Selamlar... Örneğin, zengin kız, fakir oğlan gibi. Aklınıza ne geliyorsa...

Selamlar... Örneğin, zengin kız, fakir oğlan gibi. Aklınıza ne geliyorsa...
Kafaların uyuşmaması benim için en önemli sebep Zengin kız fakir oğlan örneğinde bence sevdilerse birbirlerini önlerinde engel yok. Bence sevgi gerçektir ve güçlü bir sevginin önünde bir şey duramaz ama gerekli koşulları sağlamayan güçlü sevgiler bile ölüme yüz tutmuştur diye düşünüyorum.
Kafamın uymadığı bir insanla kaç adım ileri atabilirim ki.
Bence durur, bazı durumlardan vazgeçemeyebilirsin, yani bu tercih meselesinden öte, zorunluluk oluyor maalesef.
İhtimaller çoğaltılabilir yüksek oranla bu şekilde bakıyorum her olasılıkta aynısı olacak diye bir şey yok her zorluk ve insan bir değil :D her insan aynı zorluğa da aynı tepkiyi ve çözümü göstermez yani dediğin bazılarının zorluğuysa bazılarının tercihidir bence değişir diyeyim :D
Harfi harfine katılıyorum. 😃
Teeşkür ederim efenim 😂
Ricalar efenim. 🤓
Gerçek aşk varsa imkansız kelimesini kullanmazdım. ama maalesef günümüz de dış görünüş ya da maddi durumlar gibi etkenler bile imkansız hale getiriyor. bu durum böyleyken Kültür farklılıkları gibi durumlar daha çok olanaksız yapıyor
Haklısın knk.
🤗🌺
Doğru...
Teşekkürler 🙂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bence öyle imkânsız durumlar yok. İki insan birbirinin kaderinde bir şekilde yazılmışsa er ya da geç tanışırlar ve birleşirler. Paniğe lüzum yok cidden. Ha o süreci sevenler acı içinde geçirirler evet. Şöyle açıklayayım: Evet, acı var. Fakat imkânsız yok.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Çok güzel bir görüş... 🌸
Teşekkürlerimle. Görüşten öte, içtenlikle dile getirmek istedim hislerimi. 🍀🍀
🌸🌸
Cevap
7Cevap
Kafa uyumu yoksa olmaz. Birbirini anlamayan iki insandan daha felaket bir durum yok. Onun dışında her şeye çare var, zengin kız fakir oğlan durumuna bile.
Erkeğin kalpsiz olması ilk başta. Kadının çok zeki olması 2. sırada. Uyuşmazlık 3. Karaktersizlik iki şahıs içinde 4 . Yeter bu kadar yoruldum
Zengin kız fakir oğlan neden imkansız olsun ki. Bence imkansızlık insanların elindeki bi durum istenirse her sey yapilabilinir
En önemlisi güven iyi günde kötü günde yanında olmak hayatını boyunca benimseyecek olması sevecek olması yeterli gerisi parada araçtır ,,,,
Kültür farklılıkları, sınıfsal ayrılıklar, fikir ayrılıkları, aileler
Evli biriyle aşk , gerçek imkansız aşk’tır.
Gerisi Faso fiso..
Mezhep farkı, inaç farkı, fikir görüş ayrılıkları.
Uzak mesafe
Fazla yaş aralığı
Ah bir zengin kız bulsak
siyasi görüş, din, fikir uyuşmazlığı
Siyasi görüş işi imkansızlığı sürüklüyor
Benim. olmam imkansız tipsizim boyum kısa diye
Arada çok yaş farkı varsa
Aynı hayale sahip olmamak
İki taraftan birinin evli olması ahaha
Zıt kafalar
Akrabalık bağı
Evli olması