Eşimin amacı ne olabilir sizce başka birini seviyor olabilir mi?

Eşim bimde bölge müdürü. 1 ay önce bir kız aldı işe 21 yaşında bir kız. Ben 36 yaşındayım eşim de 37. Neyse işte başlarda acıyor falan gibi bahsediyordu sonra sürekli kızın zekasını falan övmeye başladı sürekli ondan bahsediyordu ve hoşuma gitmiyordu. Çok şükür ki kız istifa etti ama alp resmen üzüldü yani.
kıza ısrar falan etmiş gitmesin diye.

neyse işte bana da söylemişti bir akşam falanca kız istifa mesajı atmış diye ve eşimde kızın numarası yoktu normalde. Kız mesaj attığı gece whatsapp profilini değiştirmiş eşim onu fark ettim.

derken 1 ay geçti tam bitti gitti derken kızla karşılaşmışlar. Merhaba merhaba demişler o kadar ama eşim bir dalgındı yani ve o kızı yeniden gördüğü gün tekrat profilini değiştirdi bu sefer de 25 26 yaşlarındaki bir fotoğrafını koymuş.

yine sinirlendim ama bir şey demedim. Bugün de tekrar değiştirmiş ve profiline de aac yazmış. Alp, kendi adı arda ve cenk oğullarımızın adı. Benim adımın baş harfini niye yazmıyor bilmiyorum. Benimle fotoğraf da koymuyor hiç profiline. Çoğunlukla tek koyuyor ya da çocukların adını yazıyor.
kendimi kötü hissettim ve neyi amaçladığını da bilmiyorum. sanki “benim ailem üç kişilik. Ben ve oğullarım. Karım yok bak ona önem verip adını bile yazmıyorum.” demeye getiriyor sanki.

sizce de haksız mıyım yani böyle düşünmekte

Eşimin amacı ne olabilir sizce başka birini seviyor olabilir mi?