsa elini taşın altına koyar mesaj atar zaten onu da karşı taraf yapmalı beklemeni tavziye ederim yinede sen bilirsin
Özelden yazarmisiniz takip etsem?
Seviyem yetmez
Yinede takip et olursa yazarım
Neyin dogru neyin yanlis oldugunu artik cozemiyom belkide ettigim dualar gerceklesiyodur diye umut edip o gonderiyi geri paylasim diyorum icimde kalmasin diyorum bi yandan bi yandan diyom hadi baska birine gonderme yapiyosa yani baska birineyse neden numarami geri kayit edip hikaye atar?
Herhangi bir barışma mesajı veya yanlış mesaj atımı sana seven biri bunlardan birini dener mutlaka
Oncesinde yazdi nasilsin falan konusmaya basladik ama ben bekledigim seyi gormedigim icin mesaj atip heryerden sildim oda beni oyle birakmisti zamaninda
Ve sabaha kadar konusmustuk icimi doktum ona sinirli oldugunu cok cikistim bagirdim cagirdim zaten alttan aldi halbuki alttan alan birisi degildi
Eşit olmuşsunuz sevseydi ne yapar ne eder ulaştırdı bir mesajla karşına
Iste simdi sacma gelcek ama gurur meselesi yapiyo herseyi yani durduk yere abartan hic kimseye muhtac degilim agir abisi satiyo ama simdi whatsapptan numarami ekleyip sozler paylasmasi peki?
Belki seni gaza getiriyor belki başkasına laf atıyor tek sen yoksun bu dünya da gizli hanım efendi :))
Iste bi tek o yok bu dunyada yani benim o gondermeyi ona yaptigimi kim soyledi 😉
Engelle gönderi de biter hayatı sessize al güzel bir kahve paylaş wpte instada Twitter de konu bitti :)) iyi ki sevgilimiz yokmuş yau 😂
Yaaaa oyle yapma iste yaa 😭😭 hahahahah bak varya ben en iyisi paylasim o kime gonderi yapiyosa yapsin cokta seyimdeysi acikcasi zaten eyer bana yapiyosa ona karsilik bi söz daha koyar koymazsada tum dunyaya rezilmi oluyom sanki en fazla ona rezil olurum gelir gecer allah allahhh hahahahah
Akılı hatun KADINSIN :) hade paylaş Allah gönlüne göre versin
Sonunda bana katilan biriii yaaa valla boyle bi destege ihtiyacim vardi cok saoll :)
Sende sağol uyu artık benim uykum yok hade şevbaş :)) nasip kısmet işi yapacak bir şey yok
Yanliz o gonderiyi paylasirken icimi bi korku sariyo hadi bana degilse diye 😭😭 hahahahah aman yaa
Orada sadece bunla paylaş var ona göre ayarla hatun
Aynen haklisin rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Amin kafana takma
Hee zaten bi ona actim tek o görecek
Insallah yaa artik daha fazla uzulmek istemiyom
Yüz yüze görüştünüz demi sanal değil demi? :)))
Ailen dışında kimse için üzülme
Evet evet bicok kez bulustuk
Haklisinda olmuyo iste cok sevince insan uzuluyo
Olur bal gibi de olur eğer sevseydi 5 dakika bile durmazdı mesaj üstüne mesaj atardı buluşmak isterdi bahaneler bulup yakınlaşirdi az sende farkında ol sen kaç yaşındasın
Ha yani diyosunki sevseydi yapardi felan ama ozmn o gonderiler bana degilse pis rezilde olmak istemiyom yaa bak simdi bi dusuncem degisti
Senin yaşın kaç?
18
Hikayeyi silimi yani rezil olmadan? Off aklim cok karisti
Silme boş ver de niye rezil olacan ki seven bir kişi senin dediklerini yapar ama karşı daki odunsa heykel gibi duruyorsa boş ver yerinde dursun sen yeni sayfa aç kendine 18 🔞 ideal yaşındasın bu yaşlarda herkes aşk peşinde aşk acısı çekiyor umarım doğru yolu bulursun yerinde olsam biraz ağır olurum karşıda ki az biraz seviyorsa durum paylaşma peşinde koşmaz gerçek hayatta karşına çıkar sevdiğini belli eder yanaşır
Yau senin uykun yok mu uyu ben ne güzel yıldızlara bakıyorum :) ne aşk bu ARKDAS seninde :)))
Zaten sildikten sonra ne bisey paylastim nede bisey ettim instagramda kuzenimle takiplesiyolar onun uzerinden bile yani hic gondertme yapmadim oldugum yerde durdum ilk defa bi gonderi yapcam tabi onuda o odun bana gonderi yaptimi yapmadimi bilmiyom ama dogru yaa neden rezil olim demi
Yani herkes paylaşım yapıyor seninde hakkın yani :)) sonuçta sende bir insansın