Unutmak için napmam gerek?

2 yıllık evliyim ama ilk zamanlarda yaşadığım şeyi napsam içimden atamıyorum eşim evlendikten 5 6 ay sonra falan iş arkadaşlarının şehir dışından hayırlı olsuna geleceğini söyledi bunların 2 si erkek 1 i kadındı sabah burada olacaklarını ve kahvaltı hazırlicağını söyledi kabul ettim fakat eşim bana sabah sen sıkılırsın istersen kalma dedi bunu duyunca neye uğradığı mı şaşırdım tamam kötüye yontmak istemiyorum dakat yinede zoruma gidiyor sonuçta hepsi kadın olsa zaten ben bunu anlayışlı karşılarım kendim çıkarım ama erkek bunların 2 si neden böyle dedi ben gideyim desem kendisinin kal demesi gerekirken bana böyle demesi zoruma gitti bende belki şimdi bir çoğunuz neden gittin desenizde evet gittim neyse geldiler ve ben sinirle arabada bekledim altta gittim deyip geldiler ve sabah 11 den 3 e kadar falan kaldılar ve eşim benim gittikten sonra mesej atıp naptığımj falan sorduktan sonra az çok anladı kızdığımı öncelerde yine gel demedi sonra bana istersen gel falan dedi ama gitmedim gidersem çünkü orada kendimi tutamamaktwn korktum neyse bu olaydan 1 yıl fdan fazla oldu bunu eşimlede konuştum oda dedalarca özür diledi ben senn böyle tepki vereceğini bilmedim dedi bende evet ona güvenmek istedim yapacak da bşe olmadığından bi süre sonra sineye çektim ama bu zaman oldu hala ara ara aklıma geliyor geçmiyor sinirlemiyorum ve hala merak ediyorum belkide hiç bir zaman öğrenemicem neden böyle yaptığını ama çok zoruma gitti lütfen saygısızca yorumlamayın teşekkürler
Unutmak için napmam gerek?