Eşim bimde bölge müdürü. 1 ay önce bir kız aldı işe 21 yaşında bir kız. Ben 36 yaşındayım eşim de 37. Neyse işte başlarda acıyor falan gibi bahsediyordu sonra sürekli kızın zekasını falan övmeye başladı sürekli ondan bahsediyordu ve hoşuma gitmiyordu. Çok şükür ki kız istifa etti ama alp resmen üzüldü yani.
kıza ısrar falan etmiş gitmesin diye.
neyse işte bana da söylemişti bir akşam falanca kız istifa mesajı atmış diye ve eşimde kızın numarası yoktu normalde. Kız mesaj attığı gece whatsapp profilini değiştirmiş eşim onu fark ettim.
derken 1 ay geçti tam bitti gitti derken kızla karşılaşmışlar. Merhaba merhaba demişler o kadar ama eşim bir dalgındı yani ve o kızı yeniden gördüğü gün tekrat profilini değiştirdi bu sefer de 25 26 yaşlarındaki bir fotoğrafını koymuş.
yine sinirlendim ama bir şey demedim. Bugün de tekrar değiştirmiş ve profiline de aac yazmış. Alp, kendi adı arda ve cenk oğullarımızın adı. Benim adımın baş harfini niye yazmıyor bilmiyorum. Benimle fotoğraf da koymuyor hiç profiline. Çoğunlukla tek koyuyor ya da çocukların adını yazıyor.
kendimi kötü hissettim ve neyi amaçladığını da bilmiyorum. sanki “benim ailem üç kişilik. Ben ve oğullarım. Karım yok bak ona önem verip adını bile yazmıyorum.” demeye getiriyor sanki.
sizce de haksız mıyım yani böyle düşünmekte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kadar haklısın ki bu adamın yanında harcanıyorsun kocanı gelip dövmek istedim okurken o kadar sinirlendim ki
Ağlama noktasına geldim resmen. Kime anlatsam abartma falan diyorlar da adam profil fotoğrafına koca puntolarla AAC yazmış. Üç harfi yazmış da bie benim adımın harfini mi yazamıyor? Ayrıca kıza iş yerinde baskı mı ne yapmışlar kalkmış 40 yaşındaki müdürü ve yardımcıyı azarlamış kıza demiş ki “ben senin söylediklerini kulak arkası yapamam sonuna kadar giderim. Affetmem de. Yeter ki sen huzurlu çalış”
Sana ne ya kızın huzurundan? Hadi hepsini geçtim ben sana yapılanı affetmem ne demek sonuna kadar giderim ne demek
Direkt bu konuyu konuş yoksa evliliğin tehlikeye giricek gibi duruyor
Konuştum ama diyor ki kız gitti istifa etti iletişimim bile yok sen olmayan birini mi kıskanıyorsun ne saçmalıyorsun diyor ama 10 yıllık iş arkadaşını azarlamıştı ve özür dilettirmişti o kız için. Hatta kıza demiş ki “ben senin söylediklerini kulak arkası yapamam sonuna kadar giderim. Affetmem de yeter ki sen huzurlu çalış.”
Kız istifa edicem diyor balkona çıkıp telefonda diyor ki “belki öbür şubede daha mutlu olacaksın hem istersen şartları senin istediğin gibi yapabilirim istediğin şubede çalışabilirsin ama ani karar verme.” Falan diyor.
Ya sanane gidiyorsa gitsin sen bir bölge müdürü olarak niye üç günlük kızı koruyup kolluyorsun yalvarıyorsun değil mi?
Bunları deyince de ben müdür olarak adaleti sağlamak zorundayım falan diyor ya gerçekten ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Bence konuyu geçiştiriyor bir süre hareketlerini izle daha sonra duruma göre hareket edersin
Peki bir erkek olarak yorumun nedir yani sence bu hareketlerde bir şey var mı yok mu
Bence var bir insan 3 günlük kıza bu kadar düşemez
Çok teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız için.
Rica ederim sadece düşüncemi paylaştım yardımcı olabildiysem ne ala
Bunu eşinize söylemelisiniz bence, neden böyle davrandığını bu durumun sizi rahatsız ettiğini konuşmalısınız
Geçiştiriyor sürekli bağırmaya başlıyor hemen ne alaka ya saçmaladığının farkında mısın diye.
Ablacığım valla o kadar haklısın ki anlattıklarını okudumda ne demek ya elalemin kızını savunmak sana mı kaldı, benim kocam bu şekilde davransa ben kıyameti koparırdım sen yine iyi sabrediyorsun
Sürekli inkar ediyor kızla konuşmuyorum bile hiçbir şekilde ne alaka diyor ama numarasını silmiyor biliyorum. Görünce o gün kendine gelemiyor. Kız hayatında olmasa bile aklında ve bu çok kötü bir durum. Daha kötüsü de beni deli yerine koymaları. Sanki ben büyütüyormuşum gibi bir algı yaratıyor
Sen bişeylerden şüpheleniyorsan bunun altı boş değildir ablacığım, o kızla ilgili olsun ya da olmasın eşinde bi haller olduğu belli
Canım benim iyi ki varsın. Beni anlaman bile o kadar değerliydi ki. Yani gerçekten çok tuhaf hissediyorum. Sonuçta o kız da bir çocuk daha 20 yaşında. Evli iki çocuk babası adam nasıl kardeşi yaşındaki birine kapılıp gidebiliyor anlamıyorum
Allahım ya ne diyeyim ki vallahi. Bende evliyim abla ve kadınların sezgilerine çok güveniyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olsun ama sen kocanın başını boş bırakma abla
Zaten eve gelsin kavga çıkartıcam. Huzurum kalmadı artık bu şüphelerden. Aman diyim canım sen sen ol kocanı daima gözetle belli etmesen de. Ne halt yiyecekleri belli olmuyor.12 yıldır huzurluyduk bir ayda tepetaklak oldu her şey
Allah ağzının tadını kaçırmasın inşallah abla, sen eşinen benimle evli olduğunu beni sevdiğini ve önemsediğini görmek istiyorum bunu bana göstermek zorundasın de. Ay ben bile ne kadar sinirlendim seni çok iyi anlıyorum
Olanlar oluyor hemen müdahale yoksa gizli saklı işler dönecek
Öyle mi diyorsun ya
Böyle yapdıkça goz yumuyorsun sonra taş bulamazsın kafanı vurmak için
Ya diyorum ki neden kendi adınla çocuklarınkini yazdın da benimkini yazmıyorsun? Diyor ki sorun bu mu ya gerçekten bir harf mi? Sen 18 yaşındaki kız mısın bu ne trip falan diyor. Bağırıp geçiştiriyor. Kız iş yerinde çalışsa gidip konuşucam ama kız işten çıktı. İşten çıktı ama bunun kafasından çıkamamış belli ki.
Olaylar daha başka bi boyuta gidecek üzüldum
Nasıl bir boyuta yani? Ya sen erkeksin anlarsın illa ki. Sence ben mi abartıyorum yoksa bir şey var mı
benimkide aynisi en yakin arkadasimla ay aglicam simdi neyse konusmucam
butun tokat atasim geliyor ay canim yandi neyse
Ah canım ah gelde şüphelen me
Sorma canım ya gerçekten içim içimi kemiriyor. Bir de kötü bir hareket değil mi profil resmine büyük puntolarla AAC yazıp benim baş harfimi yazmaması. Bütün iş arkadaşları eşleriyle fotoğraf paylaşıyor
Takp atarmisn kuzum bana
Xperim yetmiyor maalesef canım yazmama
Takp atarmisn öyle oluyor